Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
zer0fill
üzenetére
Szevasz!
22/19?? Szerintem itt valami sántít!
"A GPS működése és felépítése
Névlegesen a rendszer 24 műholdból áll (21 aktív és 3 tartalék) amelyek 20200 km magasságban a nap minden 12 órában megkerülik a Földet. "
És a 21-ből jó néhány nem látható, mert a túloldalon láthatósági határ alatt "araszol" az égen.
Az stimmel, hogy 12-őt jelez és 10 látható, több nem igazán lehet valós.
Viszont az a GPS vevő nagyon jó, nem is a látott műholdak száma, hanem a vételi erőssége.Üdv: StMiklos
-
robit1973
aktív tag
válasz
zer0fill
üzenetére
Szia! Milyen zenelejátszó programot használsz? Én nem nagyon vagyok megelégedve a hangzásával. A Kingelon A2800-am sokkal szebben szól.
A GPS nem rossz, bár az SNR értékek nem valami magasak. Én navigáltam vele, nem volt semmi gond. Csináltam egy útvonalrögzítést is, stabilan követi az utat, nincsenek elmászkálások, nem szakad meg a jel. -
silver10
aktív tag
válasz
zer0fill
üzenetére
Ha már használtad a 999 GPS-ét. valamelyik navi programmal megosztanád a tapasztalatait pár szóban? Ahhoz, hogy gyorsan jelet találjon szükség van először FasterGPS, vagy hasonló segédre? Csalódott lennék, ha ilyen műholdtámogatással kínlódni kellene vele. Tudom antennamegoldástó,l szoftverbeállítástól is függ.És flashelt e már rá valaki, aki ZP999 tulaj, WIN7 64 biten valamelyik rootolt ROM-ot ? Szakavatottabbaktól kérdezem, az MT6589 platformhoz feltelepített MTK Preloader Vcomport driver jó az MT6595-höz is? Tudom ,hogy még eléggé új SoC... Böngészem a külföldi fórumokat, de még nem láttam hozzá custom recoveryt. Valaki, akinek van 999-e, estleg ráakadt már? Hamarosan megjön az enyém is, jó lenne addigra felkészülni. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi