- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456 #112184 üzenetére
Nem, nem viccelt. Az egy SIM is offtopik, pedig a dual is 1+1 simből áll. Innentől kezdve a 3 SIM offtopik. Pont.
-
beg
veterán
Na most hogy már mindent tudunk az AGPS-ről, igazán rátehetnénk a B20-ra. Majd elvétve legyen egy on hsz is.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #111872 üzenetére
Szerintem leltáraztak a raktárban és felleltek "pár" raklapot tavalyról
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #111868 üzenetére
Jóvanmána barokkos túlzásokba esek kelek
De azt továbbra is fenntartom, hogy egy 6582-t felpimpelni és eladni baziújként....Na ezért régi. Azóta elszaladt mellette pár 659x, 67xx Helio X10 és a küszöbön az x20. Na jó, ezek már kendermagosak, de a 6582 bizony nagyon rég volt.
-
beg
veterán
válasz
atosan #111856 üzenetére
Hát elég budget soc, de telefonálni és dual core soc helyett használni megfelel a célnak. Újnak meg végképp nem mondanám, márciusban kiadták, de már akor is egy elég régi konstrukciót fészliftingeltek.
(#111857) aytukabozs: baziúj
?
"Alcatel Pixi 3 (5.5) could be the first MT6580 powered smartphone
By Joe - Mar 3, 2015" -
beg
veterán
válasz
MythBuster #111808 üzenetére
Ugyanitt a b20-ra is rákereshetsz, így is emlegetjük. Annyiszor leírtuk már.
-
beg
veterán
válasz
#79335424 #111725 üzenetére
Tulajdonképp igen, az újabb menőbb tehát biztos jobb jelige érvényesülhet. Nekem kellett a csicsa és az utólag bebarkácsolt gyári megoldások helyett a letisztult alap, majd én eldöntöm mit rakok rá utólag. Kellett az, hogy működjön a fortigate vpn-je, ez a gyárin fc-zett. Kellett az xposed és annak 3 modulja, az sem ment a módosított ui-n. Ha mindezek mentek vonna stock 4.4.4 rommal, akkor nem kellett volna az 5.1 csak azért mert juj, nyalóka.
-
beg
veterán
válasz
#79335424 #111720 üzenetére
Stock, nem faragott színes/szagos ui (ezáltal gyorsabb), működő spéci klienses vpn, nekem jobb a kezelhetősége és az értesítési rendszere. A gyári ui összeveszett az xposeddel. Ha lenne stock 4.4, az ment volna fel, de ez most jobban bejön, pedig ferde szemmel néztem rá az elején.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
sharkypeti #111466 üzenetére
A topikból csak neki van személyes tapasztalata, esetleg keresd meg priviben.
-
beg
veterán
Ott is egyenesesedik a kasza, nyílt levél a motorolához.
Hasonlóan nincs droid frissítés, mint az utóbbi időkben a lenovokhoz. Régi motorola motorosok nem ehhez szoktak. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #111317 üzenetére
Már nem nagyon lesz rá esélyed, levonultak a mobil részlegről (illetve csak a motorola marad, meg a zuk almárka).
-
beg
veterán
válasz
Beni2360 #110866 üzenetére
Amíg ezt leírtad, kattinthattál volna kettőt az oldalon:
http://eustock.hu/garancia-hu"Minden termékre 100%-os magyarországi garancia is vonatkozik a hatályos jogszabályoknak megfelelően." Ott van szépen leírva 23 pontban.
Mert nincs türelmed, csinálja meg más?
Biztos én jobban ráérek munkaidőben.
-
beg
veterán
válasz
csibor #110831 üzenetére
Ebben linkeltem.
26.900.- huf.
Javítva, már csak 25.900 -
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
balazs1011 #110447 üzenetére
Továbbra is sok a feltétel a megjelölt árhoz.
-
beg
veterán
válasz
svgyula #110444 üzenetére
Képzeld valaki dolgozik is a puszta közepén, ahol nincs wifi. Szólnak, hogy nem megy valami, laptop elő, telefonról hotspot és azonnal meg kell oldani. Ha eközben hívnak is, bacchatod a laptopról RDP-zést.
Kicsit a korlátokat rakd félre, néhányan munkaeszközként is használjuk. -
beg
veterán
válasz
mclane_ #110437 üzenetére
Itt a helye. Amúgy nem, de talán nem véletlenül.
-
beg
veterán
válasz
anonym1s #110369 üzenetére
Kettőnk közül nem engem küldözgetnek a moderátorok folyamatosan kényszerpihenőre.
Ez meg csak téged minősít. Ha tovább folytatod, nem csak órákra látogatod meg a kispadot.
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456 #110299 üzenetére
Ezt itt és most fejezd be. Sem ismerkedni sem accountot kunyerálni nem ezen a fórumon kell.
-
beg
veterán
válasz
Bagicskavics #110241 üzenetére
Az a baj, hogy a klónok fekete lyukak. Senki nem tudja valójában miből vannak, mi fut rajtuk. Ezért nincs biztos ötlet.
-
beg
veterán
válasz
Bagicskavics #110239 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy hamisítvány, klón? Ilyen készüléket soha nem adott ki a lenovo.
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456 #110192 üzenetére
A kérdés úgy hangzott, hogy OP3n-en kívül....
-
beg
veterán
Karbonn Android One Sparkle V
26.900 Ft -
beg
veterán
válasz
anonym1s #110112 üzenetére
Még mindig az arcocskádra esésedtől hangos a röhögés.
"A sokak altal szarszungnak nevezett galaxy s2 telefonom 3 evesen 0.8%-ot merul keszenletben allandoan bekapcsolt wifi, gps, es mobilnettel es siman elmegy masfel napot normal hasznalattal. 3 evesen!
Visszaterek a samsunghoz, az legalabb telefont csinal, nem ilyen rakas szart mint ez a zenfone 2.
En nem ajanlom senkinek hogy ilyen telefont vegyen." -
beg
veterán
Apropó redmi 2. 100 dollár lesz 50 darab erejéig.
-
beg
veterán
válasz
balazs1011 #109815 üzenetére
Mit szeretnél hova dugni?
Van ilyen eszközöd, de a géped/laptopd még nem rendelkezik ilyennel? Ha O+2-höz, akkor inkább a gyárit javasolnám.
-
beg
veterán
válasz
balazs1011 #109811 üzenetére
"Az USB Type-C, ahhoz képest, hogy milyen kicsi, az eddigieknél jóval komolyabb teljesítményre képes. Adatáviteli sebessége 40 gigabit másodpercenként - összehasonításképpen az USB 3.0-n át legfeljebb 5 gigabit adat száguldhat keresztül ugyanennyi idő alatt.
Előnye az USB-C-nek továbbá, hogy a korábbi változatokkal ellentétben teljesen szimmetrikus fejet kapott, azaz nem lehet fordítva bedugni a kábelt a portba."
-
beg
veterán
válasz
ADAM1337 #109632 üzenetére
Totális kudarc az Amazon Fire Phone
Noha a készüléken néhány tényleg érdekes megoldás is feltűnt, mint például a Mayday app, amely több mint százmillió tárgyat volt képes felismerni, majd az Amazon online áruházában megkeresni, a vállalat által kínált ökoszisztémának nem sikerült elcsábítani a felhasználókat az Android és iOS rendszerekről. Ezek után nem lenne meglepő, ha a vállalat lemond a második generációról.
Amazon Fire OS v3.5 lesz a gyenge pontja, ha mégis megveszed. Frissítés? Bugfix? Támogatás?
-
beg
veterán
válasz
iMaverick #109353 üzenetére
Kb. minden évben párszor:
Előretelepített kémprogram a kínai telefonon
2014/06/16Ja, és szintén index. Hát nem fura?
-
beg
veterán
válasz
instantwater #109149 üzenetére
Konkrétan ugyan azokkal a paraméterekkel rendelkezik, amiket felsoroltál (a tól-ig feltételeidnek pedig a maximumához konvergál)
Hidd el, nagy az a lépés, én is arról váltottam. De keress bátran, hála az égnek széles a piac.
-
beg
veterán
válasz
instantwater #109145 üzenetére
Egyértelmű az utód, lenovo P70-A
2 év garancia, itthoni beszerzés.
(A min. 5.0 android feltételt még egyszer átgondolnám a helyedben, bár ez is meg fogja kapni valamikor.) -
beg
veterán
"A Lenovo néhány hete hivatalos sajtóközleményben adta hírül, hogy a cég alapos mérlegelés után a teljes mobil üzletágat alárendeli a Motorolának, a legfrissebb bejelentés pedig már a márkanév globális használatáról szól. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az eddig különálló leányvállalatként üzemelő amerikai cég és annak jelenlegi vezetője, Rick Osterloh lesz felelős valamennyi mobilkommunikációs eszköz tervezéséért, gyártásáért és kiadásáért, illetve a Lenovo logót az amerikai vállalaté váltja a jövőben kiadásra kerülő készülékeken. Ez alól egyedül a ZUK márkanév alatt megjelenő mobilok lesznek kivételek, a Lenovo szerint ez a márka továbbra is önállóan üzemel majd."
-
beg
veterán
válasz
thefreeman #108985 üzenetére
Ahogy itt követtem a fejleményeket, egyikünk sem ott dolgozik. Szerintem kérdezd meg tőlük emailben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest