- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
Köszi FeZ... a tanácsot!
Természetesen túrom a netet telefon ügyben és bennem is az kezd leülepedni, hogy az Alcatel szerintem megfelelő lesz nekem. Már csak valami normális boltot kell találni ahonnan meg lehet vásárolni, de ez is alakul.
Beers kollégát is meg tudom érteni, ha valami nem úgy működik mint az várja vagy szeretné az ember elég idegesítő tud lenni, viszont a kompromisszum készséget lehet másfele is terelni mint a kényelmes gari meg a fix rákölthető összeg.Még egyszer köszi mindenkinek!
-
Chabee
tag
Helló Mindenki!
Én is a segítséget, tippet kérők újra meg újra felbukkanók táborát gazdagítanám! Androidos dual sim-es telefon érdekelne engem is. Az elvárások nem túl nagyok, sőtt! Jelenleg egy Vodafone 845-t használok, tehát nem élek a GHz-ek bűvöletében és eltudom viselni, ha az Angry Birds nem 120 fps-sel szakít a telefonon. Ami fontos, hogy legyen itthoni garanciája a telefonnak, legalább egy év és 40e Ft-nál nem tudok többet rászánni. Olvasgattam teszteket Samsung, Gigabyte, Motorola telefonokról, és ezen fórumban is visszaolvastam, de én ódzkodom a külföldi webshopokból származó kínai csodáktól (elsősorban a szerviz és garancia problémák miatt) és igazán olyan vélemények érdekelnek, amelyek hosszabbtávú használat során keletkeztek.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest