- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
zer0fill #93130 üzenetére
Szevasz!
22/19?? Szerintem itt valami sántít!
"A GPS működése és felépítése
Névlegesen a rendszer 24 műholdból áll (21 aktív és 3 tartalék) amelyek 20200 km magasságban a nap minden 12 órában megkerülik a Földet. "
És a 21-ből jó néhány nem látható, mert a túloldalon láthatósági határ alatt "araszol" az égen.
Az stimmel, hogy 12-őt jelez és 10 látható, több nem igazán lehet valós.
Viszont az a GPS vevő nagyon jó, nem is a látott műholdak száma, hanem a vételi erőssége.Üdv: StMiklos
-
robit1973
aktív tag
válasz
zer0fill #93127 üzenetére
Szia! Milyen zenelejátszó programot használsz? Én nem nagyon vagyok megelégedve a hangzásával. A Kingelon A2800-am sokkal szebben szól.
A GPS nem rossz, bár az SNR értékek nem valami magasak. Én navigáltam vele, nem volt semmi gond. Csináltam egy útvonalrögzítést is, stabilan követi az utat, nincsenek elmászkálások, nem szakad meg a jel. -
silver10
aktív tag
válasz
zer0fill #93112 üzenetére
Ha már használtad a 999 GPS-ét. valamelyik navi programmal megosztanád a tapasztalatait pár szóban? Ahhoz, hogy gyorsan jelet találjon szükség van először FasterGPS, vagy hasonló segédre? Csalódott lennék, ha ilyen műholdtámogatással kínlódni kellene vele. Tudom antennamegoldástó,l szoftverbeállítástól is függ.És flashelt e már rá valaki, aki ZP999 tulaj, WIN7 64 biten valamelyik rootolt ROM-ot ? Szakavatottabbaktól kérdezem, az MT6589 platformhoz feltelepített MTK Preloader Vcomport driver jó az MT6595-höz is? Tudom ,hogy még eléggé új SoC... Böngészem a külföldi fórumokat, de még nem láttam hozzá custom recoveryt. Valaki, akinek van 999-e, estleg ráakadt már? Hamarosan megjön az enyém is, jó lenne addigra felkészülni. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest