- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
válasz
nyisziati #4675 üzenetére
mind1.... Nincs pénzünk A+++ telefonokat venni. Mindig is az alsó kategóriában vagyunk. Ne ezen menjen a vita! Valami ROM nincsen erre a tabletre? Alcatel ONETOUCH p310x, mert ami rajta van 700MB RAM-ot leeszik a rendszerből, de nem írja ki, hogy mi eszik ennyit. A tabletot resetelni is szoktam. A neten meg semmi hír sincsen szinte erről a tabletről.
Egyébként a családban 4-en vagyunk és mindenkinek van telefonja + az anyám. A hugom Huawei P8 Lite-t kapott pedig csak facebookra használja a kicsikét.
-
beg
veterán
válasz
nyisziati #4669 üzenetére
Nem és nem ez a cél. Csak a korlátokkal kell tisztában lenni és mindent aszerint kezelni, elvárni.
Én is vettem már 20 ezerért telefont kínából, mert a helyzet akkor úgy kívánta, de nem akartam vele a világot megváltani, örültem hogy a tárcsázó megnyílt és nem fagyott le a hívás végén.
De nem vártam tőle flagship fürgeséget. -
magmakocka
aktív tag
válasz
nyisziati #4469 üzenetére
"256 mega swapot mindenképp dobj fel rá."
Ezt menet közben irtam, de az a poén, hogy a swap magától létezik ezen a telefonon, pedig a telefon nincsen rootolva!
Egyébként ezt a telefont nyertem "videótanár.hu" oldalon. Örülök annak, hogy van egy telefonom!
"Egyébként a CM sokkal gyorsabb, mint a gyári rendszer, ha ez neked nem elég, inkább cseréld le a telót. Én is ezért váltottam a THL-re, mert már nem bírtam idegekkel a lassúságát."
Erre válaszolva azt gondolom, hogy igen a CM tényleg gyorsabb, de ami erre a telefonra készült ROM, az valami botrányosan teli van hibával! ugyebár nem a cyanogen készitői készitették...
Ó jutott eszembe ez a telefon egyedi azonositóval rendelkezik, régió szerint gr (greenland) :
Y360-U61V100R001C577B107
-
aytukabozs
addikt
válasz
nyisziati #2615 üzenetére
XDA vonatkozó topicjában nem próbáltad még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged