- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Ace Ventura #19249 üzenetére
lenovo, jiayu, zopo, thl. Ezek a jobb nevű belpiacos márkák, de zte, huawei is akad 200-220usd körül.
#1. hsz-ben vannak boltok, már csak el kell döntened, mi számít (képrenyő, akku, méret stb stb stb)
Szűkítds le 4-5 készülékre, úgy többet lehet mondani.
jiayu g3 nagyon megy itt a fórumon.
lenovo p770 akkuban ász, amennyire tudom a zopo-k jó képeket csinálnak, a többi meg "csak" jó
Ha elfogadsz egy tippet: 6577 és 1G ram alatt ne vegyél telefon. Inkább legen benne tartaék, még ha most nem is használod ki."Esetleg Galxay Ace duos, vagy S duos megéri?" Ezeknél sokkal jobb vasat kapsz kintről. (garancia nehézkes, de valamit valamiért)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
mikrofon #18570 üzenetére
RECSKA: innen valami?Ezekhez nem kell cwm.
mikrofon: részemről zenéhez playerpro v. n7player, videóhoz mxplayer vagy mobo
-
hun_gery
aktív tag
válasz
toth.zsolt20 #18014 üzenetére
3g fog menni itthon, tök átlagos 6577-es telefon, olvass el egy ilyen chipsetes telefonról készült tesztet, kb arra számíthatsz. példa, másik példa
Mielőtt a rendelésed aktuális, kérdezz rá a pillanatnyi készletre/postázásra, csomagra meg tudni fogja, mit írjon, esetleg szólhatsz neki, hogy "37usd értékű electronic accessories" legyen -
hun_gery
aktív tag
válasz
toth.zsolt20 #18007 üzenetére
[értékre válasz]
sg post miatt jó eséllyel áfamentes.
Eladóról: ebay-en kezdő, de ali-n a 185 feedback már nem annyira rossz, jó eséllyel azt kapod, amit rendelsz
Éredemes rákérdezni, hogy van-e készleten, mekkora árfutással postázza, azonban ne feledd, hogy egész Kína ünnepel mostanság.
Ha mégsincs magyar nyelv, de van cwm, akkor az itt keringő repo-val pikkpakk magyarítodg3 topichoz ötlet: google doc az 1. hsz-be? az könnyebben szerkeszthető talán. (nem kell itteni mod)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
actorplant #17988 üzenetére
dobd rá azt a pár ezrest, később még jól jöhet az a +fél giga ram, még ha most máshogy is látod.
-
hun_gery
aktív tag
Ezért a hozzászólásért megint csak kár volt koptatni a billentyűzetet.
(mint ezért is)Javaslom a fórum címét átnevezni az alábbira:
"ember formáját és viselkedését utánozó robot/szintetikus élőlény dupla előfizetői azonosító modul (két előfizetői azonosító modul (EAM)) okostelefonok témája [Olvasd el az #1 hozzászólást!]"
Elmélkedés csak úgy:
Mivé válik az ember, ha kiskorában csúfolják... megkeseredik, az élő fába is beleköt, úgy gondolja, hogy az ő világképe, szóhasználata az origó, melytől minden eltérés csak rossz lehet... -
hun_gery
aktív tag
válasz
adambox #17840 üzenetére
Nem a vámérték a para, hanem az áfa, abba meg régesrég beleesett.
No word, no logo box: fehér papírdoboz.
Egyébként a kínaiak exportérték alapjén adóznak, azért írnak rá kicsike árat, nem szívjóságból (kicsit talán abból is)
+7-8 óra időeltolódást/kínai holdújév miatti agyhalált/feltorlódott rendelésfeldolgozást beleszámoltad várakozási idődbe?
kicsit olvasgass, keresgélj a fórumban, minden kérdésedre van válasz(#17843) Dominó85 : ne haragudj, de nem igaz, amit írtál.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
gregi1991 #17344 üzenetére
Levideózod a jelenséget, fellököd a tecsőre vagy youkura, linkeled az eladónak, írsz mellé egy levelet, és reménykedsz, hogy nem fog a fejedre sz@rni.
Ótvarul hangzik a vége, de sajna igaz... az értékesítés utáni törődés/garanciális ügyintézés nem minden kínai boltnak erőssége sajnos.
(ha megegyeztek, visszaküldöd neki legolcsóbb regisztrált módon (3-4000Ft), innentől két dolog lehet: javítja/javíttatja/gyárnak visszaküldi javításra, vagy ha olyan a hiba, amiről messziről ordít, hogy nem a te sarad, akkor esetleg küld egy újat, ha megérkezik hozzá a cucc, szökőévenként egyszer járhatsz úgy, hogy a ragszám közlésekor indítja feléd az újat. (Na ez az, ami a legkevésbé jellemző, a sorrend általában az, ahogy felsoroltam)) -
hun_gery
aktív tag
hát majd megnyírjuk azt a kártyát
(#17314) janez: jogos, azonban ha megnézed, a linkelt kiadványban a "magyarít" szó magyarázata alatt ezt találod: "...valami idegent (...) magyarra változtat" 2) Idegen nyelvű irományt, nyomtatványt (...) magyar nyelvre tesz által.
A "magyarosít" alatt pedig ezt: "Magyar tulajdonságúvá, szokásúvá tesz, magyarosra változtat, idegenből magyart képez, más nyelvből magyarra tesz által valamit"
Ez alapján részemről a "magyarít" szó elsődlegesen azt jelenti, hogy magyarra fordítasz (idegen szöveget), míg a "magyarosít" elsősorban honosítás, magyar környezethez igazítást, másodsorban pedig fordítást.
Most pedig kikapcsolom a nyelvtannácit magamban
(úgyis egy a lényeg: köszönjük azoknak, akik küzdöttek, hogy van magyar(os)ításhoz szükséges repo)ui.: jó lett volna, ha mondasz oldalszámot, mert a "macskaméz"nél majdnem leragadtam
-
hun_gery
aktív tag
válasz
hevizms #17304 üzenetére
Vagy az én szövegértelmezésemmel van gond, vagy benéztem valamit, de nekem úgy tűnik, néhányan azt gondolják, hogy az a repo "csak úgy lett". Ezt próbáltam megvilágítani, hogy nem.
A magyarítás=/=magyarosítás dolgot ne vedd magadra, egyéni szoc. problémám, hogy tikkelek, ha látom (lehet, hogy sokat lógtam annak idején a magyaritas.hu-n :tikkelősszmájli)
-
hun_gery
aktív tag
tisztázzuk:
magyarítás: nem a jbart+repo=magyar rom egyenlet elvégzése a varázslat, meg a babramunka, hanem megtalálni, kibontogatni a magyarítandó (általában system) apk-kat, az adott xml-ben megkeresgélni, és lefordítani úgy az idegen nyelvű kifejezéseket, hogy azok érthetőek, megfelelő hosszúságúak, és jelentésükben megfelelők legyenek.Tehát az a sok idő, meg pötsölés, míg lesz egy repo.
ui.: magyarosítás: gulyáskrémmel, esetleg pörkölttel, vagy kalocsai csipkével kenegetsz be valamit
magyarítás: magyar nyelvűvé teszel valamit -
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17221 üzenetére
+1
Aki fordított már bármit, az tudja, hogy micsoda babramunka. (adott esetben a szótagszámra, karakterszámra, nyelvhelyességre, toldalékolásra, egyebekre figyelni)
Pár apk, meg film fordítása után azt mondom, én lehet, hogy már belevágtam volna a f....mat az egészbe, maradjon inkább "settings" a "beállítások"
-
hun_gery
aktív tag
válasz
zjani007 #17182 üzenetére
Érdekes, mert tudomásom szerint egyetlen, erre a platformra épülő készülék sem tudja, ugyanezt az acer-t a különböző webshopokban is dual standby-ként hirdetik, illetve a 6588-as chipsetet promózzák mostanában Kínában úgy, hogy dual active kapcsolatra képes.
De lehet, hogy a MA stábjának van igaza, és az itteni soksok fórumozó téved (mind)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
mikrofon #17163 üzenetére
hol: ebay.co.uk
milyet: amire van keret/igény
ez pl. vízálló 21-22k-ért -
hun_gery
aktív tag
Én:
Szia!
Zavarhatlak ismét?
Szerinted megoldható az valahogy, hogy egy adott processzor ne csak 3 értéket használjon (deep sleep/250mHz/1000mHz), hanem a közteseket is?
Illetve az van, hogy bizonyos governorokat nem lehet beállítani setcpu-val, mert hiába csinálsz bármit, visszaáll arra, amiket "ismert" (pl.: "ismeri": hybrid, powersave, ondemand, viszont setcpu-ban van pl. smartass, ami sokkal jobb lenne.)
Nem tudom, érthető voltam-e, de igazából annyi lenne a kérdésem, hogy a kernelt lehet-e tanítani ilyesmire, vagy bármit varázsolni, hogy a fent vázolt probléma ne legyen?
Köszönöm a segítséget, ha valamit külldeni kell hozzá esetleg, csak szólj, megpróbálom beszerezni.
Ja, alapvetően az mtk6577 processzorról beszéltem
KIZS privát üzenete hun_gery számáraKIZS
Szia!
Az, hogy milyen értékeket látsz a setCpu-ban (vagy bármi más ilyen alkalmazásban), az a kernelben van egy táblázatban letárolva. Illetve az ismert governorok is kernelbe vannak befordítva. Úgyhogy én azt gondolom, hogy a új kernel nélkül nem lesznek köztes érétkeid.
Nézegettem már én is MTK6577-es telefont magamnak és ezért kicsit rákerestem a dolgokra, de kernel forrást nem találtam sehol. Meg úgy általában semmit sem. A gyári andoridon és kernelen kívül szinte nincs semmi (egy-két módosított android van, de azok is valamelyik gyári verzióra épülnek). -
hun_gery
aktív tag
válasz
devast #16977 üzenetére
ro.product.model=GT-I9100
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=GT-I9100
ro.product.device=galaxys2
ro.product.board=GT-I9100ro.board.platform=s5pc210
ro.build.description=soju-user 2.3.4 GRJ22 121341 release-keys
ro.build.fingerprint=google/soju/crespo:2.3.4/GRJ22/121341:user/release-keys -
hun_gery
aktív tag
válasz
easy...rider #16915 üzenetére
"...after 28th JAN..."
"if everything ..."
Kicsit sok az ismeretlen az egyenletben.
Én is visszavonnám a rendelést.
Egyébként alapigazság #34: első szériát semmiből nem veszünk, főleg Kínából, belpiacos terméket -
hun_gery
aktív tag
azért a flagship/advenced verziónál ne felejtsük el a +1GB ram/ +28GB rom kombót sem alig plusz 30-40 usd-ért. (+2mm vastagság mellett)
kevéssé fogom érteni, ha valaki standard edition-t vesz -
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
jiayu g4 basic/standard, flagship/elite verziók:
pandawill-nél 200 és 250 USD, dealsprime-nál szintén
indul a presell őrület
(persze megjelenési időpont még kínai bbs-en sincs, hasraütve lőttek be valami dátumot)
ki lesz az első bátor a fórumozók közül? -
hun_gery
aktív tag
dispute.
Én általában rákérdezek, hogy van-e raktáron
Ha azt mondja igen, megkérdem mikor postázza a fizetéshez képest.
Ha pl. 3 napot mond, akkor a 4-en, meg az 5-en is rákérdezek, hogy mizu, ha nincs válasz, a 7-en megy a dispute. Hogy, hogy nem hirtelen mindenki készséges lesz, megkapom a tracking numbert stb.
És nem zárom addig, amíg nincs a kezemben a motyó.
(Tudom, hogy aljas dolog, mert addig zárolja a pénzt, de ha zárom, nem tudok újat indítani, ha valami baj van az áruval. Lehet, hogy aljas dolog, de könyörgöm, mit udvaroljak a kereskedőnek, aki sz@rik rám?)zarew: mi ez a celluxos módszer? én állandóan egy kádat telezokogok az eredmény láttán, ha telefonképernyő-fóliázásra vetemedek...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kyru74 #16213 üzenetére
nem az ereje, hanem a formaterve miatt ömlik a nyálam. (ha a nyers erő érdekelne egy telefonban, nem biztos, hogy itt rontanám a levegőt sg531-es grafikus magok között
)
mondjuk szerintem virít akkorát ez az intel motyó, mint a 6577, de szerintem ezt sose tudom meg
kicsit olyan, mint laptopban az asus g53sx
Xabi78: azolcsosag? azok mekkora formák... "kreatívszövegetírunk 0.1pre-alpha"
-
hun_gery
aktív tag
ezt ígéri a rom:
Features:
On board:
Team Win Recovery Project 2.3.3.0 (Replacement of CWM, and very worthy)
RTH and Superuser 3.1.3
Google Play 3.10.10
Gmail 4.2.1
Google maps 6.14.2
Bookmark sync browser over Googleaccount
Youtube 4.2.16
Titanium Backup 5.8.0 Pro
Root Explorer 2.21.1 ru
DX-Toolbox 2.8.15 ru
TEAM Battery Bar 3.1 Pro
Mobile Unkle Tools 2.7.4 ruhogy a vérbe nincs akkor játékpiac?
-
hun_gery
aktív tag
félig offtopic, de ezek a telefonok, amikről itt általában szó van, ugye dual standby üzemben mennek.
Na, nem tudhatja ezt egy ilyen ki dual sim adapter, amivel tele a net?
Csak mert ömlik a nyálam egy lenovo k800-ra, de sajna egy simes -
hun_gery
aktív tag
Echoo: mondanám, hogy de, de nem vágom, mi lehet a baj.
tényleg annyi kéne, hogy legyen, amit írtunk... wipe cache, cwm, gapps, kész.a fórumon, ahonnan a romot kukáztad, nem írt senki semmit erről?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
ZsoAce #16182 üzenetére
viszont érdekes volt a képernyő-összehasonlító teszt.
g2s-nek nagyon szép, kontrasztos, telt színű képe volt, a g3 olyan kis kimosott,fakó volt mellette...
(card brush: flash from card, wire brush:flash from pc stbstb... pár nap/hét kínai fórum guglifordítós olvasása után belejössz majd te is a chinglish nyelvjárásba)
-
hun_gery
aktív tag
szerintetek mit jelenthet ez a kifejezés:
"single sim card dual mode"?
(a szavakat értem, de az értelmét nem...) -
hun_gery
aktív tag
G3 tulajok!
Megtennétek, hogy löktök fel mondjuk a képfeltöltés.hu-ra pár telefonnal készített képet?
(vegyesnek (nappali/kinti/benti/vakus) örülnék legjobban)
Köszönöm! -
-
hun_gery
aktív tag
Épp azon töprengtem, hogy vajon rk3166-al miért nem szerelnek telefonokat? :S
Betyár jó platform az árához képest, táblákban többszörösen bizonyított...Meg azon, hogy vajon a az 1024*600-as felbontás vajon miért nem terjedt el 4-5"-on?
-
hun_gery
aktív tag
nekem nem volt ilyen tapasztalatom.
sem teszteléskor, sem éles használatban.
belakott rendszeren kb 100 program volt telepítve, és nem akadt, fürgén tette a dolgát.
x1-re van több 4.1 hivatalos is, főzögetett isTerentius:
üzemidő: nálam két nap volt ,de nem nagyon nyúztam. nyúzod=este töltöd(mit nem?)
pluz pénz? 185-200usd közt van mindkettő
lenovo p770 (vastag, nehéz, 3300-as akku
)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Terentius #15795 üzenetére
sebességével, kijelzőjével, fényképezőjével én meg voltam elégedve, az enyém új antennás volt, tehát a gps sem lett volna probléma.
_Nekem_ túl könnyű, túl vékonyka volt, ezért kellett mennie.
(ha mondjuk 12-13mm vastag, és cca. 150-160g, tuti, hogy nem adom el)De hogy ne csak az én véleményem olvasd, írd ba a gyorskeresőbe, hogy umi x1, írtunk itt róla többen is (én fotót is raktam fel, amit a telefonnal készítettem)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanyesz. #15343 üzenetére
Nem másolnám be újra, de szerintem volt benne kérdés rendesen, még ha csak elmélkedés szintjén is.
Igazából minden elismerésem azoknak, akik nekiállnak apk-kat magyarítani, ami ugyan nem egy nagy varázslat, de roppant monoton és időigényes.
Sok mindennel elmolyolok én a gépen, de ehhez valahogy nincs lelkierőm. -
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanyesz. #15333 üzenetére
Azért használok magyar win-t, meg office-t, mert van.
De pl. 3d stúdiót angolt használok, meg ps-t is.
Szóval, ha van magyar nyelv valamiben, az jó, de nálam nem visszatartó erő, ha nincs.Egyébként a feltett kérdéseimre nem válaszoltál, ha jól látom, mondjuk mindegy.
Egyébként a végső megoldás: eszperantó/eszperente
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Xabi78 #15327 üzenetére
Amit linkeltél, az egy p700 teszt
Úgy megörültem pedig, hogy van valami a p770-ről
Ha vannak linkjeid, légyszi ne tartsd magadban, nagyon tetszik ez a telefon (nagy akku, "nehéz", "vastag"), nekem meg bőven elég a qHD.jdeutsch: "Európában jobban csengő név - könnyebb eladni használtan: ez akár igaz is lehet ha valaki a "nevet vásárolja nem a műszaki tartalmat."
Azért ugyanabból a hw-ből nagyon más felhasználói élményt ki lehet ám hozni, ezt ugye nem kell ecsetelni?
Mint ahogy azt sem, hogy a legtöbb kínai androidos cuccra valahogy ráhánynak egy androidot, aztán hajrá, majd a bugfix/felhasználó/xda megoldja,ahogy akrja/tudja.
-
hun_gery
aktív tag
Nem hangulatkeltés céljából, de akinek akkora óriási probléma megjegyezni bármilyen nyelven azt, hogy a "beállítások", az "settings", vagy akármi, de még azt is, hogy milyen az ikonja, az hogy fogja kihasználni az okostelefonja "okos" részét?
Hiszen a letöltött programok nagy része csak világnyelveken beszél, amiben meg van magyar, az egy morelocale felrakása után magyar lesz (pl.: go launcher, google appok)Tehát egy játékban nem gond, hogy "difficulty", meg "volume", meg "accelerate" van?
Vagy egy alkalmazásnál, hogy: "share", meg "register" meg mittudomén?
A beállításokat hányszor bújja egy átlag felhasználó? Mert szerintem egyszer beállítod a csengő/értesít/egyéb hangokat, molyolsz kicsit itt-ott, és jónapot. -
hun_gery
aktív tag
válasz
hevizms #15249 üzenetére
inkább "személyi számítógépet", nehogy valaki félrefordítsa az asztali számítógépet "tablet computer"-nek, és téglásítson valamit.
umi x1 üzemidő:
Nálam: 5%-ot esik éjszaka készenlétben, napi 20-30 perc telefonnal, ugyanennyi nettel, némi email-ezéssel nevetve elvan két napot, persze pár óra modern combat 4 ezt is leszívná úgy, mint a huzat
(de mit nem?)
Ha nyúzod, este mindegyik enni kér (galaxy s3, iphone5 is).
5% merülés/éjszaka (8 óra) = 7 nap készenlét
-
hun_gery
aktív tag
Hát hallod, ha valaki nem tudja, hogy azt az adott állományt pc-n kell kicsomagolni, az szerintem ne kezdjen romolgatni, meg cwm-et telepíteni. (az a runme.bat eléggé árulkodó, nem?)
Láttam már én is néhány tutorialt kínai vasakhoz, és a kollégáé messze magasan a legjobbak közt van, ennél szájbarágósabban talán tényleg felesleges, sőt meg merem kockáztatni, hogy ez már túlzás is kicsit.
(persze jobb így, mintha valóban felületes lenne.)
-
hun_gery
aktív tag
Azért van egy IMEI, mert egy antenna van a telefonban (dual standby, nem active)
root, cwm:
shuame.com
programot leszeded pc-re, felteszed, telót rádugod (usb tárként, vagy simán, ezt most passzolom, de az usb debugging legyen bekapcsolva)
root:
programban: 4. menüpont (fent), 2. sor 4. ikon "root#&@#@", ahol "#&@#@"=kínai karakterek
cwm:
programban: 4. menü, 2. sor, 1. ikon ">#&recovery#&@"rom telepítés:
vagy cwm-ből, vagy a program 2. menüpontja, betallózod, next, next, next kész(elvileg mennie kell így)
-
hun_gery
aktív tag
Aláírásom esetleg valakinek?
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
Ha valaki unja a jiayu G3-at, és umi X1-et szeretne helyette, szóljon bátran
-
hun_gery
aktív tag
válasz
czaczaczacza #14399 üzenetére
itt az oldalon jobbra fent: gyorskereső, beírod, hogy umi x1, írogattunk már róla, ha valami még nem tiszta utána sem, kérdezz bátran.
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
chosa91 #14236 üzenetére
X1-en is valami kémiailag edzett üveg van (AGC talán?) A hátlap vékonysága nem zavaró, de tény, hogy nem egy vastag valami, de mostanában az a menő, ha valami bankkártyányi vékonyságú :S
(van rá tok, azzal nincs ilyen gond, és még védi is a készüléket). Viszont mobilos mezőnyben szép képeket készít.
G3 kameráját isten tudja javítják-e valaha, illetve hogy valóban sw hiba-e. -
hun_gery
aktív tag
válasz
hun_gery #14192 üzenetére
(#14190) zolszi:
elvileg két féle van belőle. a 6577-el szerelt szerintem kb pont ugyanazt hozza, mint az összes többi ilyen telő (g3, umi x1 stb), a másik chipsettel szereltről kb semmi nincs a neten.(#14190) zolszi:
elvileg két féle van belőle. a 6577-el szerelt szerintem kb pont ugyanazt hozza, mint az összes többi ilyen telő (newman n1 zte v970 stb), a másik chipsettel szereltről kb semmi nincs a neten.(ez qhd, nem 720p képernyővel van) -
hun_gery
aktív tag
válasz
body007 #14170 üzenetére
cwm-ből flashelhető formában előtte nézd meg a sajátod, hogy ott mi hogy van csatolva, és ebben a zipben lévőt írd át arra, ami neked van (persze cseréld meg az előző hsz-emben linkelt hsz alapján)
(#14190) zolszi:
elvileg két féle van belőle. a 6577-el szerelt szerintem kb pont ugyanazt hozza, mint az összes többi ilyen telő (g3, umi x1 stb), a másik chipsettel szereltről kb semmi nincs a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest