- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
aytukabozs #1856 üzenetére
Köszi a tippet, majd megnézem/megpróbálom!
Húgom telefonja, én nem tudom pontosan miket produkál, de amiket mondott az alapján egy tiszta telepítés megoldja a gondokat, olyanok vannak vele, hogy mindig kiírja, hogy helyezze be SD-kártyát, meg néha gondol egyet és nem játsza le a zenét, most éppen nem enged semmit letölteni, leállnak a programok (jó, ez lehet hardveres gyengeség miatt is)
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Mivel gyakorlatilag nincs saját topikja a Lenovo A319-nek, talán itt tudtok segíteni.
Az a gond, hogy újra kellene telepíteni a telefont, független, ami gyári rendszer rajt volt, azóta kétszer lett ráfrissítve, és hát android lévén most nagyjából használhatatlan kezd lenni...
Viszont sem a Lenovo oldalán, se máshol nem találtam hozzá gyári ROM-ot, se leírást, hogyan lehetne újra telepíteni, ami a lenovo oldalán van Lenovo Smart Assistant nevű program, azzal csak frissíteni lehet, újra telepíteni nem :S
Esetleg valami ötlet, hogyan lehetne neki kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged