Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutiAdi
tag
válasz
KurtCobain #34280 üzenetére
Köszi! Mindig elfelejtem, hogy 1.hsz-szel kellene kezdeni. Pedig anno Blade-nél is így volt. Ezek szerint nagy valószínűséggel 27% áfa jönne rá a készülékre, ha kibontanák, és vám alá esne. Az bizony elég nagy szívás lenne, mert úgy már nem érné meg egyik sem. Még töprengek akkor, hogy bevállaljam-e a rizikót. Csak hát az a baj, hogy itthon ennyi pénzért szarabbnál szarabb telefonok vannak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
KurtCobain #33902 üzenetére
Ez szerint, ami már HD kijelzős, abban nem a butított MTK van? Mert ha jól értelmezem, az MTK6589m csak qHD felbontást kezel?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
KurtCobain #33898 üzenetére
Huhh, a GPU órajelen is húztak? Ezt nem tudtam, köszi az infót
. Bár nekem a sima is elég lesz, csak döntsem már el, mit vegyek.
-
KurtCobain
őstag
válasz
KurtCobain #32018 üzenetére
Lehet THL W100 lesz belőle (feketében).
Tmallbox-ról rendelném (155$). Táblázatot néztem, gondolom nem rossz bolt, ha már az ajánlott listán rajta van. -
gps76
őstag
válasz
KurtCobain #32018 üzenetére
Hidd el nem sokszor érzem hiányát a kamera LED-nek az A820-ban,mert F2.0-es fényértékű optikája van,lámpafénynél is lehet éles képeket csinálni vele,ráadásul nagyon kicsi a zajszintje a képeknek.
-
Švejk
őstag
válasz
KurtCobain #32013 üzenetére
Lenovo A820, olcsóbban ZTE V970, nagyon jó kis közössége van, itt PH!-n is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest