Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
hun_gery
üzenetére
Szóval,keresgélek tovább,de csaknem találok,olyan helyet,ahol fel lenne tüntetve a magyar nyelv.
Arra gondoltam mi van,ha az X21 -es szoftvert teszik simán át az X12-re és így "magyarítják",vagy pótolják azon nyelveket,amik nincsenek benne.. A 2 telefon elméletben és azon dokumentiációk alapján,amiket találtam teljesen azonos, a képernyő méretet és az aksi kapacitást kivéve.
Ez lehetséges szerintetek? -
istnag
addikt
válasz
hun_gery
üzenetére
ha hiszitek,ha nem, már megnézem kb 225 kínai oldalt,de sehol egy rom.
Most írtam a pandásoknak,meg a minideal-esnek is,ahol lesz benne magyar onnan veszem meg
Ne röhögjetek ki,de eze(ke)n a telefono(k)on, ilyen Morelocale -s cuccok nem működnek,mint a HTC-n? Pl a One S-em ezzel lett magyar JB update után:
[link]vagy itt van még ez is:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest