- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Én is oda gondoltam, illetve a recoveryresources.dat-ra az etc alatt. Igen ám csakhogy ez nem ennyire egyszerű eset...
Adott az iOcean X8 és az x8 Mini Pro. Látszatra ugyan az a rom van rajtuk, ugyan azok a menüpontok, ugyan azok az alkalmazások... eddig a látszat.
Na most én bátor voltam és a Mini Pro romot ráküldtem a nagytesóra, persze kizárólag a system-et, máshoz nem nyúltam, nehogy tégla legyen belőle.
Meglepő mód elindul szépen és minden megy! Kivéve 3 hibát: a boot animáció túl kicsi. Kicseréltem az eredetire és jó is lett. Nem ment az előlapi kamera, a kamera lib-ek megoldották... de most... most a töltésért felelős képeket tölti be rossz felbontásból. A logo.bin érintetlen. Mi van a system-en, ami ezekért felel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OpenWRT topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest