-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
benceman00
tag
válasz
benceman00 #2900 üzenetére
Így nem lesz jó először a QPST-vel kell.
Ez van a leírásban is
THIS PATCH IS FOR ZTE FW BladeX9.T07 only, please update your phone with QPST first ! -
benceman00
tag
válasz
benceman00 #2897 üzenetére
-
benceman00
tag
válasz
Keeperv85 #2891 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ
Legutóbb még ZTE Skate-el csináltam hasonló dolgokat kb 5 évvel ezelőtt, ne haragudj fogalom zavarban vagyok. Azóta nem volt szükség ROM cserére egyik telefonomnál se. Viszont ez napi szinten telepíteni akar olyan alkalmazásokat amik a telefon appot akarják használni pénz fejében, az ázsiai örömlányokról már nem is beszélve amik néha felugranak indokolatlan helyeken.Szóval akkor rosszul mondtam
download módba indul el a telefon. A port sehogy nem akar megjelenni. USB debugging és OEM feloldás is be van kapcsolva.
*#7678# erre semmit nem reagál.
Lehet a win10(64bit) nem tetszik neki?
Nem akarja megadni magát...Sajnos a qpst módszeren kívül más módot nem találtam a rom cserére.
-
benceman00
tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség ROM cserével kapcsolatban. ZTE V5 pro N393ST (snapdragon)
Találtam egy jó leírást ami alapján több embernek is sikerült. [link]
Addig jutottam, hogy a telefon elindul bootloader módban, látom eszközkezelőben és fel is tudtam rakni a drivert, viszont a QFIL nevű programban amivel elvileg fel kellene másolni a telefonra a fileokat nem látom a telefonom, nem talál 1 darab portot sem. .NET és C++ ból a legújabbak vannak telepítve és próbáltam már az összes USB portot. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest