- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
dReFiX #71553 üzenetére
Én nézegettem ennek kapcsán ilyen checklist szerűséget... minden baromságot írtak... (kissé irrelevánsnak tűntek) formázd újra az sd karid vagy ne is tegyél bele, rakd újra a gyári rendszert full formázott belső tárhelyekkel, esetleg cpu-gpu hiba, memóriakezelési para, írtak még akksit is, ha kiveszed beteszed és nagyot ugrik a töltésjelző egy ilyen befagyós eset után... Szerintem simán lehet hardveres gond vagy nehezen kideríthető legalábbis. Nekem ugyan sokkal ritkábban ,de pár naponta véletlenszerűen, nem ciklikusan újraindul az UMI...
fact reset, ilyen-olyan wipe-ok, dalvik cache recoveryből stb... másik oprendszer, másik kernellel...
Esetleg a SIM ha túl régi nem hülyítheti meg a telót? Nekem 10 évesnél idősebb kb...
UI: random appok is akaszthatják, nézz szét közöttük, ilyen-olyan csájnaszoftok, amik gyárilag csücülnek rajta pl
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE)
- Eladó iPhone 13 Mini - Starlight
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest