- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
MotorBoy79 #6538 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki és a tudása sem elhanyagolható,ára szenzációs :-)
-
berigazek
őstag
válasz
Sir Csimbók #6526 üzenetére
Az Alibaba-ról akartam rendelni szept.28-án és konkrétan kijelentették,hogy semmi esélye okt.6-ig a nemzeti ünnepük miatt a rendeléseknek.Ez a dátum után megy minden a maga megszokott módján tovább :-) Nyugi nektek is addig!
(Nekem akkor is késtek a cuccok,amikor Izlandon kitört a vulkán anno!Úgyhogy még ez is bekavart a repülőtársaságoknak)lehike85!
Azért látni a különbséget a színeken,de aki nem annyira kényes,annak nem annyira szembeötlő. -
berigazek
őstag
Fene tudja már uraim...tényleg meg kell várni az első ,,fecskéket",hogy mikor és hogyan érkeznek meg!
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #6500 üzenetére
Kár,hogy csak 1 SIM-es... :-(
-
berigazek
őstag
válasz
szabi__memo #6497 üzenetére
Olcsó cuccra nem kapsz Trackinget,ha csak nem fizetsz pluszba még ezért.
A Trackinges nem igen szokott eltünni!Ja...mikor megkérdeztem a hootabletet,hogy fekete színben van-e raktáron,azt mondták,hogy van...
Ez furcsa,mert fekete színben NEM létezik csak sötét kékben kerek földön :-) -
berigazek
őstag
OFF:
Tippeljünk egyet,mintha játszanánk,de EZ nem játék mindnyájan tudjuk.Ki mondja azt,hogy megkapjuk a rendelésünket és ki mondja azt,hogy nem.Kiváncsi leszek az eredményre!1.berigazek...Igen
2....
3....
4....
(Ha Ti is úgy gondoljátok természetesen,ha nem elnézést kérek a merész gondolatomért!) -
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #6487 üzenetére
Mennyiért adnád?Lehet,hogy tudnék vevőt...
-
berigazek
őstag
válasz
tihibaby #6475 üzenetére
Nem rossz!Végső sorban ugyanazt tudja,mint minden másik,csak a proci nem két magos vagy 4,de minden ugyanaz.
Most írtam e-mailt 5 perce a hootabletnek és 3 perc múlva válaszoltak is,azt kérdeztem tőlük,hogy okt.17-én lesz még ZP 900-as és ugyanilyen árért náluk,mert csak akkor kapok pénzt és ezt kaptam válaszul:
,,Dear Sir,We will keep one ZOPO ZP900 LEADER black color for you until you buy it on day 17/10/2012,please not worry,the price will be the same as now!
Regards!
Hootablet.com"Az biztos,hogy a válaszban gyorsak még e-mailben is :-)
-
berigazek
őstag
Novicsok!
Amúgy igazad van a 6 órával,stb.-vel kapcsolatosan,de amint mondtam,nem lehet tudni,hogy melyik időzónából írnak,azaz,ki lehet deríteni.Én e-mailnél látom azt,hogy mikor írnak nekem és,hogy ,,ott" mennyi az idő!
-
berigazek
őstag
válasz
andrasxx #6365 üzenetére
Nekem ez is tetszik és nem is drága,csak kár,hogy 512 RAM van benne...
Ők a ,,set"-et arra írják,hogy ,,beállítják" neked a magyar nyelvet,nem arra,hogy telepítik,aztán lehet,hogy olyan ROM-ot tesznek fel,amelyben benne van...
Jazz!
Ma nagyon poénos formában vagy,tetszenek a hsz-id,nehogy sírás legyen a vége....
(Remélem,hogy nem!) -
berigazek
őstag
válasz
osztraksajt #6334 üzenetére
Ok,köszi az infót mégegyszer:-) Kiváncsi leszek,hogy a pénzem mikor jön meg,mert már napok óta rendelhetnékem van :-)
-
berigazek
őstag
VÁM-al akkor is kell számolni,ha postai úton jön és nem futárszolgálat hozza és meghaladja azt az értéket ami még VÁM mentes!Minden átmegy a VÁM-on nehogy levélbomba vagy ilyesmi legyen.De nyugi,ha elhanyagolható a VÁM érték tovább is küldik mindenkinek a csomagot!
Amúgy tényleg fölösleges itt azon törni a buksinkat,hogy kamu vagy nem kamu ez a hootablet.Úgy is kiderül hamarosan,amint a megrendelők nyomon követhetik a Trackinget Online és amikor kézbe kapják a csomagot és,hogy tényleg az van-e benne amit rendelt.
Zárjuk is le a mgkérdőjelezést szerintem,amíg MI nem bizonyosodunk meg személyesen az oldal valódiságáról!
Amúgy lehet,hogy a Gyártó adta ki a viszonteladóknak a termékkódokat és fényképeket,így könnyebb nekik megrendelni a Gyártótól a termékeket és ami az árat illeti,az pedig szabadáras mint itt MO-n!
Nyugi amíg nem bizonyosodunk meg...Rawulf!
Így van,minden ,,átvert" a PayPal-tól kapja vissza a pénzt,természetesen nem a csaló fogja visszaadni! -
berigazek
őstag
válasz
MotorBoy79 #6282 üzenetére
:-)
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #6262 üzenetére
:-(
-
berigazek
őstag
Az ,,egész" világot csak nem tudják átverni!(most sokaknak az jár az eszében,hogy azt nem verik át aki nem rendel,de tényleg ott a Paypal és azért ez egy elismert ,,világ" garancia!)
djnice!
Nekem 2 évvel ezelőtt az e-bay adta vissza a pénzemet,meg is van valahol róla egy elmentett dokumentumom.Akkor 3 hét múlva kaptam vissza 150 ezer ft.-ot.Nemsokára utána felemelték 45 napra az időtartamot.
-
berigazek
őstag
Én nem hinném,hogy kamu lenne ez az oldal,attól függetlenül,hogy szembetünő olcsó árak vannak.Sztem azon az oldalon is csak kombinálnak és hihetlenkednek ők is...
-
berigazek
őstag
válasz
Sir Csimbók #6222 üzenetére
Rendben,majd én következem,ha megjön a pénzem :-)
-
berigazek
őstag
válasz
body007 #6208 üzenetére
Hívd aminek csak akarod,nekem kell egy ilyen nagy :-)
Pedig nekem e-mailben azt válaszolták,hogy lehet más szállítási formát is kiválasztani!
kaller1!Valahol olvastam az oldalukon,hogy minden szállításhoz adnak Trackinget,ja igen a Szállítási feltételek-nél!(Shipping&Returns)
,,we’ll send your package by HongKongPost or CNpost with tracking code..." -
-
berigazek
őstag
Még nem hallottam,hogy lett-e volna eset arra,hogy tényleg ,,semmit" ne küldjenek a csomagban.Azt,hogy tévedtek arról hallottam,velem még nem eset meg,de szomorúan hallottam,hogy kollégáinkkal,igen :-(
-
berigazek
őstag
válasz
chinaminman #6180 üzenetére
Én nem tudok sajnos oroszul,de a sok smiley-ból ítélve ők is elégedettek az oldallal vagy tévedek? :-)
-
berigazek
őstag
Ahogy mondod ...elgondolgottató,de egy próbát megér....(lehet,hogy épp ezért nincs forgalma,mert még új és még félnek a vásárlók vásárolni tőlük,várják a visszajelzéseket a többi vásárlótól!)
(Most jött megint válasz tőlük egy 4 perccel ezelőtt feltett kérdésre,hogy van-e raktáron ZP900 és remélem,hogy nem ,,csaló cég" ,mert volt már rá példa ...)
Azt válaszolták,hogy NEM csalók!(mást mit is válaszoltak volna)
(De én is megpróbálom majd,csak várom a pénzt,csak nem jön a pénzem,lehet,hogy elhúzodik még 2 hétig :-( ) -
berigazek
őstag
válasz
berigazek #6162 üzenetére
Ezt válaszolta a hootablet 5 perce:
,,Dear Sir,We can send the package in 2 two days after you placed the order!
And you just need to add another $48 for the DHL Shipping,we sell $189.99 for the zp900. You total need to pay $237.99!Regards!
Hootablet.co,"feca81!
A hootablet-ről írod ezt?A tavaly,azaz 2011-ben alakultak,komoly bejegyzéseik vannak a honlapjukon,nem hinném,hogy ,,FAKE" cég lenne...
-
berigazek
őstag
válasz
Novicsok #6156 üzenetére
Igen sajnos,mindenütt vannak csalók :-(
Németeknél különösen sokan vannak.
A PayPal megvéd,nekem is 2-er volt bajom eladóval,de az ügyem (és másoknak okozott kár miatt!) nem sokáig maradt ,,Eladó" az illető!Sir Csimbók!
Honnan is rendelted?
hungobungo!
Szerintem is elírás a telefonkönyv,ez is memória függvénye,régebben tényleg korlátozva volt,de,ha jól tudom az Androidnál nem.
Apropó...a 2.kérdésemre nem válaszoltak (hootablet),amiben megkérdeztem,hogy komoly Cég-e,mert sok szélhámos cég van a világon és állják-e a szavukat.
Kiváncsi vagyok,hogy erre mit lépnek és mikor,most reggel megírtam a 3. kérdésemet is... -
berigazek
őstag
Én is 24 órás Bankkártyák közti Átutalást csinálok és másodperceken belül rajta az összeg.
Visszatérve a kérdésedre,a WEB kártyám regisztrálva van a PayPal-nál és arról emelik le a pénzt,azzal fizetek,de van másik MasterCard-om is,amelyikkel szoktam fizetni PayPal-al.Szóval Hitelkártyával,ami reg.van a PayPal-nál!A PayPal kontomon csak 2 ,-eur van...:-)(Hitelkártyámról emelik le az összeget)malison X!
Majd megkérdezem őket,holnap! -
berigazek
őstag
Már válaszoltak is 5 perc alatt :-)
Ez már Pozitívumnak számít nálam!A DHL 48,-USD lenne a ZP 900 árán túl,akkor is megérné nekem! :-)Malison X!
A Gyártó nem foglalkozik azzal,hogy ki árusítja a termékeiket,lehet további 2-3 is,amiután kijön a kapuin. -
berigazek
őstag
válasz
smilecat #5913 üzenetére
Gratula!Ezek szerint megérkezett rendben,kissé más ,,színben",de megérkezett az a lényeg.
Ha időd van teszel fel egy képet,amit vele készítesz ,egy közeli képet.Tényleg 512 RAM van benne és 800X480 a képernyő felbontása?
(Tetszik amit írtál:,,azóta nem láttam sem a telót sem a lányom..." ) :-) -
berigazek
őstag
OFF:
A barátom keres i9220-at,ha van valakinek eladója...de csak karcmentes,újszerű jöhet számításba....
-
berigazek
őstag
Na...most majdnem belefutottam a ,,csőbe" a rendeléssel...várnom kell amíg a nagy kínai ünnepek lejárnak,azaz 09.29-től 10.05-ig,mármint a Paypal fizetéssel,csak Western Union-t fogadnak el nagyon sok helyen...
Vigyázzatok TI is,mert a feldolgozás lelassúl nagyon a következő napokban,sőt egész héten. -
-
berigazek
őstag
Üdv társak!
Kinek mi a véleménye a Dapeng A8500+ készülékről,mert a haveromnak az este vettem a német e-bay-ről és ma fizettem ki az eladónak személyesen a Volksbank-ban,meg is kapta a pénzt 10 percen belül és fel is adta a Hermes csomagküldő-vel,a Tracking is elérhető már.1 óra után :-)
Van valakinek tapasztalata erről a készülékről,volt valakinek,van valakinek közületek, a GPS-ről mi a véleményetek? -
berigazek
őstag
Valamelyikötök kérdezett privátban,de nem emlékszem sajnos (sok a gondom mostanában :-( ),de tegyétek fel a Mobo Playert összes kodec-el együtt és az FLV Media Playert,csak ez a kettő lejátszik mindent :-)
A kkét progi kiegészíti egymást és tényleg minden lejátszott nekem eddig...ja és .avi-t hanggal is :-) -
berigazek
őstag
Gratula a Phone-hoz :-)
Sokat kell még tanulnod és mint a közmondás is mondja:,,a jó pap is holtig tanul és mégis bután hal meg" ...én meg a ROM feltelepítést ,,nem" akarom megtanulni valahogy,mert nem érdekel.
Minden telómon a gyári nagyon jól müködött és minden program is benne volt,ami pluszban volt azt meg ki ,,gyomláltam" :-)
Sok sikert hozzá Jazz! -
berigazek
őstag
válasz
Sz.Tamás #5380 üzenetére
Biztos vagy te abban barátom,hogy Olaszban is van raktáruk?Látod,hogy milyen összevissza kúszaságok vannak mindenütt....még egy normális telefon leírást sem tudnak megszerkeszteni,felül egyet írnak alatta egy kicsivel meg másikat :-(
Amúgy a ,,német" webshop-ot is ,,mintának" tettem fel pár nappal ezelőtt,látod,hogy semmi közük Németországhoz,csak a reklám az,hogy odacsalogássak az a ,,tudatlan" vevőket... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest