- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #117697 üzenetére
Ha figyelembe veszed a sima RN2 és RN3 specifikációit, akkor ez még haladás is.
-
RVR400
veterán
válasz
ÁrPi2 #117656 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a B20 unlock nem megoldható.
-
RVR400
veterán
válasz
krisztian07 #117643 üzenetére
Umi-t biztosan nem rendelnék előre, bár simán kiderül az oldalon, hogy ez sokkal jobb, vagy legalább ugyanolyan sirály dizájnos, mint egy Iphone 6, csak az nem derül ki, hogy a felszín alatt mi rejtőzik. Bár az utóbbi idők Umi-felhozatalára való tekintettel talán ez mindegy is.
-
RVR400
veterán
válasz
madrac #117625 üzenetére
Kikapcsolod a képek automatikus letöltését, stb, valamint OFF-ba teszed a a hozzászólásodat, ha nem témába vág. Egyébként nagyon szívesen!
(#117636) Upo: Én tudom, csak érdekes, hogy ha egy teló ilyen képet csinál, de noname, akkor miért mondjuk azt, hogy szar képet lő, és ha nem noname, akkor mitől lesz jó egy ugyanolyan minőségű kép? Mondjuk értem én, csak mégis fura, hogy ennyire el tudunk rugaszkodni az objektivitástól már csak egy márkanév miatt is...
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #117609 üzenetére
Ebben biztos vagy? Ennél jobbat is fikáznak errefelé, és ha megnézed, nem kicsit olajfestményes már az elején a fű is, sehol egy igazi részlet.
Távolabbi képet már nem is merek belinkelni, mert ott még rosszabb a helyzet. -
RVR400
veterán
Nah, úgy látom, hogy holnap B20 nap lesz.
-
RVR400
veterán
válasz
maggi1886076 #117260 üzenetére
(#117262) maggi1886076 : Végülis, ha nem vesszük figyelembe, hoyg alapvetően arról volt szó, akkor lehet.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #116888 üzenetére
Csak szoftveresen kellene kezdeni vele valamit, mert így hiába van benne bika hardver.
(#116893) tibcsi0407 : Nem zárták le, alapvetően van gond az optimalizálással. Persze lehet, hogy a MIUI ilyen alapból, de nem indokolja semmi.
-
-
RVR400
veterán
TCL I708U egy kellemesen árazott teló az MTK6580-asok mellé.
Vélhetően mondjuk frissebb rendszer már nem lesz hozzá, bár ha most van belőle jó pár maradék készleten, akkor elterjedhet annyira, hogy legyen némi közösség mögötte.
-
RVR400
veterán
válasz
Gege94 #116633 üzenetére
A legjobb megoldás a feléből...
-
RVR400
veterán
válasz
Goot69 #116245 üzenetére
Amúgy nem tudom, hogy megoldódott-e már a dolog, de most én is hasonlóval küzdök, viszont a kártya régi, tehát ez hozhatja a megváltást.
-
RVR400
veterán
válasz
punky10 #116584 üzenetére
Ennek az analógiájára:
Teló 70 USD-ért - szar; teló nem tudja a 4G-t - szar , teló tudja a 4G-t, de a B20-at nem - szar.
Ergo a TELEFON legalább 100 USD-be kerüljön, és tudja a B20-at, mert különben szar. Még akkor is, ha a gazdája leírja, hogy amúgy mobilnete sincs, csak wifiről használja, és nem akar drágát.
-
RVR400
veterán
válasz
iMaverick #116572 üzenetére
Valójában értem, de mégsem. Ott járunk, hogy 2GB RAM legyen minimum, de inkább 3, mert kevés. A ping legyen 20 ms, ne pedig 35, a sebesség legyen 30 Mbit, ne pedig 7, mert az hűdekirály, bár gyakorlatban 1 nap alatt a netezési szokásokat figyelembe véve talán 1 perc időt lehet vele nyerni.
Persze értem én, hogy jók ezek a dolgok, de gondolom nem mindannyian Bentley-vel, Lamboval, Ferrarival meg Porsche-val járnak, aki azt gondolják, hogy a fent felsorolt dolgok mondhatni alapkövetelmények, mert kb erről van szó, hogy enélkül nem telefon a telefon...
Vagy ha igen, akkor nekem semmilyen online szolgáltatás vagy eszköz nem jár... -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #116556 üzenetére
Miskolcon a Voda B20-on megy... Ezen a környéken ennél városabb város nem igazán van.
Mellesleg való igaz, hogy nekem aztán édesmindegy, mert 200 MB-nyi netem van, ergo semmilyen előnyét nem érzem a 4G-nek az S3-on, és amíg a Note 2 volt nálam, akkor sem éreztem hátrányát a 3G-nek. Esetleg, ahogy írtam is, Sajóbábonyban lehet jelentősége, mert ott nincs 3G, viszont valószínűleg ezt az ottlakók 99%-a már megoldotta más szolgáltatóval.(#116571) ÁrPi2: Ezt is kiveséztük már, igazából kényelmi szempont lehet, hogy nem késik annyit a hang, bár az a 10 ms-nyi különbség biztos nem vág földhöz senkit. Csak eljutottunk oda, hogy amíg 2G volt, addig elvolt azzal mindenki, aztán jött a 3G, és már senki nem akart 2G-t VOIP-ozni, pedig mondjuk még azon is átmegy valahogy. Aztán a 3G-re mindenki azt mondta, hogy ez már tökéletes, használta is évekig. Most ugye az van, hogy lett 4G, így a 3G már szar, meg használhatatlan, meg stb, így mindenképpen kell a 4G, mert nem lehet nélküle élni. Ez van, ilyenek vagyunk, mi emberek.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
Sanyesz. #116367 üzenetére
Mondjuk ezen pont a mikrofon nincs rajta.
És a Cubotnak nem ez lenne az első ilyen fiaskója...
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #116329 üzenetére
Az hagyján, de úgy indult, hogy a B20 nem feltétel.
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #116202 üzenetére
Na szóval, volt új teszt a Jiayu S3-mal.
A 3G, mint olyan a Vodánál S.bábonyban nem létező fogalom, se 900 se 2100 Mhz-en. 2G van, de az gyakorlatilag mobilnetre használhatatlan. A 4G érdekes, mert néha nem akar adatforgalmazni épületen belül (önkormányzat épületében próbáltam), viszont épületen kívül megvan olyan 17/5 Mbit stabilan. A hívás viszont úgy néz ki, hogy a zöld kagyló megnyomása után eltelik kb 15 másodperc úgy, hogy nem történik semmi, ekkor a telefonról elmegy a térerő, megjelenik a kis piros x a térerőjelzőnél, a hívás nem fejeződik be, hanem pár másodperc után újra van full 4G térerő, és ekkor kezd el kicsörögni a másik oldalon, majd végig 4G-n marad a teló, 2G-re le sem megy. -
RVR400
veterán
válasz
Depression #116231 üzenetére
Az amoleddel kilőtted a telefonok 90%-át.
-
RVR400
veterán
válasz
svgyula #116201 üzenetére
Hívás közben ránéztem a telóra, és ott figyelt az értesítési sávban a 4G, nem váltott le 3G-re vagy E-re, bár 2G-nél már csak a térerő ábrája van kint. Aztán csináltam egy próbahívást, akkor is maradt a 4G, amit nem értek, mert 3 településsel arrébb már visszavált híváskor. Na de megint megyek nemsokára, kipróbálom még egyszer, hátha csak átmeneti üzemzavar volt, mert amúgy meg a Vodás mobilnet szinte használhatatlan Sajóbábonyban.
-
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #116196 üzenetére
A Note 2 topicban már kiszenvedtem magam. A B20 nekem nem feltétel, bár Miskolcon csak ez van, viszont 200 MB-nyi nethez semmi szükségem rá.
Ami a legnagyobb érvágás, az az akkuidő. Papíron egyforma akksikról beszélünk, a hardver között nincs egetverő különbség, de normál használattal is és tesztet futtatva is az üzemidőben van 40%-nyi különbség (3.5 óra vs. 5 óra), amit semmi sem indokol (elhiszem, hogy valakinél megvan az 5 óra a Redmin is, de akkor az S3-on lenne 7), vagy egyszerűen csak akksihibás, mivel akárhogy mértem 2700 mAh megy bele, nem 3000.
A másik dolog az, hogy minden lassabban indul el a Redmin, pl a semmitérő, de mégis valamire jó Antutu is 20-25 másodperccel hamarabb lefut. A MIUI amúgy szép és jó, de itt jön még egy érdekesség. A Redmin a Real Racing 3 néha belaggolt már a menüben is, maga a játék sem olyan folyamatos rajta, mint az S3-on, ráadásul ezek a különbségek akkor is megvannak, ha a Note 2-ben nincs SD-kártya, tehát minden a belső tárhelyéről fut, az S3-on meg a memóriakártyán vannak a RR3 fájljai.
Összességében jó teló amúgy a Note 2, de hiába a heti frissítések, nem igazán tudnak mit kezdeni az erős hardverrel.
Jah, találtam a Note 2-höz CM12.1-et is, azzal valamivel jobb volt, a képernyőidő elérte a 3:45 percet, a játék is valamivel jobban ment, így ha azzal meglett volna az 5 óra körüli kijelző, akkor talán cserélek, de még így is kompromisszumos lett volna.
A telefonálás közbeni hangminősége viszont jobb a Note 2-nek, ezt aláírom, ha már telefonról beszélünk.
-
RVR400
veterán
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ez most mi?
-
RVR400
veterán
válasz
Outlander #116127 üzenetére
Még mindig tévhitekben vagyunk. A rendszer annyi memóriát használ, amennyit csak tud. Ha 4 GB RAM van, akkor fogja engedni megint csak 1 GB alá. Vagy az a lényeg, hogy maradjon a 3 GB-ból mindig 2 üresen? Úgy aztán van értelme... Pl most kellett űberolcsó teló, úgyhogy csak rápróbáltam a Lenovo A3600D-re. 512MB RAM, a stock (akkor még teleszabott bloatware-es) rendszer indítása után is volt még 130 MB RAM. Bloatware nélkül mindjárt a 300 közelébe csúszott.
Ergo a mindennapi használatra a 4 mag, és az 1 GB RAM bőven elég, tekintve, hogy a legtöbb helyen azt látom, hogy a böszme procik órajeleit veszegetik vissza, ha lehet még magokat is akarnak tiltani, mert felesleges.
Átestünk a ló túloldalára, egy átlagos otthoni gép sem úgy néz ki, hogy 8 GB RAM van benne, sőt még SSD-t sem raknak bele.
Mondjuk úgy, hogy az igényeink elszálltak, pedig 1 GB RAM-mal is elmegy még a Real Racing 3 is, viszont tény, hogy 512MB-tal már kilépeget.
Ahogy valaki korábban megállapította a szabad RAM továbbra is felesleges RAM.
-
RVR400
veterán
válasz
silver-pda #115672 üzenetére
Mi bajod a Paris-szal? Szerintem ajándék áron van.
-
-
RVR400
veterán
Lenovo A3600D-t fogott már valaki a kezében? Vagy tud valaki valamit róla?
-
RVR400
veterán
válasz
Graphics #115316 üzenetére
Asszem, hogy ez a hihető. Youtube videót is tett fel róla, csak egy normális tesztet nem mutatott meg rajta.
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #115309 üzenetére
MTK6752 - QUAD CORE
Szerintem legyen egy MTK6732, ami egy 1800-as akksival és akkora kijelzővel azért 3 óra kijelzőidőt fog tudni.
(#115310) tibcsi0407: Az a baj, hogy 4.5 collban nincs értelmes hardverrel értelmes áron teló. Ezt pont most veséztük ki valamelyik nap. De még mindig inkább ez, mint egy MTK6572 és 512MB RAM meg 2 MP, sima TFT-vel 70 USD-ért.
-
RVR400
veterán
Köszi a tippeket srácok, megpróbálok nézelődni még, de tekintve, hogy a költségvetés sem túl magas, így meghúznám a határt olyan 25 környékén. Sajnos az a gáz, hogy 8 magos 5"-os 1/8-as telókat lehet már venni mostanság 70 USD környékén (Landvo L550, Mlais M9, meg még van néhány), valamint a Tescos Op3nDott teló is 25-ért volt, így szerintem lefőttünk. Majd talán fél év múlva lesz valami értékelhető ilyen áron, ilyen méretben.
-
RVR400
veterán
válasz
Gabócza #115215 üzenetére
Én meg besírok az árától.
Bíztam benne, hogy van más alternatíva, de remélem, hogy a közeljövőben lesz mégis valami értelmes kisméretű teló.
(#115216) GIJoe: Ha 5 coll szóba jönne, akkor nem lenne kérdés, de sajnos a 4.5 coll is már kompromisszumos, de az még belefér.
Szerk: Hiba van a mátrixban. Remélem, hogy nem dobja be harmadszor is az elejét.
-
RVR400
veterán
Nah, most én is belefutottam a lehetetlenbe. Normális hardverrel (minimum MTK6582, 1GB RAM), IPS kijelzővel, kamerával (ne 2 MP legyen 5 MP-re szoftverezve) kellene teló, ami eléggé kerekített legyen, full fehér színű (nem panda), és maximum 4.5 coll. Látott valaki ilyet mostanában?
-
RVR400
veterán
válasz
Outlander #115081 üzenetére
Én pl a BG-nál a Colissimo-t választottam, nem az NL Post-ot. A bejegyzéseket nem láttam, mivel ilyen hülye TN volt hozzá, amit nem a Magyar Posta oldalán követhettem. Amúgy fura, mert sima DHL-es matrica is volt rajta, és egyébként a mezei postás kézbesítette.
Az NL-es viszont mindenképpen sima postás, és ott követhető, és attól függetlenül, hogy EU-n belülről érkezik, a vámon át kell mennie. Mondjuk azt nem értem, hogy miért ülnek neki rajta addig, bár én NL Post-tal elvből nem rendelek semmit sem, volt elég szívás az NL-es pakkjaimmal, inkább fizetek többet más postázási módért. -
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #115076 üzenetére
Én 14-én rendeltem, 26-án beérkezett, 28-án már nálam volt. Túlzásba nem teszteltem, de ezt az árat bőven megéri. Jó a fogása, a kijelző melletti fekete rész ugyan nekem nem tetszik, de nem vészes. Olyan 4 óra körüli kijelzőidőt tud, Antutu alatt 37e pont. Kameráról nem nyilatkozok, nézzen mindenki tesztképet magának, ha a Galaxy Grand Prime képei 40-ért kifogástalanok.
-
RVR400
veterán
válasz
Sanyesz. #115001 üzenetére
Az hagyján, de a Gearbest számomra az utóbbi idők egyik leghasznosabb webshopja. Amit eddig rendeltem EU-raktárból, minden pár napon belül küldték is, és meg is jött legkésőbb 10 napra. Ezt még némelyik itthoni webshop sem tudja teljesíteni. Jah, ha valami elfogy EU-s készletről, akkor azt is jelzik, és nem hagyják ott a terméket hetekig még.10-szer rendeltem már tőlük, és volt olyan, hogy egyszerre 3-4 telót, eddig minden rendben ment.
-
RVR400
veterán
válasz
nimfas #114914 üzenetére
Ahogy nézem a videókat a Flyme OS-ről, az kikapcsolt adat mellett is kiírja fent.
(#114915) csubuka: A 3S-hez a bekapcsolót még olyan eladótól sem tudtam szerezni, aki eddig a leglehetetlenebb filléres dolgoknak is utána járt nekem.
(#114917) CineDOG1: Alap droidon csak bekapcsolt mobiladattal jelzi ki, anélkül csak térerő ikon van.
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #114682 üzenetére
Azé' a megoldást is esetleg elejthetted volna... De amúgy igazából szerintem a probléma nem probléma. Mondjuk nem lehetetlen, hogy van olyan program, amivel, ha az egyik roamingot észlel, akkor kikapcsolja, és bekapcsolja a másikat, vagy fordítva, de ennek gyakorlatilag nem sok értelme van, mert ha nem nézel a telóra, akkor úgyis mindegy, mert a PIN-t kérni fogja. Ha meg látom, hogy roamingolok az egyiken, akkor fogom, és a másikról kezdeményezem a hívást. De biztosan túl lehet bonyolítani.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #114538 üzenetére
Jah, igen. Elfelejtettem írni, hogy akkuval és akku nélkül is ugyanez a szitu. Viszont ráerőltettem a Preloader drivert, így nem folyamatosan csatlakozik, hanem fél percenként le és fel. Ami akár eredmény is lehetne, de Flashtool-verzió függő, hogy 3167 vagy 3168 hibakód van. Ha úgy indítom, hogy aktív a Preloader driver, akkor lecsatlakoztatáskor 2005-ös hibát ír. A Meta mód a 6732-nél nem tudom, hogy pontosan hogy van, de próbáltam simán hang le, hang fel, kettő együtt, hang le vagy fel és bekapcs valamint összes gomb benyomva kombóval is, de semmi változás.
Kíváncsi vagyok, hogy az lightinthebox az augusztusban vásárolt telóra mit mond. Ez volt az egyetlen cucc, amit onnan vettem, és be is szart. -
RVR400
veterán
Doogee Turbo Mini F1-nél találkozott már valaki SPFlashtool alatt 3167-es hibával? A teló kikapcsolt, be nem kapcsol, töltőre dugva semmi (akksi jó), gépre dugva meg folyamatosan MTK USB Port van, és nem csatlakozik le-fel, hanem konstans módon megmarad kihúzásig. Szerintem az EMMC behalt, de hátha tud valaki valami csodamódszert.
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #114446 üzenetére
Az Antutu Battery Testerrel szoktam próbálni, annak ellenére, hogy sokan leszólják, viszonylag valós képet ad egy telefon használati idejéről. Nekem pl átlagos használattal (mobilnet+néha játék) 2 nap alatt 10% különbség van a teszt alatt elért képernyőidő és a használati képernyőidő között, tehát mondhatnám, hogy egy átlagos használatot tud szimulálni a teszt.
Arra figyelj, hogy a teszt során a hangerő fel fog menni félig, tehát másik szobában teszteld. -
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #114424 üzenetére
Az mondjuk Samsung lesz. Vagy valami hasonló, de a Redmi Note 2-ben is ugyanaz van szerintem
Képminőséget kellene látni, még nem néztem Note 2 sample fotókat.
-
RVR400
veterán
Jut eszembe, többen szidjátok a gearbestet. 4-én rendeltem 3 telót tőlük, és 4 db-ot a comebuy német raktárából. A gearbest-től a telók tegnap már a kezemben voltak DHL-lel, a comebuy oldalán a státusz: processing...
-
RVR400
veterán
válasz
Beni2360 #114352 üzenetére
Jah, én inkább máshogy mondanám ezt a dolgot, mivel tegnap szembesültem vele, hogy a protectionfilms24.com oldalon hiába vagyok regisztrálva, és hiába rendeltem már, Magyarországra már nem lehet tőlük rendelni. Szerintem sejthetjük, hogy túl sok ügyeskedő van errefelé...
-
RVR400
veterán
válasz
zizol #114307 üzenetére
Én az MK8080B Plusomhoz is inkább vettem egy TV alapfunkciókra is rátanítható távot, pedig igencsak közel állok az informatikához, de nálam az ergonómia, a használhatóság, az optimalizált (ráfordított idő, energia, stb) felhasználás a szempont, mivel elég sok elpazarolt idő és energia keletkezik, mire a telefonnal elkezdi az ember vezérelni az eszközt. Arról nem beszélve, ha éppen hívás közben akarsz mondjuk halkítani a TV-n...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest