Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
Köszönöm a részletes válaszokat! Teljesen új vagyok a témában, ráadásul ez a megrendelt Lenovo lesz az első androidos telóm, úgyhogy bocs, ha hülyeséget kérdezek.

Ha jól értem, akkor ez az Etotalk a kínai viszonteladók közül is egy nagyobb fajta? Gyakorlatilag egy olyan bolt, ahol arra szakosodtak, hogy kínai belpiacra szánt mobilokat eladnak pl. Európába, és annyival nyújtanak többet, mint más webshop, hogy ők fabrikálnak hozzájuk valamiféle terméktámogatást.
Pénzért az etotalk is odaadja a rootolt, nyelvekkel felturbózott ROM-ot.
Nézegettem, elég drágák a frissítéseik. Az érdekelne (remélem a kínaiak nem hallják meg), hogy pl. többen összeállva is meg lehet venni egy adott ROM frissítést az Etotalktól? Vagy ez olyan, hogy egy adott telefonra szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest