Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Ó én még később. De igazából olyan 2015-16-ra tehető az az időszak, amikor a Redmi Note elkezdte kiszorítani az egzotikus gyártókat. Én 2014 decemberében még itteni ajánlásra vettem THL T6 PRO-t, talán az volt az utolsó nem-Xiaomi, ami itt a topikban jött-látott-győzött.
Az EUstock is azzal indult el. Egyébként sajna nem vált be. Öcsém egy THL 5000-et rendelt az én hatásomra, még ma is használja.

Aztán a Redmi Note 2-3 indult be, mint a gőzhenger és letarolt mindent. Kb. az utánavaló évtől (2016) került át az okostelefonok közé, mint ajánlott készülék (a hármas), és onnantól kezdte átvenni az a topik ennek a szerepét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest