-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tharkoul #75829 üzenetére
Garancia van, de vissza kell küldened Kínába.
A vámon 27% Áfa megy rá, meg 1500Ft postai kezelési díj. Kivéve ha DHL-el kéred, akkor gyorsan megjön, és csak az Áfa megy rá.
De rendelhetsz tőlük is, Fedex küldéssel megoldják, hogy nálunk már nem vámolják meg. -
Zeki
nagyúr
válasz
-Faceless- #75654 üzenetére
Ez biztos hogy EU shop, és biztos hogy a vám/áfa valahol kilett rá fizetve?
Mert ez gyanúsan olcsó.Aha, megvan a trükk, 48 dollár a szállítás, ha EU raktárból megy.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Graphics #75368 üzenetére
Jaja, fémet írnak. Ennyiért nem lenne rossz vétel a G2F.
De azt még mindig nem értem, ha egy 5"-os teló alját és tetejét tudják keskenyre csinálni a kijelző körül, akkor egy kisebb telóval miért nem?
Szerintem 8mm-t simán le lehetett volna hagyni (alul 4, felül 4) -
Zeki
nagyúr
Aki sok telót tesztelt, attól kérdezném, melyiknek a legjobb a térereje, vagyis a beépített antennája?
-
Zeki
nagyúr
válasz
BenDos #75174 üzenetére
A tmart.com-nak és a dx.com-nak van pár dolga EU-s raktárban, ez fel van tüntetve.
A comebuy.com -nak vannak telói a német raktárában, ezek is fel vannak tüntetve. Ezek már mind levámolt dolgok, csak nem magyar Áfával. Így drágábbak is, mint a kínai raktár.Konkrét készülékkel keresheted Hungobungot is, angliából küldi a kínai haverja. -
Zeki
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #74710 üzenetére
Bakker, tényleg csak 150 dollár. Én a ZTE-s oldalon néztem alul a képet.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #74707 üzenetére
Ez ugyan csak 1 simes, de jobban meglepődtem, hogy a Lenovo S660 csak 159USD!
-
Zeki
nagyúr
válasz
petyametyo #74639 üzenetére
Vissza kell küldeni, amíg lehet.
-
Zeki
nagyúr
válasz
petyametyo #74635 üzenetére
Az a telefon a kínai piacra lett gyártva, kínai/angol nyelv-et írnak, és hogy TD-SCDMA 3G hálózaton megy.
Miért vettél ilyet? Fura hogy nem alapból angollal indít. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #74614 üzenetére
Biztos a pandawill megkereste őket, és tejelt nekik.
Túl sokat vannak emlegetve.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #74431 üzenetére
Powerful battery: 1700mAh
-
Zeki
nagyúr
válasz
forzamo #74084 üzenetére
Köszi a cikket, de ezek a dolgok bizony ismertek.
És nem csak a noname cuccok kémkednek. LG okostévét kaptak rajta, amint adatokat küld a neten keresztül.
A noname-s kínai szoftos vackok abban különbek, hogy azok ártani is tudnak, pl az sms küldésekkel lefogy az egyenleged. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Aki csajos telefont keres, ez az. Igaz nem olcsó.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Thumas #73973 üzenetére
Xiaomi Hongmi, Inew V3, Huawei Honor 3C, Lenovo S660, Jiayu G4S (8magos), THL W200S (8magos), ZTE Geek V975 , TCl Idol X S950
Nézz szét a minideal.net-en, vagy a to2c.com-on.
Aztán amelyik tetszik arról kérdezz. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #73960 üzenetére
A Lenovo A820 (az eredeti), kamerája szintén jó. A tulajok szeretik.
-
-
-
Zeki
nagyúr
Nincs olyan app vagy valami a mobileuncle-ban, amivel azt mondhatom a készüléknek, hogy a wcdma-t jobban erősítse?
-
Zeki
nagyúr
86 dollárért ajándék.
A minőség meg passz. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Melyik telefon a 3G térerőbajnok? Lehetőleg 200 USD alatt.
Lehetőleg PÜ-ben, mert ma nem tudom olvasni a topikot. Köszönöm! -
Zeki
nagyúr
válasz
maj-viktor #72766 üzenetére
Baszki, a vateránál fel kell nyomni az illetőt, mert egy kamugép
Én nem érek rá, meg a hamis mosóporokra sem ugrott anno a vatera. Aki ott vásárol, meg is érdemli hogy lehúzzák. A vatera asszisztál.
-
Zeki
nagyúr
Urak, melyik a legtutibb "nőies" mobil térerőben? Nézett így valaki telefont? Olyan kellene, aminél erős a 3G térerő. Mert a Lenovo A660 kissé gyenge ilyen téren. A Nokia E52-esem kenterbe veri.
-
Zeki
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #72617 üzenetére
minideal okés.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsinnyegtet #72348 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Fitzgerald #71938 üzenetére
Neked is köszönöm a visszajelzést!
Nekem még az erő sem számít igazán, mert VOIP, GPS, Skype, meg valamilyen web böngésző lenne csak használva. A játékokat letojom. Nem érdekelnek. Viszont a fotózás, kamerázás már lenne használva, ezért nem mindegy a hardver ezen része. sem. Meg hogy valóban megbízható gép legyen.
A Hongmival sem lenne bajom, ha a nyamvadt érintős gombjai alá világítást tettek volna. De csak a képeken piroslik. -
Zeki
nagyúr
Urak!
Dilemmában vagyok!
Egyre többet szívat a sokéves Nokia E52-m, ideje lenne valami jóra lecserélni...
én ezeket néztem ki, nem tudom melyik lenne a jobb (kamera is fontos, meg hogy világítsanak az érintő gombok ):
ZTE Geek V975
vagy
Lenovo S660évekig szeretném használni.
Ki fogta már ezeket, pláne úgy, hogy mind a kettő járt nála? -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #71835 üzenetére
Tudod mi a nevetséges?
Ez.Ha nem tablet méret lenne, hanem kisebb, drágább lenne.
- 1GB/4GB, dual core, IPS, gyári Sygic navigáció örök frissítéssel, dual sim, OTG. Mindez 35-ért, itthonról. -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #71695 üzenetére
Az a hongmi azzal a procival és a 8GB memóriával jó áron van.
Már csak a gombjainak kell világítania. -
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #71584 üzenetére
Hehehehehe....aszongya a csatolt antutu kép, hogy hátsó kamera 8megapixel, miközben 5-nek reklámozzák.
Aszongya a csatolt antutu kép, hogy 11243pontot ér el a teszten, közben lejjebb egy teló képén 10994-et írnak.Na mi az igazság?
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #71570 üzenetére
A kínai valszeg kurvajól alkuszik a gyártóval, hogy átveszi tőle a szart is, csak működjön valamennyire. Aztán mondjuk 100% haszonnal el is adja, akciósan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest