- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Sajnos sehogy nem adta meg a telefonom magát akármennyire is hízelegtem neki, így élek a nagylelkű felajánlásának Keeperv85 fórumtársnak!
-
rdt89
addikt
válasz
Keeperv85 #4631 üzenetére
Nem is itt akartam meghirdetni, tisztában vagyok a szabályokkal, és nagyon szépen köszönöm a felajánlásodat és élni is fogok vele, de még megpróbálom az alattad lévő hozzászólásban "p5quser" ötletét. A felelősségvállalás egyértelmű, hogy az én saram, ez nem is vitás, akkor ha nem sikerült megoldanom azzal a leírással se amit most kaptam privátban rád írhatok ezzel kapcsolatban?
(#4632) p5quser:
Köszönöm szépen előre is, minden apró információ morzsa jól jön ilyenkor. -
rdt89
addikt
Esetleg még valami hasznos trükk/tipp a teljes kétségbeesés határát súroló felhasználónak?
Már azon is elgondolkodtam, hogy feladom hirdetésbe, hogy aki vissza tudja állítani annak még fizetni is hajlandó vagyok. 1 hónapos sincs a telefon ezért aggaszt ez a probléma nagyon.
-
rdt89
addikt
válasz
cappa72 #4604 üzenetére
Sikerült a CDC-t felinstallálni, a COM12-es portot osztotta ki neki, megtaláltam az inf file-t is. Az kérdésem az lenne, hogy ezek közé illesszem be a Meta Mode feliratot?
[Strings]
MEDIATEK = "MediaTek Inc."
GADGET = "Android Gadget VCOM Driver"
SERVICE = "USB RS-232 Emulation Driver"
VCOM_BOOTROM = "MediaTek USB Port"
VCOM_PRELOADER = "MediaTek PreLoader USB VCOM (Android)"
VCOM_DA = "MediaTek DA USB VCOM (Android)"Egy ilyen formátumban megfelel:
META MODE = "MediaTek USB Port"
Előre is köszönöm szépen válaszodat
-
-
rdt89
addikt
válasz
aytukabozs #4597 üzenetére
Huhh ezt még ennyire részletes leírással nem láttam sehol, neki is veselkedek, hatalmas köszönet neked.
A leírásért pedig Keeperv85
Megpróbálom és beszámolok hogy sikerült.
-
rdt89
addikt
válasz
cappa72 #4593 üzenetére
Elolvastam azok egyike se segített. Az engineer módban nekem nincs CDS information, valamint semmi telekommunikációs lehetőség, a MAUI nem is akar IMEI-t írni, sőt ahol ki lehet választani legördülő listát nem elérhető számomra, SPTools nem akar egyik romnál se Imei-t hozzá rendelni, próbáltam gyári rom vissza tételével, azoknál se reagált rá, próbáltam főzött romokat azok is figyelmen kívül hagyták, még a Xiaomi mtk író programját is próbáltam de zsákutca. Nem maradt más, mint a needrom összes elérhető rom-jának kipróbálása utolsó mentsvár ként. De ha bármilyen javaslat van nagyon nagy örömmel és hálával fogadom.
-
rdt89
addikt
Sziasztok!
Van egy Lenovo Vibe X3 Lite dual sim telefonom, és frissítés után eldobta az imei-t, a Maui-val se sikerült visszahozni, MTK engineer részben meg nincs CDS Information és semmi telekommunikációra utaló rész, minden segítséget előre is köszönök. MTK engineer részben se engedte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest