Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Igen, köszönöm, de reméltem nem kell itt is elmesélnem mindent előlről egy kéréds miatt
. A kérdés nem az volt hogy ha átkapcsolok SW módba megy-e a lejátszás, hanem hogy hol találhatóak a hw dekóderek, vagy a droid hogy kezeli, stbstb, fentebb írtam.
Mielőtt tovább vinnénk ezt a szálat: én nem akarom használni ezt a lejátszót, nem érdekel a sw lejátszás, engem maga a probléme megoldása érdekel, mint megoldandó feladat, mint kihívás.Ha lehet szeretném megcsinálni, rájönni a hiba okára és foglakozni vele. Tanulni is akarok belőle és érdekel is.
Tehát nem kikerülni akarom a problémát, mert ez jelenleg hibás működés, nem kell így működnie.
Maga lejátszó nem érdekel, nem akarom használni, stb stb, tehát ne menjünk el ebbe az irányba, köszi hogy segíteni próbáltál.
Ha valaki tud arra választ ( ha van válasz rá ) amit kérdeztem, akkor nAgyon érdeklődve várom
Az is segítség ha tudom merre keresgéljek ez ügyben a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A kérdés nem az volt hogy ha átkapcsolok SW módba megy-e a lejátszás, hanem hogy hol találhatóak a hw dekóderek, vagy a droid hogy kezeli, stbstb, fentebb írtam.