- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
kobipeti #68059 üzenetére
Egy mocsok banda! Semmi segítség, csak a fröcsögés, meg az ugatás! ......na meg a támogatások begyűjtése. Amikor két hónapja a Fiamtól elrabolta a villamoson (rendes rablás, kés, pofon, stb.) három szerecsen az LG P880-ját, akkor arra sem voltak képesek, hogy a személyleírást és az eset leírását közreadják az oldalukon!
Az mindent elárul a csoportról, hogy a tulajdonosa és a vezetője Polgár Tamás alias Tomcat!
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Friss! Érkezik a KitKat. Amennyiben lehet hinni a GizChina-nak.
[link]
-
gipsztigris
addikt
Nem tudom volt-e már, de néhány Zopo típushoz kiadtak új szoftvert.
"ZOPO ZP998, ZP990+,ZP980+ System Update Notice. Support OTA update. optimized GPS, Bluetooth,Microphone,Memory.
ZP998 version: 20140329-161638
ZP990+ Latest Version:20140328-154903
ZP980+ Latest Version:20140328-151930"Ahogy látom a ZP780 és a ZP700 is kapott új romot.
-
gipsztigris
addikt
válasz
b0bcat #67000 üzenetére
Két-három éve még a fele királyságunkat odaadtuk volna egy 800x480-as felbontású 7"-os tabletért. Mára meg ha nem fullHD-s egy készülék már nem is kell!
Aki azt mondja, hogy 5,5"-on a qHD-től elromlik a szeme, az állandó pixelszámolás miatt, az sürgősen keressen fel egy szakembert! -
gipsztigris
addikt
Úgy látom megvan a mai OFF téma is! "Hogyan küldjük el egymást a p.csába?, avagy Trollok haza!" címmel.
-
gipsztigris
addikt
válasz
wayteqxtab #66763 üzenetére
Most mit szeretnél? Ha kaptál okosságot privátban akkor örülj! Egy hét múlva úgyis kezded majd elölről .
-
gipsztigris
addikt
válasz
wayteqxtab #66760 üzenetére
A vaterán 1200+postáért vettem a Nokia gps vevőt. Kb. 5másodperc a stabil, mindent "elsöprő" fixig.
Nem vagyok én kereskedő. Keress magadnak!Errefelé nem sokra mész azzal, hogy fizetni akarsz. Errefelé az önzetlen segítség a divat!
-
gipsztigris
addikt
válasz
wayteqxtab #66750 üzenetére
Cca. 3ezerért megoldható...... Egy külső bluetooth gps vevővel.
-
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula #66484 üzenetére
Persze, mindenki változtat valamit. A Zopo sohasem az avantgarde dizájnjairól volt híres, hanem egy kicsit konzervatív egy kicsit ájfonos formája volt. De ha hozza a 7.2mm-es vékonyságot, akkor az bizony erősen pengefon!
Mert az iNew is vékony talán vékonyabb, mint a Zopo, de ott a kamera kilóg vagy +2,5 millimétert, itt pedig az egész hátlap is sík. Szóval, nekem tetszik! Viszont a fullHD-vel ellentétben az 1GB RAM-ot keveslem minden nyolcmagos telefonból! -
gipsztigris
addikt
Elvileg készleten a Zopo ZP1000
-
gipsztigris
addikt
Egy újabb Huawei Ascend P6 klón!....legalábbis a forma tekintetében biztos.
-
gipsztigris
addikt
válasz
hungobungo #65969 üzenetére
Van alapja a dolognak, de ez már egy kétéves történet. [link]
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
OberMotz #65443 üzenetére
Biztosan számít, de szerintem ekkora méretben inkább csak amolyan e-penis effektus!
Sokkal többet kell dolgozni a GPU-nak, hogy egy fullHD-s kijelzőt meghajtson, mint egy 720p-s kijelzőt. Szvsz, amit nyersz az esztétikai élményen, elveszíted sebességben. Természetesen egyforma hardver esetében.
-
gipsztigris
addikt
válasz
hungobungo #65163 üzenetére
Nem csak Te…..
Az a helyzet, hogy sokszor, sok helyen elmondtam már, hogy mit javaslok annak aki nincs megelégedve a gps-el.
Pont 1500 forintért vettem a vaterán egy Nokia BT Gps vevőt. Hidegen kb. öt másodperc alatt pozicionál, kevesebb energiát fogyaszt, mint a beépített gps vevő, és máris meg lehet venni azt a telefont is, ami egyébként tetszik, csak a gps-e gyengébb, mint az átlag. -
gipsztigris
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #64953 üzenetére
Az eladó nulla eladással, nulla feedback-el erősen hazárdjáték kategória.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #64601 üzenetére
Nemérdekes! Próbáltam viccelni!
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #64599 üzenetére
Rendben van!
[link]
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #64596 üzenetére
Szerinted miért tettem ide?
Ha rosszul írák a hirdetést akkor valóban off, de a minideal általában nem szokott hülyeségeket írni a leírásba.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #64593 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
Xiaomi Mi2s jóárasítva készleten.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Dominó85 #64433 üzenetére
Én pedig azt mondom, hogy aki KORREKT hazai supportra és hazai garanciára vágyik, ugyanolyan kínai minőség mellett, mint amilyeneket magánimportból behozunk, akkor bátran vágjon bele a Concorde telefonjaiba! Szinte mindegyik modelljük volt a kezeim között (még a tesztpéldányok is) és semmivel sem rosszabbak, mint bármelyik kínai modell. A gagyi gyártókat ők is elkerülik, hiszen nem ellenségük a pénzüknek.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Dominó85 #64402 üzenetére
Nem az egyéb termékről beszéltem, mert abból mindegyik forgalmazó jól áll kétforintos sz@rokkal! Utóbbi évekről beszélsz, és ez egy mobilos topik. A Concorde mobiljai alig egy éve vannak a hazai piacon!.....szóval, nem biztos, hogy sz@rozni kellene valamit csak azért mert átlagos felhasználók írtak róla tesztet. Ha pedig a mobilarénás "hivatalos" tesztekre gondolsz, akkor a magam részéről azokat sem tekintem elfogulatlan tesztnek! Nem csak a Concorde-ról írottakat, hanem mindegyiket!
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
Laza... #62948 üzenetére
+1
A minap beszélgettem az egyik párt egyik aktivistájával. Párszor a szavába vágtam néhány keresztkérdést, mire kikelt magából, hogy "Akkor is elmondom ha már megtanultam!"
Mire megpróbáltam megértetni az illetővel, hogy nem megtanulni kellett volna a szöveget, hanem megérteni! -
gipsztigris
addikt
Pontosan!
Anno, a műhelyem falán ez az idézet szerepelt, mint mottó!
"Alig van olyan dolog a Világon,
amit, ha bárki egy kicsit is rosszul csinál,
ne tudná olcsóbban adni
és az olyan emberek, akiket csak az ár érdekel,
lesznek az igazi áldozatai az ilyen mesterkedésnek.Ostobaság túl sokat fizetni, de
még rosszabb, túl keveset fizetni.
Ha Ön túl sokat fizet,
veszít valamennyi pénzt, ez minden.
Ha Ön viszont túl keveset fizet, elveszíthet mindent,
amikor a megvásárolt termék a neki szánt feladatnak
nem tud megfelelni.A gazdaság törvényei tiltják, hogy
kevés pénzért túl nagy értékeket kapjunk. Amennyiben
Ön a legolcsóbb ajánlatot fogadja el, a rizikóért, amibe
belemegy, valamennyit hozzá kell számítania.És ha ezt teszi,
akkor Önnek van elég pénze,
hogy a jobbat megfizesse!"(John Ruskin)
-
gipsztigris
addikt
válasz
junkpod #62835 üzenetére
"Melyik célhardverednek volt 4x1.5 -ös cpu-ja? Mert a pozícionálás erősen matek függő is mert elég sokat kell számolni..."
Ebben az aspektusban, ez az állítás eléggé butaság, ugye tudod?
Ennek a készüléknek 400MHz-es processzora és 64MB RAM-ja van,...... és 3cm!!!!!-es pontosságot tud. Jaa! És Windows Mobile 5.0 alatt fut a rendszer.
Kép -
gipsztigris
addikt
válasz
junkpod #62786 üzenetére
"ugyan magyarázd elé kérlek, hogy mivel gyengébb egy kínai telefon mint egy PNA (akár Garmin akár másik ami szintén kínában készül) kérlek ne legyél már demagóg."
Ebben az esetben készülhetne akár Kelet-Romániában is, nem az a mérvadó!
Az egyik egy cél eszköz, CSAK a navigáció az elsődleges funkciója, a másik meg egy telefon ami (jó esetben) képes a GPS jelek befogására és értelmezésére közelítő pontossággal.
A büdös életben (és itt mindegy, hogy kínai telefonról vagy prémium brand által gyártott telefonról beszélünk) soha sem fog egyetlen egy telefon olyan pontosságot elérni, mint egy célhardver. És ez bizony tény, akár tetszik akár nem!
Ettől persze még vannak használható GPS-el ellátott okostelefonok, de azért nem kell úgy csinálni, mintha egy outdoor eszközről beszélnénk.
-
gipsztigris
addikt
válasz
diegho #62756 üzenetére
Igen, azt elfelejtettem, hogy kell hozzá cca. húsz milla kezdőtőke is
.....hogy olyan áron tudj vásárolni, hogy legyen egy kis hasznod is rajta. Mert gondolom nem olyan üzletet akarsz, ahol előre kell fizetni és neked csak annyi a dolgod, hogy megrendeled ugyanonnan ahonnan bárki meg tudja vásárolni.
A szerencse pedig azért kell, hogy ne maradjon a nyakadon a bevásárolt készlet! -
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Aki szeleti Ponciusz Pilátuszt, az lajonghat akár a Prohardverért is!
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #62117 üzenetére
Hurrá! Megtaláltuk Magyarország EGYETLEN tisztességesen adózó vállalkozását!
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #62096 üzenetére
Remélem Te is adsz minden esetben számlát amikor riasztókat szerelsz!.......
-
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula #62042 üzenetére
Szerencse, hogy itt annyi okos ember van, hogy esténként biztosan magukat tanítják és ezért lesznek egyre-és egyre okosabbak!
Hiába no! Ha egyszer elvesznék az összefüggések rengetegében, akkor tudom hol kell majd kérdeznem, hogy biztosan megvilágosodjak.(#62040) junkpod
Hogy én is mondjak újat neked, itt készletről is vásárolhatsz bizonyos darabokat! Hogy megértsd, helyetted valaki belerakta a pénzt és elhozatta a messzi távol-keletről, hogy ha kell, azonnal megvehesd!
-
gipsztigris
addikt
válasz
junkpod #62021 üzenetére
Ééééés? 27% az ÁFA mértéke hazánkban. Feltételezem, hogy ez a cég minden egyes eladott készüléke után befizeti az ÁFÁ-t, adózik, és eléggé el nem ítélhető módon keresni is szeretne pár forintot.
Mi ezzel a baj?
Nem vagyok az emberük, sőt az sem biztos, hogy valaha fogok náluk vásárolni, de az egy kicsit fura, hogy egyesek úgy tekintenek erre a cégre, mintha maga az ördög egyik képviselője lenne. -
gipsztigris
addikt
válasz
Killerlaca #61782 üzenetére
Létezik ilyen alkalmazás, de kernel szinten kell támogatnia a készüléknek, hogy a kijelző alvó üzemmódban is aktív legyen. Jó erős akku kell hozzá, mert szívja rendesen a delejt.
Sajnos nem minden készülékkel kompatibilis!
A Nexus 4-en használtam egy darabig. Telepítés után egy módosított kernelt letölt a program, de vannak olyan kernelek is amik már eleve támogatják ezt a funkciót.
[link] -
gipsztigris
addikt
Ezt ismerjük? ZTE Grand S Lite 5" FHD, MT6589T, 2GB Ram,Gorilla glass 279 dollárért.
-
gipsztigris
addikt
válasz
mobilamb #61161 üzenetére
Mindenkinek nem felelhettek meg úgysem! Csináljátok a dolgotokat úgy, ahogy a legjobbnak gondoljátok, osztjónapot! Mindig vannak jólértesültek, okosok akik mindent jobban tudnak,mindent előre megmondanak. Ezen személyek ellen akkor sem tudsz tenni, ha személyesen viszel a lakásukra egy ajándék csúcsmodell készüléket.
Egy év múlva térjünk vissza erre a témára, és akkor kiderül, hogy életképes-e a vállalkozástok vagy sem. Addig is sok sikert! -
gipsztigris
addikt
Úgy látszik "odaát" is rájöttek, hogy az 1GB RAM lehet, hogy kevés lesz az MTK 6592-nek!
2GB RAM és 14MP-es kamera kerül a ZOPO 998+-ba. [link]
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
Cpt. Flint #60972 üzenetére
Nemérdekes! Ne törődj semmivel! Vannak itt néhányan akik biztos jattot kapnak a sárgáktól, hogy minden hazai GSM boltot sufnizzanak !
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #60794 üzenetére
Nyugodtan javíthatod a kamera "borzalmas" minősítését "elmegy"-re!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Crytek #60641 üzenetére
A nagy számok törvénye szerint biztosan van, de a Samunál is, és a Sonynál vagy az LG-nél is vannak sírások! Aminek 90%-a júzer error következtében történt garanciális igény.
Alapvetően el kell mondani, hogy a bolt korrekt, és a lehetőségekhez mérten igyekeznek megoldani a problémát.
Ha mondjuk nagyarcú az ügyfél és lesír a készülékről, hogy a gazdája b@szta el és mindenképpen szeretne kárpótlást, akkor azokat az ügyeket a fogyasztóvédelem kihagyásával intézik. -
gipsztigris
addikt
válasz
Crytek #60631 üzenetére
Az egyik legmegbízhatóbb bolt! És ezt nem csak úgy hallottam, hanem kb. 10-15 készüléket vásároltam már tőlük minden gond nélkül. Volt már garanciális problémám is, majdnem szó nélkül cserélték a készüléket.Szóval, csak csínján ezekkel a kifejezésekkel, mert alkalmas lehet, hogy a nagyérdeműt megtévessze!
-
-
gipsztigris
addikt
- A hátlap karbon textúrájú, selyemfényű, csúszásmentes fogású.
- Aktív használat mellett egy napot kibír az akksi. Lányom egész nap a facebook-on lóg, zenét hallgat, és netezik.
15-16 óra üzemidő, ebből 2-3 óra kijelzőidő, bekapcsolt wifi és 3G mellett. Estére lemerül 15-20%-ra.- Elvileg mindkét SIM tudja a WCDMA-t. Két simmel egyszerre nem próbáltam, de mindkét sim slotban volt a kártya és ment a 3G rendesen.
Újra egy pár képernyőmentés a készülékről. [link]
-
gipsztigris
addikt
válasz
SolymossyBal #60391 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #60375 üzenetére
Szerintem pedig annyira meghökkentő, hogy akár igaz is lehet......főleg, hogy a Reuters adta hírül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lexus, Toyota topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest