- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
attiati #137399 üzenetére
Én általában évente cserélem a telóimat, a régit mindig eladóm. A legutóbbit itt az aprón adtam el. Tájékoztattam a vevőt a telefon eredetéről (kínai vásárlás), a garanciális lehetőségről, állapotáról stb. Az üzlet megköttetett, előre utalás után csomagként küldtem, érkezés után pozitív értékelést kaptam. Mindenki elégedett. Csak azért írtam le, hogy legyen egy pozitív infó is, illetve ha használt mobilt vesz valaki mondjuk az aprón, akkor talán bátrabban vághat neki, ha az eladónak van ilyen témában pozitív értékelése.
-
Somatom
veterán
válasz
attiati #137399 üzenetére
Ez csak egy a rizikófaktorok közül. Mi van akkor, ha tokban volt, leejtette, nem látszik rajta sérülés, de belső vérzése van, amitől majd nálam fog elhalálozni? Csak új telót veszek és mivel egyébként sem vagyok egy kalmár típus, ezért 2-3 év után veszem a következőt, a régi pedig megy a fiókba. A 6210 -es Nokia óta megvan az összes telóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest