- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
csak 4-5 alkalommal szerkesztettem, túl korán van még
Szóval a Jiayu 2g minőségre szolgáltatásra ajánlott darab vagy van jobb vétel 100 dolcsiig ? 4-4,5 méret 2 magos procival és legyen vékonyabb 1 centinél lehetőleg
-
Diniboy
aktív tag
Hehe pont most akartam megkérdezni a Jiayu G2F 2G Version meg a 3G-t hogy miért a "butábbnak" van jobb kijelzője ... Ettől eltekintve (asszonynak lenne és adatcsomagja úgysincs az előfizetéshez + wifi van mindenhol kb ) ajánlott darab ? Gondolom arra a méretre a jobbik kijelző -pláne hogy ips- elég penge lehet
Valaki aki látott már élőben ilyet meg pár felső kategóriás telefont (drágább galaxyk mondjuk) elmondaná nekem kijelzőben azért közelít e a nagyokhoz kijelző terén , vagy csak papíron szuper ?
szerk:typo,kieg -
Diniboy
aktív tag
-
Diniboy
aktív tag
Üdv. 3,5-4 col közti méretben kellene valami kínai webshopos csoda okostelefon lehetőleg frissebb androiddal
20K alatt (áfa, vám nélküli árra gondoltam) Van valami ajánlott darab jelenleg vagy ennyiért lehetetlen küldetés ? Lehetőleg 2 magos, gondolom az pörgőseb mint az egy magos. Asszony vett egy samsung gt s5360 használtan 10ért és persze kaksi, hiába mondtam neki hogy inkább KÍNAIT vegyünk (bár az is kínai) Volt egy Atab 5-je akár ez is megfelelne sebességre-tudásra, csak túl széles neki , így most nekem lett okostelóm , bár sosem akartam de végülis egész jól kihasználom. Dual sim nem fontos de végülis nem baj ha az...
Vodafonban nézegette a Vodafone Smart 4 et de nem tetszett neki a kijelző (nekem meg az ára előfizu nélkül) meg a Galaxy Trend Plus-t az jobban tetszett neki szóval ha lenne valami hasonló 20ért nagyon meg lennék elégedve vele. Mondtam hogy 30+ ért kapna 4 magost is.
Most be szeretném bizonyítani hogy igenis nekem volt igazam, miért nem hallgatott rám elsőreSzóval fontos, pls help
Általános felhasználás a cél, multimédiábol max mp3, rádió , GPS nem lényeges ha nem tökéletes. Szóval egy alap de már használható Androidos készülék lehetőleg olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest