-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hevizms #112544 üzenetére
Amellett, hogy motorozok, egy motoros újságnak is dolgozom, így volt alkalmam tesztelni pár motort, és kiegészítőt. Az egész "motoros GPS" téma a Garmin Zumo -val indult, amit már az itthoni megjelenésekor volt alkalmam tesztelni. Amúgy, Road Captain -ként a társaságban az én feladatom a közös gurulásokon a felvezetés. Több túrát vittem a Francia Alpokban, Spanyolországban, Németországban, Görögországban, stb. GPS nélkül. Úgy gondolom, hogy van "némi" tapasztalatom abban, amiről írok.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #112544 üzenetére
"Na és pont itt jön be a motoros GPS a képbe.Attól motoros hogy eleve adnak hozzá kormánytartót,aztán olyan tartóbölcsőt amin van napellenző,maga a GPS vízálló,általában a képernyő megvilágitás más mint a sima GPS-é a láthatóság miatt."
Így van. Nem a szoftver miatt "motoros", hanem a kialakítása miatt. Értem én, hogy normál, mezei GPS-t is lehet használni motoron egy kormánytartóval (én is próbáltam), de fent idézett egyéb paraméterek nem adottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Akció! iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB Kártyafüggetlen
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest