-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Laza... #68177 üzenetére
Azért ne halgassuk el a Hongmi "zajos" videó készitését.Az nem éppen dicséretére váló dolog.
Meg hát az akkuidő.
Na az sem valami hú de nagy.Ezenkivül viszont minden patent.
Az összeszerelése,az anyagminősége,a fénykép készitése,a GPS,ez mind mind klafa.
MIUI nekem nagyon nem akart bejönni elsőre,de ma már annyira megkedveltem,hogy már nem is cserélném le. -
Samus
addikt
válasz
Laza... #68177 üzenetére
A fotózás fontos, a GPS annyira jó a THL-ben is, amennyire nekem kell (Maps és Navigon navigáljon, kb. ennyi), viszont a THL 5" kijelzője jól jönne. A Hongmi tetszik formára, csak félek a MIUI-tól (azt hittem, hogy rendes androidból lett, nemrég tudtam meg, hogy az AOSP-ből fejlődött ki), és attól, hogy gondom lesz a Google szolgáltatásaival. Nagy részét aktívan használom, ezért fontos ennyire a jó integráció...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest