- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
Üdv!
Bocs hogy csak most, de én is egy ilyennel szívtam kb 2-3 hete. Ha ez egy A7010, akkor próbáld meg EZT a drivert még. Én is Cappa leírását követve módosítottam a cdc drivert, viszont elhánytam valahová a gépen. Driver backuppal mentettem ki Win7_x64 alól, nekem ezzel végül sikerült a móka. Igaz, akkor már K4 note firm volt rajta. Ha keverek valamit, bocs hogy belebüfi.
Minden jót! -
Keeperv85
nagyúr
Semmiképp ne hirdesd itt, mert azt törölnöm kell. Én 99%-ig biztosan vissza tudom állítani, de egy dolgot meg kell oldanod: a hozzám eljutását és a visszajutását hozzád. Illetve: vállalni a kockázatot, hátha mégsem jön össze... Csodát én sem tudok tenni, hiába hiszik páran...
-
rdt89
addikt
Esetleg még valami hasznos trükk/tipp a teljes kétségbeesés határát súroló felhasználónak?
Már azon is elgondolkodtam, hogy feladom hirdetésbe, hogy aki vissza tudja állítani annak még fizetni is hajlandó vagyok. 1 hónapos sincs a telefon ezért aggaszt ez a probléma nagyon.
-
-
Ide feltettem az általam módosított inf-et (mert most már hazaértem)
Ezeket adtam hozzá, amit az eszközkezelőből lestem ki.
%DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_17EF&PID_74ED&REV_????&MI_02
%DESCRIPTION%=DriverInstall, USB\VID_17EF&PID_7439&REV_????
Aztán elindult. -
tipp:
Na és ekkor belenéztem az inf fájlba.
Látám, hogy az eszközazonosítók valának benne.
A csatlakoztatott meta módú telefon eszközazonosítóját beírva az inf fájlba, és újra betallózva azt, siekerült működésre bírni a Vibe X2 és MauiMeta3G kombót!
Ezek után már lehetett olvasni a tartalmakat. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest