Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
berigazek
üzenetére
Manapság miben lehet biztos az ember? Pár napja levelezek az egyik supportossal (Jessica), most éppen amiatt várok a rendeléssel, mert a fekete ZP300+ elfogyott... :S (ilyen az én formám) A supportos többször is állította, hogy ha így kértem, akkor Olaszországból fogja küldeni. Ha nem így lesz, akkor a szállítás felárát ($26) szépen visszavonom a Paypallal (mivel ezt külön küldtem nekik). Remélem egy kis ajándékot is ki tudok belőlük csikarni a késés miatt. Már jó lenne, ha itt lenne a cucc, de a türelem (remélem) jó telefont terem. Egyébként szerintem a Zopo még talán a "minőségibb" gyártók közé tartozik, hátha nem akarnak mindenáron hasbaakasztani mindenféle dezinformációval.
Más: egyébként van itt már valakinek ZP300+ ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest