Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Látod, ezért különbözőek a telók. Különbözőek a felhasználói szempontok. A nagy akku kritérium szűkítené a kört. Szerencsére nálam nem szempont az akkuidő, de ha az lenne, akkor fájna, mert az enyémben "csak" 2700 -as van. Ezért essen ki a pixisből? Inkább egyből rendelnék hozzá még egy akkut és megoldottam a problémát. Persze, ehhez az a szempont is kell, hogy én kb. 2 évente cserélek telót, így megéri azt a "hatalmas" plusz befektetést. De ezt a képet is árnyalja az a mágneses csatlakozó, amit dlaj fórumtársunk fog hamarosan bemutatni. Azzal ugyanis megszűnik a port sérülékenységének a problémája, amitől egy kicsit szebbnek látom a powerbankos megoldást. Sztem zseniális találmány.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónspos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest