- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Akciófigyelő
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
makoss #127887 üzenetére
A publikus számodról regisztrálj a Viber és/vagy WhatsApp-ra, így a veled azon csacsogó, csak ezt a számodat fogja látni. Viszont a két alkalmazás alatt a Névjegyek vagy Kontaktok alatt látni fogod azokat megjelölve az alkalmazás ikonjával, akik szintén rendelkeznek ezekkel az alkalmazásokkal. Egyébként az alkalmazások nem fognak különbséget tenni aközött, hogy melyik SIM-hez milyen neveket és számokat tárolsz. Bár megjegyzem, én egyik kártyán sem tárolok számot, mindent a Google felhőre mentek, ergo így a hívás indítás során dönthetem el, ha akarom, hogy kit melyik számról hívjak.
Szerintem mind a Viber, mind a WhatsApp sokkar modernebb, mint az SMS, én mind a kettőt használom, szerintem az SMS már a múlté. -
IldiH
tag
válasz
makoss #127887 üzenetére
Egyiket sem használom, de gondolom ezeknél ugyanúgy működik, mint bármelyik tel.számot használó alkalmazásnál: egy számmal is működik. Egy ilyen alkalmazásnál egy számmal regisztrálsz egy fiókot, másik számmal szerintem másik fiók lenne.
Gondolj a dual telefonra úgy, mintha 2 külön telefon lenne egymás mellé rakva. Egymástól függetlenül működik a 2 sim (eltekintve persze standby üzemmód jellemzőitől).
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- IPHONE 15 128GB 100% AKKUVAL, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest