Hirdetés
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
koviipi
üzenetére
Pár napja nem nézegettem az oldalt, egyébként biztos hamarabb írok erre. Nekem volt is zp810, meg van is, igaz már elfelé menőben, a színek ilyenek ezen. Én igazából pozitívumnak írnám ezt.
KillerLaca: Én a gyári szoftverrel használtam/használom a zp810-et, szerintem szuper. Tény, hogy a fényerőszabályzója nem jó a gyári androidban, de javítható, bár megmondom öszintén, én ezzel sose foglalkoztam, mert én mindig minden telefonomat full fényerőn használom, úgyhogy nekem mindegy is az automata fényerő szabályzó. Egyébként is csak jókat tudok mondani: nekem a GPS jól tette a dolgát, a mobilnet több helyen fogott 3G-t, mint sok "európai" telefon, akku verve 1 nap, kímélve 2, az összeszerelés minősége kifogástalan. Tény, hogy nehéz, de talán éppen ezért (is) van minőségérzeted amikor kézbe fogod. Véleményem szerint is benne van a TOP10-ben.
Ja mivel az enyém most búcsúzik, marad egy eredeti matt Zopo ZP810 hátlapom, mert én mindkettőt fényessel kaptam, aztán rendeltem hozzá egy mattot, ha valakit érdekel privátban keressen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest