- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
zebede #123517 üzenetére
Én értem, de ez Te vagy. Rajtad kívül még van pármillió felhasználó, akit ez nem érint.Persze értem én, hogy itt mindenki kocka, és kb rajtam kívül nem tud senki B20 nélkül éni, és elképzelhetetlennek tartja, ha egy nap kb fél órát el kell tölteni a telefon online használata nélkül, mert csak 2G van, de sokkal több embert ismerek, akinek nincs B20 igénye, mint akinek van.
Tehát én megértem, ha valaki B20 frekivel keres telót, annak nem ajánlok olyat, ami nem tudja, de itt mindig az van, hogy ha valakinek nem igénye, akkor is ráveszi valaki, hogy ugyan tegyen már még hozzá pár ezrest, hogy legyen B20, amiről amúgy azt sem tudja, hogy nem egy ételszínezék-e valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Küszöbön az androidos PC-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest