- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Ha valóban van raktáruk és nem a szokásos kínából megrendeljük neked webshop, akkor nem tudom miért kell egyből lehúzni.
Véletlen szerűen ráböktem a ZP 700-ra, ami 44900 HUF, namost a zopomobileshop.com-on, ami nyilván nem a legjobb példa meg olcsóbbat is lehetne találni: 149,99 USD, ami középárfolyamon (!) számolva 33566 + 27% áfa + 1500 HUF kezelési költség = 44129 HUF és ez ingyen posta meg 20-40 nap várakozás... Persze lehet, hogy megúszod a vámot, de azért erre pici az esély. Ahogy elnézem a drágább telók árai is rendben vannak.Nincs semmi közöm ehhez a shophoz, most láttam először, szóval full kamu is lehet, de azért csípőből leszólni valamit nem szép dolog...
Ne várjuk már el, hogy valaki majd behozza nekünk az árut, raktározza és ezek után olcsóbban adja mint a kínai webshopok. Ha lehetne paypallal fizetni és simán rendelnék tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest