- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok! Bocsi a zavarásért!
Nos lenne egy kis problémám! Szeretnék az androidomon, egy olyan boot animációt, amikor elindul a telefon, s lefut bootnál egy kis zene! Nézegettem és keresgéltem, de valamiért, mikor indítom a telefont lefut a boot animáció, de hang nincsen! Mielőtt elkezdi valaki, hogy milyen file féle tipusban, meg milyen néven és hova, akkor elmondom!
Leszedtem egy tetszőleges *.ogg file-t és beraktam a /system/media/ mappába és adtam neki a Permissions-ben 3 READ-et és 1 WRITE-ot, tehát 644-es számot is írhattam volna a PERMISSIONS-ben!
Utána Rebootoltam és még mindig nem volt hang! Próbálkoztam a /system/media/audio/ui mappában is, de ugyanaz..
Megpróbáltam a BAC-al is, installáltam a sound binary-t ahol fura módon, kiírta az elején, hogy „Service not avalibe" majd „Binary Installed!", de akkor is ugyanaz a felirat állt rajta, hogy „Binary is not installed!" a zenét beimportálta a mappába, de akkor sem volt bootolásnál hang!
Egyébként meg, ha valaki kérdezi, akkor egy PS1-es boot zenéjével próbálkozom!
Üdv !
Lemérem tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen egeret válasszak?
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest