Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
gipsztigris
üzenetére
Már bocsi, hogy megkérdezem mivel foglalkozol, hogy rá érsz napi 3 h telefonálgatni.
Mindig csodálkoztam, hogy mivel foglalkozik az aki egész nap nyomkodja a telefont és Du-ra már lemerül. -
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
A kérdés teljesen jogos.
Ami azt illeti, a nap kb. 95%-ában áramforrás közelében vagyok, ráadásul egy töltő is van nálam mindig, plusz az autókban is tartok egy-egy autós töltőt.
Ez a nagy akkuidő dolog tehát inkább amolyan fétis-féleség nálam. 
A 4,5 óra képernyőidő magában valóban nem nagy kunszt. De mellé azért nem átlagos a 8+ nap készenlét.
Járt már nálam pár az átlagosnál (névlegesen legalábbis) nagyobb kapacitású akkuval szerelt telefon, de ehhez foghatót nem tudtak produkálni.
Az én fogalmaim szerint a 6 óra feletti képernyőidő már igen jónak számít, de a készülékek többsége ott már ki is kapcsol, nem pedig ketyeg tovább napokig. 
Két dolgot állapíthatunk meg:
1) Én nem nyúzom a telefonokat fogyasztásilag.

2) A szóban forgó telefonnak a nagy kapacitású akku és az alacsony fogyasztású proci is - a jelek szerint - az erőssége az akkuidő tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ami azt illeti, a nap kb. 95%-ában áramforrás közelében vagyok, ráadásul egy töltő is van nálam mindig, plusz az autókban is tartok egy-egy autós töltőt.
Ez a nagy akkuidő dolog tehát inkább amolyan fétis-féleség nálam. 
Járt már nálam pár az átlagosnál (névlegesen legalábbis) nagyobb kapacitású akkuval szerelt telefon, de ehhez foghatót nem tudtak produkálni.
Az én fogalmaim szerint a 6 óra feletti képernyőidő már igen jónak számít, de a készülékek többsége ott már ki is kapcsol, nem pedig ketyeg tovább napokig.