- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Kuruzsló #5413 üzenetére
Szia! Szerintem ideje elengedni a telót. Ez egy nagyon alsó kategóriás készülék tehát nincs benne egy minőségi alkatrész sem. Ebből adódóan szinte biztosan hardver hiba lesz. Én a helyedben az elején visszaküldtem volna mert az egy nagyon rossz "omen" volt amikor nem indult az "új" teló! Az sem kizárt, hogy egy már életre keltett visszárus telót kaptál! Ez a teló eddig bírta ennyi pénzért......
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Kuruzsló #5406 üzenetére
Elsőre be kéne valahogy legalább kapcsolni annak a telónak. Legalább a boot képernyőig. Tehát keresni kéne rá egy olyan romot, ami talán bebootol. Ám ha nem akar, hiába sikeres a flash, én azért kiolvastatnék egy boot.img-et is, hogy egyáltalán beírt-e a flashtool bármit is...
-
Shirko
tag
válasz
Kuruzsló #5403 üzenetére
Nem indul a droid?Nvram nélkül is el szokott indulni emlékeim szerint. Utánna már adb alól megpróbálhatod root mellett. Lenovon az nvram és az nvdata megegyezik. A jó telóról az nvdata mappa tartalmát kimented, és a rosszon bemountolod az nvram-ot és rámásolod. Umount és reboot.
Szerk.: Recovery alatt is mennie kell, ha nincs nvdata, akkor a jó teló nvram-ját mountold, és arról ments.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gamepad
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest