Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Vagyis akkor rossz... az, hogy ennyire készülék függő egy típus az pont azt jelzi, hogy rossz. Jóember megveszi, és nagy esélye van rá, hogy egy vacakot kap. Akkor most ne alkosson róla rossz véleményt, csak mert van olyan aki meg kifogott egy jót? Nekem is volt G2S-em, szép volt, csak épp a gps a hulladék szintet érte benne, az égvilágon semmivel nem lehetett tartósan használhatóvá tenni, a kamerája pocsék volt, pont mint az összes Jiayunak, az érintésérzékelése meg nekem kicsit nagyon késleltettnek tűnt, akkuidőben sem hozta azt, amit elvileg a 2200mah-os akksival kellett volna (valószínűleg nem volt az sosem 2200, mert a V987 akksija nem 15%-al nagyobb fizikai mértre sem, ráadásul a jóval nagyobb kijelző ellenére, simán bírja a 2 napot folyamatos 3g kapcsolattal). Mai napig nem értem, hogy pl a G4-et miért vette bárki ennyire túlárazottan 250$ körül, mikor a gps/kamera pont ugyanazt a szintet ütötte meg, mint egy G2S-ben. A ZTE V987 sokkal de sokkal jobb telefon volt ugyanannyiért, mint egy G4.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest