- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LantosBerry8 #72622 üzenetére
Sehonnan
ha fizetes utan ket hetig nem kapsz tracking szamot akkor valoszinuleg nincs nekik, de szolni nem fognak. Ha rakerdezel rendeles elott biztos hogy azt mondjak van nekik, ha nincs akkor is. Ez ilyen jatek. Ha ket het utan nem tortenik semmi, akkor dispute, claim, refund.
-
válasz
kabalapasika #72586 üzenetére
van róla biztonsági mentés? pl. mtkdroidtools-os
-
Érdekes, nekem a kínai telefonjaim közül eddig a Zoponak (990) volt a legjobb GPS-e.
-
válasz
hungobungo #72450 üzenetére
Nem látom
-
Ha sp flash tool-al felrakok egy romot, akkor utána vissza tudok állítani egy másik, korábbi romot cwm-ből minden probléma nélkül?
-
válasz
gipsztigris #72289 üzenetére
Megnyugtat, hogy nem csak nalam hisztizik az asszony hasonlo esetben
-
válasz
WOT-H-A-C #72193 üzenetére
Nem mond hülyeséget az Antutu
Elephone P8 (mtk6592) 27.000 pont, Nexus 5 (snapdragon 800) 25.500 pont. Nexus sokkal smoothabb, egy lagg sincs, Elephoneban még a default launcher is akad.
Sanyesz ha neked telefon kell és nem multimédiás készülék akkor miért nem veszel egy 3310-est?
-
válasz
gipsztigris #72149 üzenetére
Az Informatikai Karon nem elvárás
-
válasz
slezakimi #72146 üzenetére
Kisebbségi komplexusod van vagy mi? Egy szóval nem mondtam, hogy szarok ezek a telefonok.
Ár-érték arányban igenis jók. Ezért rendeltem én is Kínából telefont, nem pedig azért, mert az hű de jó minőség. Mert nem az. Ezek a telefonok tökéletes kompromisszumok. Olcsó (bár áfával már nem annyira), mégis gyors hardverek, relatív friss szoftverrel. Viszont a szoftver sok esetben bugos, gari nuku, anyaghasználat legtöbb esetben maximum elfogadható.
És hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
- Amoi N821, folyamatos exchange server bug, kurva idegesítő, ezért is cseréltem le tegnap a ROM-ot
- THL W7+-om GPS borzalom volt
- Inew 2000 nem hallotta a másik fél a telefonban a beszédet
- Elephone bugos, szar lassú ROM, gesture sensing se jóHa el tudja az ember fogadni a kompromisszumokat, netalántán még fel is tud rakni egy bugfixelt romot cmw-ből, akkor lehet egy olcsó, használható telefonja.
Nem vagyok hard user, még csak másodéves vagyok a ELTE-n, majd ha végzek, akkor leszek hard user!
Egyenlőre még csak karistolgatom az android nevezetű dolog tetejét
de ne itt offoljunk, ha valami problémád van velem, akkor PM
-
válasz
Storms #72144 üzenetére
Android mágusok figyelem! Hiányzó szövegfelolvasó menü. Van egy Neken N6 telóm. Android 4.2.1 fut rajta viszont nincs a nyelv és bevitelben szövegfelolvasó rész.
Most akkor hogyan lehetne beállítani a hívó nevének mondását magyarul?
Lassan egy hete nyomkodom újdonsült Neken telefonom, nem győzök vigyorogni használat közben, annyira röhejes összegért jutottam hozzá egy csúcsszuper telóhoz, hogy még azt is elnézem neki, hogy az érintőgombok fényereje nem gyújtja meg a tapétát, és full HD videó felvételének befejeztekor még 5-10 mp-ig továbbra is rögzíti a felvételt, hang nélkül. Eddig ennyi negítavumot tapasztaltam, és szerintem így is megérte, aki még nem döntötte el, hogy jó vétel lehet-e egy óccó kínyai teló, annak azt tudom mondani, hogy eddig nem csalódtam bennük, és ismerőseim sem (legtöbbjüknek ZTE lapul zsebükben nem hiába).
Bocsánat a hosszú hsz-ért, de nem láttam még Neken N6-ról magyar véleményt.
Szép estét! -
válasz
RVR400 #72137 üzenetére
Így van. Rohadtul nem mindegy, hogy ha milyen a pontosság pl a városban. Foglalkozom egy olyan szoftverrel, ami GPS jel alapján nézi, hogy beért-e egy busz egy adott zónába és nem mindegy, hogy mennyire pontos, gyors a GPS!
slezakimi: Kinek mi.
Nekem is volt már néhány kínai telefonom, de a Nexus mérföldekkel jobb az eddigieknél
De ez itt már nagyon off.
de nem kellett volna belemennem, téma lezárva, alap usereknek jó a THL GPS-e
-
válasz
WOT-H-A-C #72123 üzenetére
A jó GPS ott kezdődik, hogy 3 másodperc alatt beáll a GPS a házban, hidegindítással
Tudom, milyen GPS van bennük, GPS-t használó appot fejlesztek, napi használatban volt a THL, Zopo, Nexus 5 GPS-e és látom a különbséget
A MIUI tényleg jó! MTK6577-el 1GB memória mellett igen smooth volt az amoi-n
-
Jó GPS a THL-ben túlzás, de EPO-val elfogadható.
-
Mit szoljak most ehhez az akkutemahoz
snapi 800-am van, reggel fel6-6-kor leveszem, fel 12kor mar tolton log 10% korul
(4-4.5 ora kijelzoido)
-
Esetleg nem tudja valaki, hogy MIUI romra telepített gapps után miért nem töltődik be semmi a play áruházban? Gmail ok, de playen nincs semmi, csak fehér képernyő. Mondjuk most már mindegy mert megy vissza a 4.2, de azért érdekelne hogy mitől lehetett...
-
Bendegúz98: Félreértesz, én a TP - GND dologról nem hallottam még
junkpod: Mik a gondok az iNew-al?
CsaBully: pü ment
-
-
válasz
tgyurcy #72013 üzenetére
Lehet hogy valóban jobb, csak mielőtt neki esel tájékozódni kell. Ha bemész a boltba és veszel egy új motort az autódba, majd rosszul szereled be és nem működik, akkor nem biztos, hogy a motor volt szar
Szerk: most olvastam itt:
After flashing a wrong preloader, your phone will be completely dead (can't be powered on, it will not charge and won't be detected anymore by the computer) and there is no way to recover it.
-
válasz
forzaroma #71984 üzenetére
Attól függ milyen készüléket veszel. A legtöbb úgy érkezik, hogy kibontás után már rögtön használható. Emellett persze vannak olyan készülékek is (jellemzően az olcsóbb kategóriában), melyeken se magyar nyelv nincs, se google play áruház. Ezek is megoldható problémák, itt biztosan kapsz hozzá segítséget.
Mielőtt megrendeled a telefont, kérdezz rá itt a típusra és meg fogjuk mondani, hogy kell-e valami extrát csinálni vele használat előtt
-
Elkészült az Elephone P8 bejegyzésem, ami segít rootolni, cwm-et telepíteni és rom-ot cserélni a készüléken.
-
válasz
hungobungo #71841 üzenetére
Needrom-on neztem, ott multilanguage-t irt a rom-ra. Abban sincs magyar nyelv? Jbart hogy mukodik? Eleg egy cwm backup a rom-rol? Nvram-ot nem kell vhogy lementeni?
Tudtok linkelni valami rom cseres leirast? Rootolni mar rootoltam, meg cwm-et is raktam fel, backupoltam is vele, de romot meg sosem csereltem, nem tudom mik a buktatok...
-
Sziasztok! MIUI rom-ról mik a tapasztalatok? Barátnőm Amoi N821-ére gondoltam, hogy felrakom ICS helyett. A készülék mtk6577T és 1GB rammal van szerelve. Elvinné?
Tapasztalatok érdekelnek!
-
válasz
b0bcat #71795 üzenetére
Mindkét Star működött, de minőségre hagytak kívánnivalót. Sajnos már nem emlékszem egyik típusára sem, csk a borzasztó kijelzőikre
de ki tudja, lehet egy év alatt felfejlődtek
mindegy, az én személyes véleményem az, hogy van náluk jobb minőségű kínai telefon
Xmod: Többször rendeltem már a Pandától és nekem az volt a ritka amikor egy hét alatt fel tudták adni a csomagot
1-2 hét volt nálam az átlag! Persze vannak kivételek, a múltkori 2 tabletet sikerült feladni 4 nap alatt.
-
válasz
eszementális #71792 üzenetére
Én nem vennék másolatot, de Star-t meg amúgy sem
Járt már nálam is pár telefon, több Star-al is találkoztam már, de engem nem győztek meg. Inkább válassz nevesebb gyártók készülékei közül, mint a THL, Zopo, ZTE, Lenovo, Amoi, Jiyau
-
-
Milyen töltőt ajánlotok akkor? Ami 100% megbízható? Illetve nekem autóba is kéne töltő, de ugyanúgy el vagyok veszve ebben is. Sok a noname vacak, nem tudom mi az amit érdemes megvenni
-
Sziasztok! Elephone P8-ról írnék tesztet. Régebben mintha láttam volna, egy összefoglalót, hogy minek kéne benne szerepelnie úgy nagyjából. Be tudná valaki linkelni, nem találom sehol
-
válasz
b0bcat #68123 üzenetére
Igen, de ezt a Zopo zp 990 nem tudja. Én is meglepődtem rajta, az eddigi összes telóm tudta, de a zopo nem engedte áthelyezni sd-re az appokat. (konkrétan nem volt ilyen opció/menüpont) Leszedtem playről különféle szoftvereket, azok sem bírták ezt megtenni nekem. Úgyhogy maradt az átparticionálás.
-
válasz
muhaha01 #68118 üzenetére
Csak hogy néhány példát említsek, amihez root kell:
- cwm felrakás, biztonsági mentés a ROM-ról
- MTKDroidTools apk feltelepítése, GPS EPO beállítása, amivel kb 5mp alatt holdat fognak a telefonok
- pl. Zopo zp 990 32gb-os tárhelyéből 1gb-ra lehetett appokat telepíteni, rootolás nélkül nem tudtam volna átparticionálniMaga a rootolás nem több mint rendszergazdai jogok megszerzése.
-
válasz
gyuszito #68044 üzenetére
Új fejlemény! Elmentem a postára jegyzőkönyvet felvetetni. A vizsgálat során kiderült, hogy a vámolás során a csomag súlya 0.32kg volt. Na ez azért fontos, mert amikor felvették a jegyzőkönyvet és lemérték a csomagomat amiben ugye nincsen telefon, annak a súlya is 0.32kg! Szóval a telefon nélküli csomag 0.32kg, pont annyi mint amit a vámon mértek! Ergo biztos hogy nem én loptam ki belőle, ezt nem kenhetik rám!
-
Mixeshop euexp rendelés, belgiumon keresztül, posta hárít nem vállanak semmit. Unbox videó első körbehn nem volt de olyan szépen bontottam ki, hogy vissza tudtam csomagolni és csináltam unboxing videót. paypallel fizettem...
-
Légyszíves segítsetek nagy a baj. Átvettem a postán a csomagom kibontottam és nem volt benne a telefon. Mit tehetek ilyenkor?
-
2014.04.01
02:32
Item information :
Küldemény felvéve / Item accepted
2014.04.04
07:19
Item information :
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014.04.04
07:34
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.05
09:25
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.06
20:36
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.04.08
10:54 Dunaharaszti 1 posta
Item information :
Sikertelen kézbesítésMixeshop, euexp shipping, elég gyors! (és nincs plusz költség
) Délután írok egy rövid szösszenetet az Elephone P8-ról.
-
válasz
hungobungo #64510 üzenetére
Pl goophone-nak is van ilyen tipusu teloja
-
Sziasztok! Elephone P8-ról vannak tapasztalatok? Lehet valamit tudni a gyártóról? Én eddig nem sokat hallottam róluk, de azért van pár telefonjuk a piacon.
-
Sziasztok! Van mar itt valakinek 8 magos (mtk6592?) telefonja? Van mar valamifele teszt?
-
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Kicsit kétségbe vagyok esve. Adott egy Zopo ZP990. Kb 2 hónapos, rootolva van, de azt még a legeljén megcsináltam, azóta semmi problémám nem volt vele.Viszont ma totál meghülyült. Ha a telefon be van kapcsolva és feldugom az USB-re akkor abban a pillanatban kikapcsol és elkezd melegedni mint az állat. Nem lehet bekapcsolni csak ha kiveszem az akksit és újra berakom. mi a fene lehet vele?!USB probléma, hátlapi USB-vel ok.
-
Sziasztok! Jiyau G3T-t lehet valahogy magyaritani? Sajnos nincs rajta magyar nyelv
-
válasz
#97246720 #53772 üzenetére
Ezt a kamu szart, jobb ha elfelejted. Ezek a csicsk@ lehúzos népek nem csinálnak mást csak a Te elutald pénzedet továbbutalják külföldre. Semmivel sem vagy előrébb ha rajtuk keresztül rendelsz! Csak többe kerül a telefon. Vám szempontból meg jobb a földön maradni, 1-1.5 hónapja MINDEN csomagot megfognak, attól függetlenül hogy SG postás vagy DHL. Olvassatok csak bele a Külföldi rendelések topikba.
-
válasz
CoolBoy323 #53680 üzenetére
Kinek a pap...
-
válasz
CoolBoy323 #53678 üzenetére
Nekem volt egy THL w7s-em (5.7" HD), most egy Zopo zp990-et nyúzok (6" FHD). Hatalmas különbség van a két kijelző között. Persze amíg csak a THL volt addig meg voltam vele elégedve, de mióta megvan a Zopo, már nem szívesen váltanék vissza. Édesapámnak is olyan THL-e van mint nekem volt, így a kettőt egymás mellé rakva szembetűnő a különbség. A Zopo sokkal élesebb. Egyébként 6"-on a FHD nem olyan nagy cucc, kb 360ppi körül lehet. Az kb olyan mint 4.5"-on a HD...
-
válasz
CoolBoy323 #53674 üzenetére
Azert egy fullHD panel elfert volna benne...
-
Az mitol van hogy rootoltam framaroottal a telefont (mtk uncle tools, root checker, root explorer tudom hasznalni a root joggal), de az mtk droid tools azt mondja hogy nincs rootolva. Valami otlet?
-
válasz
janaman01 #53463 üzenetére
Fel van osztva a memoriad 2 reszre. Egyiken van a rendszer+oda telepitesz, masik olyan mint egy sd kartya. Ezt latod a gepen. Ha beraksz a teloba egy igazi sd kartyat es feldugod a gepre akkor valoban olyan mintha egyszerre 2db sd lenne a teloban. Csak az egyik az nem kiveheto
-
Sziasztok! Zopomról csináltam cwm-ben mentést, scattert meg mtkdroidtools-al. EBR fájlokat akarom kicserélni sp flashtoolsal, hogy nagyobb legyen a telepíthető tárhely. Flashtoolsban kiválasztottam a lementett scattert + betallóztam a 2db EBR file-t. A PRELOADER pirosan izzik és amikor a downloadra kattintok azt mondja hogy "not all images are correctly loaded, which may cause boot up issue". Ez gáz? Vagy nyomjak simán OK-t és uccu neki?
-
Segítség! Zopo ZP990-et sehogy sem bírom rootolni. Se binary se autoroot sehogy nem megy
-
válasz
Tejes Pite #53329 üzenetére
Előbb nem az a topik volt a linken, hanem egy olyan ahol össz 27 hozzászólás volt!
Kajak itt mindenkit leoltanak
Tóni +1
-
Basszus most rendeltem meg a zopo zp990-et erre adhatom el
-
válasz
littlemole #52876 üzenetére
THL w7 gps kalibrálás után 5mp alatt talál holdat (epo előtöltés).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest