- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Igen, köszönöm, de reméltem nem kell itt is elmesélnem mindent előlről egy kéréds miatt
. A kérdés nem az volt hogy ha átkapcsolok SW módba megy-e a lejátszás, hanem hogy hol találhatóak a hw dekóderek, vagy a droid hogy kezeli, stbstb, fentebb írtam.
Mielőtt tovább vinnénk ezt a szálat: én nem akarom használni ezt a lejátszót, nem érdekel a sw lejátszás, engem maga a probléme megoldása érdekel, mint megoldandó feladat, mint kihívás.Ha lehet szeretném megcsinálni, rájönni a hiba okára és foglakozni vele. Tanulni is akarok belőle és érdekel is.
Tehát nem kikerülni akarom a problémát, mert ez jelenleg hibás működés, nem kell így működnie.
Maga lejátszó nem érdekel, nem akarom használni, stb stb, tehát ne menjünk el ebbe az irányba, köszi hogy segíteni próbáltál.
Ha valaki tud arra választ ( ha van válasz rá ) amit kérdeztem, akkor nAgyon érdeklődve várom
Az is segítség ha tudom merre keresgéljek ez ügyben a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest