-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Igen, köszönöm, de reméltem nem kell itt is elmesélnem mindent előlről egy kéréds miatt
. A kérdés nem az volt hogy ha átkapcsolok SW módba megy-e a lejátszás, hanem hogy hol találhatóak a hw dekóderek, vagy a droid hogy kezeli, stbstb, fentebb írtam.
Mielőtt tovább vinnénk ezt a szálat: én nem akarom használni ezt a lejátszót, nem érdekel a sw lejátszás, engem maga a probléme megoldása érdekel, mint megoldandó feladat, mint kihívás.Ha lehet szeretném megcsinálni, rájönni a hiba okára és foglakozni vele. Tanulni is akarok belőle és érdekel is.
Tehát nem kikerülni akarom a problémát, mert ez jelenleg hibás működés, nem kell így működnie.
Maga lejátszó nem érdekel, nem akarom használni, stb stb, tehát ne menjünk el ebbe az irányba, köszi hogy segíteni próbáltál.
Ha valaki tud arra választ ( ha van válasz rá ) amit kérdeztem, akkor nAgyon érdeklődve várom
Az is segítség ha tudom merre keresgéljek ez ügyben a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest