-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
prosasa #1016 üzenetére
Szia! Azt esetleg próbáltad, hogy leszeded az google.apk alkalmazást a pc-re majd egy sd-re másolod és azt teszed a "tábládba" és futtatod persze azért először engedélyezd a beállítások között a külső programok telepítését. Én a telóra így raktam fel aztán ami még kell neki azt úgy is visítás után telepíti(legalább is nekem megcsinálta).
Azért ha ennyire nem értesz a ROM telepítéshez inkább egy "felnőtt"Hozzáértő felügyelete mellett csináld! Olyannal aki ráver a kezedre
mielőtt levélnehezéket gyártasz belőle........ A Flastools Nálam soha nem működött úgy ha az indítás előtt a telefon rá volt dugva a gépre! Csak úgy ha már el volt indítva a download firmware opció és akkor egy aku kibe és rádug a gépre! DE ezt sem minden telónál! Volt amelyiknél csak a power gombot kellett nyomni addig amíg el nem indult a flashelés volt olyan aminél a power+volume+ gomot is nyomni kellet miközben rádugtam a gépre és addig tartani amíg az akut is berakom! Másképp nem volt hajlandó megcsinálni! Próbálkozz de én a helyedben a ROM cserét addig nem erőltetném amíg a felső részt ki nem próbáltam. Ja amúgy van rajta magyar nyelv mert úgy néztem az alin, hogy nincs. Ha mégis van akkor lehet, hogy az a ROM ami rajta van már mókólt vagyis ha lecseréled lehet, hogy visszafele mész.
Remélem segítettem. -
kelzsoca
félisten
válasz
prosasa #1016 üzenetére
Nem kell OFF-ba rakni.
Felmész erre az orosz oldalra, google fordítóval lefordítod az oldalt angolra/magyarra amelyik tetszik, regisztrálsz, majd le tudod tölteni a firmware-t a készülékhez.
ui: az Ainol novo 7 lehet hogy SoC-ra azonos, de teljesen más készülékről van szó, egy olyan szoftver flashelése téglát csinál a készülékből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest