- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoke2
tag
Most ha hihető,ha nem akkor is az emailommal van a gondom.Mikor megvettem gyorsba csináltam gyerkőcnek 1 gmail os fiókot(amit nem írtam le)kb 1 hónapjára rá kelett 1gyári visszaálítást csinálni rajta.Most meg kéri az eredeti emailcímet.Ami lövésem sincs hogy mi volt.Annak milliószor jobban örülnék ha a jelszavam felejtettem volna el.Akkor már kész lenne.
-
dzsoke2
tag
Na most már reggel óta szenvedek,vele odáig eljutottam hogy recovery-be beléptem,de hiába telepítek bármilyen drivert nem ismer fel semmi adb módba.Ötlet?
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Igaz hogy nem DUALOS TELÓ de a saját topicja halott,navon predator 10-em van és elég régi a problémám elfelejtettem az email címem és frp védelem alatt áll viszont most találtam 1 programot amivel meg tudom csinálni(nem lopott vagy ilyesmi 100% ig bizonyíthatóan az enyém)a kérdésem a következő:
Mivel a predator 10-en nincs hangerő gomb hogy tudok recovery illetve adb módba csatlakozni??
Nagyon megköszönöm aki tud segíteni. -
dzsoke2
tag
Sziasztok.Mi lehet a gond,tegnap vettem a telót küldtem 1 sms-t.Ez még oké,de ugyanazt az sms-t kb óránként vagy 10*elküldte.Hogy tudnám orvosolni a problémát?
-
-
dzsoke2
tag
+ letöltöttem az összes needromon található gyári 4.4.4 es romot mindegyiknél ezt csinálja,ami jelenleg fent van az is megtalálható ott de abban meg nincs ilyen fálj.
-
dzsoke2
tag
Megprobáltam a meta 3 gvel helyreálitani az imeit.odáig szépen eljutottam hogy kérje az nvram databaset.betallózom és a hibaüzenet a következő:nvram database file is inconsistent.Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest