- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Visszatérve a régi kerékvágásba:
Help! Valaki segítsen már, aki használja a "Button LED" appot. Hogyan tudom beállítani, hogy az értesítő LED folyamatosan villogjon nem fogadott hívás esetén.
A gond az, hogy 2x5 villogást követően leáll és utána már nincs értesítés. Korábban már feldobtam ezt a kérdést, de eddig nem jött válasz. THL T100s-en használnám, mert itt csak töltésjelző LED van, de a "Button LED" tudná használni. -
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #62413 üzenetére
Ne izgasd fel magad!
Nekem is feltűnt, hogy amióta rátaláltál erre a lett Zoposhopra, azóta olyan "imádat" lengi körül részedről, hogy minden más bolt tisztességtelen, drága, megbízhatatlan stb.
Vedd figyelembe, hogy veled ellentétben az itt fórumozók döntő többsége magánemberként van jelen és vásárol, emiatt hidegen hagyja őket (pl. engem is), hogy mi módon lehet megoldani a cégként, nettó áron történő vásárlást. Az is feltűnt, hogy amikor ajánlgatod a lett boltot, elsőre soha nem említed, hogy azért olyan olcsó, mert te ott eleve nettó árat fizettél. Csak, amikor már többször, többen firtatják, hogy a weboldalon feltüntetett ár és az általad megadott ár valahogy nem vág össze, akkor bököd ki, hogy "ja, te ott cégként, ÁFA nélkül vásároltál".
Ezek ismeretében az a "jó tipp", amit te adsz, annyira már nem is jó.Ezek a sorok valahogy kikívánkoztam belőlem.
-
Sanyesz.
őstag
Nagyon gyanús, hogy mindkettő ugyanazt a hibajelenséget produkálja. Furcsa lenne, ha mindkét készülék WLAN chipje hibás volna. Én így látatlanban a kocsi kihangosítójára gyanakodnék. Van olyan készülék, amivel hibamentesen működik? Esetleg a gépkönyv nem ír valami "okosságot"?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gipsztigris #62128 üzenetére
Az embeli kreativitász (ebben az eszetben hülyeszég) nem iszmel hatálokat.
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Nem lehetne ezeket az árkalkulációkat, szállítási elmélkedéseket a Külföldi rendelések topikba "száműzni".
-
Sanyesz.
őstag
válasz
cappa72 #62079 üzenetére
Az XDA-n írják, hogy már készül a 6592-es CPU-kkal is kompatibilis GB. Én még nem találtam.
A ButtonLED nekem továbbra sem működik. Be tudja kapcsolni a töltést jelző LED-et, de azt nem tudom beállítani, hogy folyamatosan villogjon nem fogadott híváskor vagy SMS-kor.
Erre valami ötlet? -
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Adott egy THL T100s. Egyetlen nagy bajom vele, hogy nincs rajta "notification LED". Valahogy elkerülte a figyelmemet, amikor megrendeltem, de már késő bánat. (Már az eladása is szóba jött emiatt). Próbáltam szoftveres "megoldást", pl. ButtonLED, de vagy nem jól konfigurálom, vagy nem tökéletes erre a célra.
Minden ötleted szívesen fogadok. Akár másik, jól működű app, akár a ButtonLED konfigurálása. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fotozok.hu #61905 üzenetére
Én a szokott módon párosítottam, a szokott kódokkal. Mindkét kocsin.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #61760 üzenetére
Amire válaszolt, az az eredeti problémájának a linkje.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Gino20 #61682 üzenetére
Nos, az említett boltot én sem ajánlanám. Az ígéret földje. Az egy dolog, hogy mit mondott neked. Náluk mindig minden van raktáron. Aztán, ha megrendeled és kifizeted, akkor derül ki, hogy éppen elfogyott. Magam is tapasztaltam ezt náluk.
Nem hinném, hogy 7-10 ezer Ft-ot kellene fizetni futárra. Ahonnan én szoktam rendelni, ott 15-20$ a felár. De olykor még ennél is kedvezőbb. Ebből eleve kb. 6$-nyit kifizetsz a postának kezelési költség gyanánt. Ergo 10-15$ a tényleges többlet. Ennyit szerintem megér, hogy egy hét alatt nálad a készülék.
De te tudod...(Kedden rendeltem egy készüléket. Tegnap vette fel a DHL, ma már úton van Európa felé, késő este ér Lipcsébe. Jövő hét első napjaiban nálam lesz.)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
feltamadas #61673 üzenetére
Ha kinyitod a téma összefoglalót, ott van ilyen leírás.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
svgyula #61509 üzenetére
Én sem értem ezt a nagy ellenszenvet a "kínai" töltőkkel szemben. Manapság nem látni másmilyent, mint kínait. A neves gyártók töltői is Kínában készülnek.
Persze én is láttam már (linkelve) "felrobbant", Jiayu G3-hoz adott töltőt, de ettől még nem minden töltő ilyen.
Én kb. másfél éve Intersparban vettem egy Concorde töltőt ezer Ft-ért és meglepő módon azóta is működik. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #61467 üzenetére
Az THL W100s, nem véletlenül T100s, mert ez utóbbi a nyolcmagos?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #61420 üzenetére
Az 1.500 Ft postai vámügyintézésnél értendő, a DHL nem számol fel ilyesmit. Miután az ÁFA szinte biztosan fizetendő, szerintem érdemes megnézni, mekkora a DHL felára (az 1.500 Ft-ot is beleszámítva) és azzal hozatni.
-
Sanyesz.
őstag
"használható tud lenni egy ilyen készülék vagy túl nagy a kompromisszum?"
A Te igényeidet nem ismerjük. Nem tudjuk, milyen kompromisszumokra gondolsz. De vagyunk itt pár százan, akik első-második-sokadik kínai telefonjukat használják. Az első még lehet véletlen, de a többi...
Amúgy igen, le lehet fagyasztani vagy töröli a (nem kívánatos) kínai appokat. -
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen #61308 üzenetére
No, akkor szerencséd volt. Ellenben legalább okultál azon, hogy megfelelő előkészületek nélkül (értsd: rendszermentés), nem szabad belevágni rendszerkomponensek letakarításába.
Ha valóban kompatibilis az IHTC és a HTC (mily' meglepő), akkor nem lehet gond angol CWM telepítése sem, amivel már a mentés és a további ROM cserék is megoldhatók.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen #61258 üzenetére
Nagy hiba volt, hogy NEM készítettél rendszermentést (CWM, TWRP Nem tudom ezek elérhetők-e erre a típusra). Enélkül nem szabad a rendszerbe nyúlni.
Formázni hogyan sikerült? Mivel?
A rendberakás nem szerviz kérdése, főleg nem ilyen kínai készülékkel. Jó eséllyel semmit nem tudnak tenni vele. Mindenképpen kellene egy ROM-ot szerezned. Nézz körül itt vagy ezen a fórumon. -
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen #61253 üzenetére
Nagy valószínűséggel Te a ROM-ba eleve integrált két alkalmazást töröltél, ami a rendszer "része" volt. Törlést követően persze a rendszer "nem találja" ezeket, feltételezhetően emiatt került bootloop-ba.
Próbáld meg visszatenni az eredeti ROM-ot, esetleg egy másik ROM-ot, ami erre a készülékre való. Ha sikerül, akkor ne töröld, hanem fagyaszd a két alkalmazást. Attól, hogy nem használod, még nem kell azonnal letakarítani. -
Sanyesz.
őstag
THL T100s
- Szerintem teljesen korrekt a fogása és tapintása is. Én nem használom a hirtelen rózsaszín szilikon tokot, de enélkül is jó a tapintása. Inkább vettem egy beledugós tokot.
- A Bluetooth-t két autó gyári, beépített kihangosítójával próbáltam (Suzuki, Mazda). Normál módon lehet párosítani és a hívásokat intézni mindkettőnél. Mondjuk a BT Audiót nem próbáltam ki.
- Az akku nyilván a készülék paraméterei és a kapacitás (2300 mAh) miatt kevesebbet bír, de ezt tudtam előre. Kínai belpiaci viszonylatban januártól 2700 mAh-s akkuval is kapható, talán hozzá lehet férni egyszer itthon is a nagyobb akkuhoz. A Zopo 998-nek 2400 mAh-s az akkuja, de 5,5" a kijelzője. Az üzemidő ott sem lesz jobb.
- A GPS jó, fullHD-s teljes képernyős navival szépen működik. -
Sanyesz.
őstag
válasz
#40178219 #60734 üzenetére
Minden csomag kisebb értéket mutat, mint amennyi a tényleges vásárlás volt. Ezt a kínaiak kérés nélkül is megteszik. De akkor Te milyen bizonylattal igazolod a vásárlást (PayPal, számlakivonat stb.)?
(#60736) kymco: Anno nekem is, de az tényleg régen volt. Azóta "javult" a vámosok ténykedése.
-
Sanyesz.
őstag
Megjött a THL T100s.
Átpakoltam bele a kártyákat, csont nélkül elindult.
Gyönyörű rózsaszín szilikon tokot sikerült hozzá kapni. Akinek ilyen készüléke van jelezzen, olcsón átadom.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #60702 üzenetére
Bizony, érdemes elolvasni az ÁSZF-et. Az oldalon feltüntetett árak emiatt csalókák és érheti meglepetés a gyanútlan megrendelőt.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #60351 üzenetére
Lettországban is 27% az ÁFA?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #60346 üzenetére
Inkább ne priviben. Többen is kíváncsiak vagyunk a fejleményekre.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Crytek #60279 üzenetére
Nem azért, mert nekem is érkezőben van egy ilyen készülék, de NEKED mi bajod azzal, ha MÁS áldoz pénzt egy ilyen készülékre? Senki ne vegyen azért, mert némelyek "villogásnak" tudják be a nyolc magos telefont? Egyszerűen kíváncsi vagyok (vagyunk) rá, hogy milyen. Ennyi. Ha ez villogás, ám legyen.
Bocs, de ez most kikívánkozott belőlem.Nyilván, mint minden más újdonság, pár hónap múlva olcsóbb lesz. Ezzel tisztában vagyok.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #60104 üzenetére
Lehet, hogy jó ajánlat, de nem dual sim-es
. A kolléga pedig olyat keres.
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
mrgergoke #59873 üzenetére
Ha az egyiket már meg is kaptad és a másik is beérkezett az országba, akkor macerás a "refund".
Az első esetben max. visszaküldöd, mint hibás termék és kicserélik. A másikkal mi a terved. Közben meggondoltad magad, hogy mégse kell? Végül is feladták és gyakorlatilag ide is ért.(#59875) Szerintem kicsúsztál az időből.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
RVR400 #59592 üzenetére
Bocsánat, ha a véleményem ekkora vitát generált. De nekem az első blikkre (még ha Gipsztigris nem is említette volna) is a T100s ugrott be. Egy időben barátkoztam a gondolattal, hogy rendeljek egy ilyen készüléket, ezért ugrott be azonnal, amikor a CC-félét megláttam.
Ha ez nem az, ám legyen. Bár úgy látom kínai körökben is jelentős a konkurencia.
Azon magam is csodálkozom, hogy a THL "elnézi", hogy egy konkurens (szinte megszólalásig) hasonló termékkel álljon elő. -
Sanyesz.
őstag
válasz
gipsztigris #59573 üzenetére
Szerintem is ez egy az egyben a THL T100s hazai megfelelője. Feltételezem, hogy ROM-kompatibilisek is lesznek. Nem baj, mert ha lesz T100s-em, akkor egyszerűbb lesz a support.
(talán még a szerviz is)
Az ára nyilván a kínai 310$+VÁM+ÁFA+árrés figyelembe vételével került megállapításra. -
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio #59480 üzenetére
"Hidd el én leszek az első, aki lehúzza majd őket, hogy ha kiderül, hogy valami nem stimmel, de addig kár károgni, meg hoootabletel riogatni..."
Köszönöm az eszmefuttatást. A "károgás"-t nem vettem magamra, a "hootablettel való riogatás" pedig saját, valós "élményből" fakad. Nekem nem kell bemutatnod a kínai vásárlás mikéntjét, van már bőven tapasztalatom.
Azt meg légy szíves engedd meg nekem/nekünk, hogy véleményünk legyen erről a témáról, ne adj' Isten, ellentétes a Tiéddel.
De legyen szerencséd és legyen ez kivétel az itthoni, kínai cuccokat kínáló (dropship) boltok között. -
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio #59446 üzenetére
Nyugtával dicsérd a napot!
Ahogy Te levezetted az árakat, abból úgy tűnik, önköltségen fog menni a bolt. De Te is óvatoskodsz, különben miért említed a PayPal-os fizetést?
Ha a bolt beindul, lesz pár tucat elégedett vevő, akkor érdemes visszatérni arra, hogy megbízható vagy sem.Mond Neked az a boltnév valamit, hogy "hootablet"? Aki vásárolt ott képernyővédő fóliát telefon gyanánt, annak lehetnek fenntartásai az ilyen startup boltok iránt.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Mr.Csizmás #59306 üzenetére
Ahogy írtam, én sokat nézegettem, aztán úgy gondoltam, egyelőre tárgytalan.
Szubjektív véleményem:
+ 8 magos, gyors
+ bőséges memória
+ még elviselhető méretű (5") kijelző
+ újdonság
+ NFC
- drága
- nincs még kiforrott supportja
- ismeretlen
- nem világítanak a kapacitív gombok
- a kijelzőhöz és processzorhoz mérten relatíve kicsit akkuSzinte egységáron árulják: 310$ körül.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
benceman00 #59309 üzenetére
A hangsúly az "állítólag"-on van.
Egyébként van külön topikja a külföldi rendeléseknek. -
Sanyesz.
őstag
válasz
atesz843 #59304 üzenetére
Akkor sem úszod meg, mert az EU-s boltok kb. annyival drágábbak. Ők is Kínából hozatják, tehát a járulékokat (elvileg) ők is megfizetik. Emellett a kínálatuk sem éri egy kínai boltét.
A garanciát is jellemzően úgy intézik, hogy vagy ők vagy Te visszajuttatod Kínába a cuccot. Kevés olyan készülék van, ami EU-n belül vásárolva megérné.
Szerinted ki rendelne Kínából, ha ennyire egyszerű lenne a megoldás? -
Sanyesz.
őstag
válasz
citkar #59275 üzenetére
A THL T100s hátlapja gyakorlatilag gumiszerű, de legalábbis teljesen hajlékony kivitel. Valószínűleg emiatt tűnik úgy, hogy "fura" az illesztés. Van pár youtube video a telefonról, ott látszik.
310$ körül van az ára, bár egyszer láttam egy napra 294$-ért is. (+ÁFA). Nem olcsó, de a nyolc mag, a 2/32GB és a THL márka miatt lehet ez. Gondolom, a supportja is gyenge még. -
Sanyesz.
őstag
Hogy ON is legyek:
Uraim! Van itt valakinek THL T100s készüléke. Érdekelne némi tapasztalat, kölünösen az üzemidő (5" FHD kijelző vs. 2300mAh akku).
-
Sanyesz.
őstag
Neked Jiayu fóbiád van
. Ez nem sértés, csak megállapítás. Feltételezem, hogy használtál több hónapig, esetleg 1 évig ilyen készüléket (G2, G3, G3S stb.) és ezek alapján írod azt a "rengeteg" rossz tapasztalatot.
Mert ha nem, akkor te csak mások (szubjektív) véleményét teszed magadévá.Nekem pl. Mazdám van. Többször olvastam egy fórumban egy illetőt, aki következetesen ócsárolta. Egyszer rákérdeztem és kiderült, hogy még csak nem is ült ilyen autóban, nem hogy vezette volna, mondjuk 50.000 km-t. Hasonló az érzésem veled is.
-
Sanyesz.
őstag
Remek. Te most kiragadtál egy dolgot az én reagálásomból. Elkeserítelek, nekem tökéletesen működik a G3 és benne a GPS (2012.októberi vásárlás) és ezzel nem vagyok egyedül. Sőt, még eredeti az akkuja is és kb. 3 napot bír átlagos (persze ez relatív) használat mellett (dupla sim, állandó 3G).
Azt én nem vitatom, hogy vannak, akik gyenge GPS-szel rendelkező G3-at kaptak. Ezen többen segítettek némi alufólia felhasználásával, mások együtt éltek a helyzettel. De ettől még lehúzni a G3-at?
Nézz utána, mekkora tábora van ennek a típusnak. -
Sanyesz.
őstag
válasz
robertone2 #24000 üzenetére
Ha házilag nem mersz nekivágni, lehet kapni (nem túl drágán) SIM vágót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest