Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Azért ne halgassuk el a Hongmi "zajos" videó készitését.Az nem éppen dicséretére váló dolog.
Meg hát az akkuidő.
Na az sem valami hú de nagy.Ezenkivül viszont minden patent.
Az összeszerelése,az anyagminősége,a fénykép készitése,a GPS,ez mind mind klafa.
MIUI nekem nagyon nem akart bejönni elsőre,de ma már annyira megkedveltem,hogy már nem is cserélném le. -
válasz
Laza...
üzenetére
A fotózás fontos, a GPS annyira jó a THL-ben is, amennyire nekem kell (Maps és Navigon navigáljon, kb. ennyi), viszont a THL 5" kijelzője jól jönne. A Hongmi tetszik formára, csak félek a MIUI-tól (azt hittem, hogy rendes androidból lett, nemrég tudtam meg, hogy az AOSP-ből fejlődött ki), és attól, hogy gondom lesz a Google szolgáltatásaival. Nagy részét aktívan használom, ezért fontos ennyire a jó integráció...
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- Jövedelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest