Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym1s
üzenetére
Elhiszem, hogy neked az AMOLED az, ami tetszik, de ez te vagy.
Nagyon tetszettaz S2, de féltem tőle, hogy megvegyem, mert a Galaxy S-t 3 nap után eladtam az AMOLED miatt. Elmentem a boltba, megnéztem az AMOLED kijelzőjét és tudtam, hogy nem fogom megvenni (ennek ellenére mégis került hozzám S2 és S3 is, de ment is tovább).
Szóval amíg a Samsung nem tesz egy << számomra >> elfogadható kijelzőt az S sorozatba, addig én biztosan nem fogok venni belőle egyet sem magamnak.
Ami biztos: a Samsung S2 kijelzője nem jobb az IPS-nél, hanem más. Hogy kinek mi tetszik, az maradjon meg mindenkinek a saját döntése, de olyan kijelentést, hogy jobb, nagyon nem bölcs dolog tenni...
-
dhgm
tag
válasz
anonym1s
üzenetére
Nem értem miért is cserélnéd le? Ha annak idején volt pénzalapod s2-re lesz jobbra is. Ne itt próbálkozz. Ez itt nem a Te helyed. A kinai telók nindig kompromisszummal járnak, kivéve néhányat. Azok vagy azonos szinten vannak, vagy verik a samut, de árban is hasonlóak (Meizu, Xiaaomi, Oppo). Ezen a fórumon gondolom kevésünknek van ilyesmi.
-
RVR400
veterán
válasz
anonym1s
üzenetére
Milyen tekintetben van mélyen alatta? Mert egyedül az AMOLED az, amivel az S3 jobb, viszont az nem indokol dupla árat. Az S2-s összehasonlítás is érdekes, mert egy 25E Ft alatti kétmagostól ez is csak az AMOLED miatt lehet jobb, ha valakinek ennyit megér az árkülönbözet.
Természetesen értem én, hogy Samsung, de azért az S3 igencsak elég gyengére sikerült széria lett.
Ha jól gondolom, akkor Te mindkétszer valamit mellényúltál, és 5.8-as telókat sikerült venned, amik még csak nem is IPS panelosak, és természetesen amikor egymás mellett nézed a kettőt, akkor tényleg elég fosnak tűnik a sima cucc. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motoros topic
- Ingatlanos topic!
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így, hogy tetszeni fog-e neki vagy sem, azt nehéz megmondani.