- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoke2
tag
Most ha hihető,ha nem akkor is az emailommal van a gondom.Mikor megvettem gyorsba csináltam gyerkőcnek 1 gmail os fiókot(amit nem írtam le)kb 1 hónapjára rá kelett 1gyári visszaálítást csinálni rajta.Most meg kéri az eredeti emailcímet.Ami lövésem sincs hogy mi volt.Annak milliószor jobban örülnék ha a jelszavam felejtettem volna el.Akkor már kész lenne.
-
dzsoke2
tag
Na most már reggel óta szenvedek,vele odáig eljutottam hogy recovery-be beléptem,de hiába telepítek bármilyen drivert nem ismer fel semmi adb módba.Ötlet?
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Igaz hogy nem DUALOS TELÓ de a saját topicja halott,navon predator 10-em van és elég régi a problémám elfelejtettem az email címem és frp védelem alatt áll viszont most találtam 1 programot amivel meg tudom csinálni(nem lopott vagy ilyesmi 100% ig bizonyíthatóan az enyém)a kérdésem a következő:
Mivel a predator 10-en nincs hangerő gomb hogy tudok recovery illetve adb módba csatlakozni??
Nagyon megköszönöm aki tud segíteni. -
dzsoke2
tag
Sziasztok.Mi lehet a gond,tegnap vettem a telót küldtem 1 sms-t.Ez még oké,de ugyanazt az sms-t kb óránként vagy 10*elküldte.Hogy tudnám orvosolni a problémát?
-
-
dzsoke2
tag
+ letöltöttem az összes needromon található gyári 4.4.4 es romot mindegyiknél ezt csinálja,ami jelenleg fent van az is megtalálható ott de abban meg nincs ilyen fálj.
-
dzsoke2
tag
Megprobáltam a meta 3 gvel helyreálitani az imeit.odáig szépen eljutottam hogy kérje az nvram databaset.betallózom és a hibaüzenet a következő:nvram database file is inconsistent.Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest