- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Nem azért, de marha unalmas már a vitátok, nem tudnátok privátban folytatni?
-
Laza...
addikt
válasz
interstate76 #68512 üzenetére
Az iNEW kamerája is jó, de a Hongmié jobb. UMI-t "személyesen" nem ismerem, előbbi kettővel van tapasztalatom bőven, és mindkettő kamerája jobb mint akármelyik ThL.
Az iNEW-al vannak még apróbb hülyeségek is (ha Telenoros vagy, több is), a Hongmi a legjobb ár / érték arányú telefon, utóbbinak a GPS-nek sincsenek gyengéi, belerakod a kártyát és müxik mindene, mindenféle szórakozás nélkül. Ha ezt nem engedheted meg magadnak, akkor inkább az n2, én azt mondom. Ilyen HD 5000, meg 9000 stb fantázianevű noname szutykokat meg kerüld, jó messzire lehetőleg.
Nézz be a kiszemeltek témáiba, vannak tesztképek is feltöltve (tőlem is pl.), nézz mindennek alaposan utána, neten keress review-eket
-
Laza...
addikt
válasz
interstate76 #68432 üzenetére
Hongmi
-
Laza...
addikt
válasz
hungobungo #68292 üzenetére
Vagy legyen több ugyanolyan telefonod, akkor annyira nem fontos a mentés
-
Laza...
addikt
Az 5" az érződik 4,7" után is, ez tény. A felbontás ugyanakkor nem (HD vs full HD). A MIUI-val semmiféle hátrányt nem érzek, igazság szerint minden más nálam "fapados" ehhez képest. A google szolgáltatásaival sincs semmi gond (mi lenne?). Ráadásul nagyon is fejlesztik, csak győzd követni a mindig legfrissebb verziót (én nem frissítek hetente, minek?)
De ha Neked megfelel, akkor amen, szeresd a telód és ennyi. Csak azért nyilatkozok így, mert elég sok teló megfordul a kezemben, van összehasonlítási alapom. Nálam fontos a GPS és a kép minősége, minden más ez után jön
-
Laza...
addikt
válasz
blueye #68179 üzenetére
Volt már a kezeim között. Nem rossz, de csak akkor ha nincs MELLETTE egy Hongmi! Nem az a fontos hogy 3 vagy 5mp alatt fixál, hanem ugyanott hány holdat lát, ebből mennyi a fix. És mikor a ThL eldobja a jelet, a Hongmi még simán stabil. A kép pedig amit a két teló készít, az két külön kategória, bocsi
Az 1GB RAM nekem még mindig elég volt, még 1 évig tuti elég is lesz (kevés játék, 4 email fiók szinkron, Xioami fiók szinkron, skype, Viber folyamatosan futnak)
-
Laza...
addikt
Néha olyan ez mint a pszichiátrián Napóleon. Minden nap beesik 1-2 őrült, és kezdi a szokásos monológot, és nagy igazságokat, de visszaolvasni egy sort nem hajlandó. Sőt, még TE vagy a hülye, hogy nem értesz valamiben egyet. Jó lenne ide is egy letiltom gomb, és az illető 1 hsza sem jelenne meg. Mekkora királyság lenne már
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #67571 üzenetére
A nagy vízállóssági teszt, Stílusosan, az iocean aludt ki utoljára
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #67456 üzenetére
Az hogy jól néz ki, szubjektív, pl. nekem kifejezetten "taszító"
-
Laza...
addikt
válasz
ekrisztian #67386 üzenetére
Azzal a rommal nem, fejlesztőiben benne van a váltás lehetősége
-
Laza...
addikt
válasz
106oszolika #67319 üzenetére
Vegyél egy bluetooth gps vevőt, ez a megoldás
-
Laza...
addikt
A magyar MM 2x javított egy tabletemet. Első körben 7 hét (azaz hét hét), második esetben 6 hét volt a "javítás". A fogyvédelemre is xartak magasról, már jobban bízom a kici kínai javításban. Egyszer volt erre szükségem, akkor új készüléket kaptam, igaz, az sem volt rövid idő (5 hét).
-
Laza...
addikt
Innen letöltöd, install, 1mp alatt root megvan
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
-
-
Laza...
addikt
válasz
Evita85 #66874 üzenetére
A vélemény a szokásos. Nagyjából: a büdös életben nem venni klónt, több okból sem:
- semmiféle támogatás, közösség
- az odaírt adatok talán 50%-ban lehetnek igazak
- tuti hogy aki ilyen xart vesz, hamar belefut valami problémába, és jön ide sírni, hogy most mi legyen (mindenki azt fogja mondani, minek vettél a sok amúgy is noname között a legnonamebb telefont). Vannak már márkásabb kínai telók, tapasztalatok, azokból érdemes vásárolni. Teljesség igénye nélkül: Xiaomi, ZTE, Jiayu, iNEW, ThL, stb.
- ha nincs szerencséd, esetleg a vámon el is kobozzák, és megsemmisítik.A döntés ugyanakkor a Tiéd!
Sorry, jól meg lettem előzve, sokáig pötyörésztem
-
Laza...
addikt
válasz
run4fun #66848 üzenetére
Még őket kérdezd meg, sok szir szar apróságuk van
-
Laza...
addikt
válasz
doongoo #66618 üzenetére
Nekem is volt Ericsson, 450k volt annó (kész vagyon..). A felvágósoknak áramvonal csíkos Motorolájuk volt
....és a szomszéd ótóban a rádióban lehetett hallgatni mit beszéltek a melletted álló ótóban lámpánál
(analóg volt a rendszer). Aztán jött a 900-as rendszer, ekkor bagóért (160k) vettem egy Ericcson GH-197-et, ami már tudott FOGADNI sms-t
retro OFF
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #66614 üzenetére
Nekem még van is, bankkártya méretű sim. Shirajjj
-
Laza...
addikt
válasz
svgyula #65908 üzenetére
Azért ez így nem egészen kerek Kedves Gyulám
Én már tárgyaltam gyártóval is, és kaptam olyan választ, hogy a teljes termékskálájukat kell tartanom, 100db minden féléből (nem csak telefon!) és utána folytathatjuk. A legnagyobb huncutság az, hogy még így is voltak olyan árak, amik a kici kínai webshoppal azonos ár. Akkor miről beszélünk? Ha már itt járunk, mindenki dealer, hisz egy kereskedő sem gyárt
Ugyanakkor ehhez a mennyiséghez akár rászitázzák nekem a "Laza" logót, és ezen a néven is árulhatom a cuccaikat. Érdekes...
A másik tévhit, hogy innen-meg onnan (EU-n belül) nincs ÁFA. Van, csak nem itt fizeted meg, hanem litvániában, Szlovákiában, vagy épp ahol vagy. Meg van a tárgyi adó alóli mentesség, én is így fogok árulni a közeljövőben - ez Angliában évi 75k Ł, ennyi forgalom nekem elég lesz
Csak legyen meg.
A drága árusításnak másik oldala még: Itt elérhető vagy, nem kínában vagy, gondoskodni kell az eladott cuccaid után a gariról, neked kell vállalni a cirkuszt a kici kínaival, vagy ellenkező esetben hamar lehúzod a redőnyt. Azaz a bebukott pénzed is kompenzálni kell valahol. Másik, hogy sajna ebben az országban mindenkinek a világon a legolcsóbban kell, és a világ leghosszabb garanciaidejével mindenféle kütyü, még akkor is, ha naponta 100x cserélget valaki romot a telóján, mert ő épp hozzáértő, meg a szomszéd pistike telóját is ő tartja karban, stb. Szóval az Olcsó Jánosok országa vagyunk. Ebben az országban amúgy is az a minimum hogy KELL fikázni, még akkor is ha egy esetet sem tudunk mondani hogy valakit miért is. Ja, de, mert drágábban árul valaki mint a kínai. Bárki nyithat boltot, és megmutathatja. Ezután fikázhat, de addig nem
-
Laza...
addikt
válasz
svgyula #65737 üzenetére
Nekem van egy polaroid képem, 600ft-ért készítették (1981
). Azóta már nekem is volt több vázam, sok sok objektívem, de a telefon fényképezőjét csacsiság bármilyen más fényképezőgéphez hasonlítgatni. Nagyszerű hogy a technika elért erre a szintre, de a helyén kell kezelni a dolgokat. Telefonnal tökéletes kép a büdös életben nem lesz, mert egyszerűen nincs/nem lesz hozzá optika. Aki most okoskodna, olvasson utána. A komoly (D)SLR cuccok nem azért kerülnek sokba, mert xx MP, hanem a képfeldolgozó egység/ és az optika miatt. A telefon tökéletes alkalmi fotósgépnek, de aki komolyabban akar fotózni, vegyen fényképezőgépet. A legolcsóbb kompakt gép is jobb képet csinál, mint a legszuperebb telefon
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #65631 üzenetére
Válassz memóriakártyát is hozzá (pl. a 8GB)
Más kérdés, hogy nekem ez a teló a legminimálisabban sem jön be
-
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
Nekem ilyen volt az első (ha a 60-as Motorolát nem számoljuk, az 450k volt!!)
Ez "csak" 170k volt, és csak a nagyobb városok BELVÁROSAIBAN volt hálózat
SMS-t küldeni nem, de fogadni már tudott!
-
Laza...
addikt
Azon a videón micsoda bizalomgerjesztő egy figura
. Még az exponáló "gombot" sem találja.
Alig kisebbségi, zöld fal, kék szekrény... Jájj, ezekután akkor se rendelnék tőlük, ha kizárólag csak náluk lehetne bármit is kapni
Igen, van előítéletem
-
Laza...
addikt
válasz
KurtCobain #64388 üzenetére
Kici cinai trück: Ami ninc, az occo
-
Laza...
addikt
válasz
n.andras74 #63692 üzenetére
Ennyiből szerintem semmi nem jobb (lényegesen). Én még kivárnék
-
Laza...
addikt
válasz
Lampard19 #63655 üzenetére
Olvass bele a topikjába. Vannak vele gondok (3G), hogy ez mennyire igaz vagy sem, ott tudsz kérdezni
-
Laza...
addikt
válasz
RVR400 #63650 üzenetére
Komolyan mondom, a "magyar betegség" hihetetlen mennyire jelen van itt. Senki nem mondja azt, hogy húdejó hogy ez alapból, ingyen van. Mindenki azzal jön hogy na mi a pénisz van, van rá kismillió progi. És jöttök az e-penis méretekkel. Nektek (fikázóknak) van a legnagyobb, de én elnézem Nektek
Csak a szőlő a savanyú, mi? (főleg akinek nincs)
Nehéz kimondani, hogy bocs, de nekem nem telik rá/nekem nem éri meg ez a plusz. Ennyi, nem több.
-
Laza...
addikt
válasz
RVR400 #63643 üzenetére
Had beszéljek haza.. Melyik telóhoz adnak ingyen 10GB tárhelyet, amire mindened szinkronizálhatod? Nekem folyamatosan megy a szinkron, ha elveszne/ellopnák a telómat, minden adatom megvan, és egy új Xiaomi (MIUI) telóval azonnal minden vissza állna a legutolsó állapotra. Vagy ha ellopják, látom épp hol van/volt utoljára a teló, + azonnal minden személyes cuccot azonnal tudok róla törölni, zárolni a telefont. Vagy éppen itthon nem találom a telót, megcsörgetem a kici kínai oldalon keresztül
(müxik
)Heti frissítés a romra, stb. Na ilyet mutass még egyet. Ez bőven benne van a support kategóriában, ami nemigazán van meg más gyártónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest