- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RVR400 #86691 üzenetére
Igazad lehet, ha nem a sajat es az elado kenyelmet neztem volna. Lehet nem kellett volna, de most mar mindegy. Nem hasznalhatatlan keszulekrol, torott kijelzorol volt szo, hanem egy wifi antenna hibarol. Gondoltam (lehet nem kellene gondolkoznom) minek visszakuldeni egy 20-30 dollaros alkatreszert kinaba a telefont, egyszerubb neki az alkatreszt postazni nekem, a tobbit megoldom. Foleg hogy a csere nem jar barmolassal. Ennyi. De nem is kell foglalkoznia se neked se neki vele. A gyors emailek csak addig jonnek, amig a paypalszamlat megkapom, aztan semmi. Nem vagyok ideges ember, mint irtam kerdes utan egy honapig semmi. Nem zaklattam nem keresgeltem ho vegen ujra kerdes. Az a hulye palpalszamla meg 3 oran belul itt volt, hogy mire utaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 17 - alap
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest