- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
ksanc
őstag
válasz
dosaking #5864 üzenetére
Nem ártana az írásjelek használata...
Melyik android verzió? Ez a legfontosabb kérdés
A system mókoláshoz nem kell root, MTK platform esetén linux alatt fel lehet csatolni a system.img fájl és meg lehet csinálni a módosítást, majd felírni a módosított system.img-t. Bár Android 9 alatt már voltak ezzel problémáim.
Kétlem, hogy hivatalos verzióból lenne 4 féle is ehhez a telóhoz, de mindegy is.
Sajnos találkoztam már ezzel a témával kapcsolatban is olyan fórumos marhaságokkal, hogy az fw frissítés előtt formázni kell a flash tárat. Ezzel vége is a dalnak. Ez egy állandóan visszatérő probléma. Az fw-k nem tartalmazzák a kritikus rendszerpartíciókat, mivel azok egyediek, MTK paltformon a flash tool a háttérben csinál mentést ezekről és írja vissza fw upgrade esetén, ezért nem vesznek el az adatok. De ha valaki már zseniálisan legyalulta, akkor már csak az ürességet tudja visszaírni.
Tehát ezt már nem fogod tudni visszaállítani. Szerintem ha nem vált be egyéb módszer, akkor a systemUI hack marad csak. -
ksanc
őstag
válasz
dosaking #5862 üzenetére
A kínai telókon gyakran nincs szériaszám, csak ez, bár ez a noname és nagyon óccsó készülékekre igaz inkább.
Valószínűleg valamelyik korábbi mókolással sikerült törölni valamelyik rendszerpartíciót és most a frissítéssel, ami valószínűleg a belső tárhely (/data) törlésével járt együtt, már nem találja a rendszer az infót. Legalább is régebben a rendszerpartíciók adatai be voltak másolva ide is, amíg az ember nem törölte pl. gyári visszaállítással, addig nem is tudta, hogy már hazavágta a telót.
Ha van gyári firmware, vagy legalább egy TELJES mentés, akkor az SN Write Tool segíthet visszaállítani a dolgokat.
Illetve találtam egy fórumot, ebben a system\priv-app\MtkSystemUI\MtkSystemUI.apk mókolással odotta meg az illető a dolgokat, ez jeleníti meg a feliratot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest