- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
aytukabozs #1856 üzenetére
Köszi a tippet, majd megnézem/megpróbálom!
Húgom telefonja, én nem tudom pontosan miket produkál, de amiket mondott az alapján egy tiszta telepítés megoldja a gondokat, olyanok vannak vele, hogy mindig kiírja, hogy helyezze be SD-kártyát, meg néha gondol egyet és nem játsza le a zenét, most éppen nem enged semmit letölteni, leállnak a programok (jó, ez lehet hardveres gyengeség miatt is)
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Mivel gyakorlatilag nincs saját topikja a Lenovo A319-nek, talán itt tudtok segíteni.
Az a gond, hogy újra kellene telepíteni a telefont, független, ami gyári rendszer rajt volt, azóta kétszer lett ráfrissítve, és hát android lévén most nagyjából használhatatlan kezd lenni...
Viszont sem a Lenovo oldalán, se máshol nem találtam hozzá gyári ROM-ot, se leírást, hogyan lehetne újra telepíteni, ami a lenovo oldalán van Lenovo Smart Assistant nevű program, azzal csak frissíteni lehet, újra telepíteni nem :S
Esetleg valami ötlet, hogyan lehetne neki kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő