- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
WOT-H-A-C #114174 üzenetére
Bocs a hsz-ért, tudom nem lesz kedves.
Annyiszor tapasztalom, hogy az egyenlőre kifejezést keverik az egyelőre szóval.
Nem akarok én a topik Grétsy Lászlója lenni (annál is inkább nem, hogy nekem pl. pocsék a helyesírásom, és én is mindig átfuttatom az írandómat valamiféle helyesírás ellenőrző progin), de azt azért megjegyezném, hogy az egyenlőre (amit sokan tévesen használnak ebben a topikban, és milyen meglepő a magyarított alkalmazások topikban is) szó, egy egész valami két egyenlő részre való elosztását jelenti. Míg az egyelőre kifejezés jelentené, hogy időben egyelőre nem található, nincs meg stb.... -
dlaj
őstag
válasz
zolipapa66 #114084 üzenetére
Köszi, ez az egyetlen telefon amiről tudok, hogy jó lenne minden szempontból. (leszámítva azt az egyet) Nézegetem is hetek óta, de ahogy magam ismerem, pont a gombvilágítás hiánya miatt adnám el.
Érdekes, hogy egyeseknek ez mennyire fontos, mások (akiktől rákérdeztem erre) azt sem tudják, hogy világít-e a telefonjukon az érintőgomb.
-
-
dlaj
őstag
LG V10-et nem akar valaki berendelni? Szívesen olvasnék róla egy felhasználói tesztet.
-
dlaj
őstag
válasz
janakbacsi #113708 üzenetére
-
dlaj
őstag
válasz
janakbacsi #113705 üzenetére
Android dual simes a telefon? Különben nem tudunk segíteni.
-
dlaj
őstag
válasz
zolipapa66 #113690 üzenetére
Nekem is tetszik, szerintem még ebben az évben rendelek is belőle.
alexw801, ingyen posta, bár még így is határeset. Az a 3.000 forint plusz megérheti a hazai beszerzést.
-
dlaj
őstag
válasz
CoRt3z #113688 üzenetére
Én nem rendeltem még, de van PayPal fizetési lehetőség, így baj nem lehet.
Illetve, nekem nem volt egyértelmű a szállítás, és megkérdezzem, hogy hozzánk szállítanak-e. Kaptam választ, igen.
Én rendelnék tőlük, normál shopnak tűnik, de azért kicsit keresgélhetsz, hátha találsz róluk tapasztalatot, illetve ide is írhatnak még. -
dlaj
őstag
válasz
CoRt3z #113668 üzenetére
Nem kell a pénteket várnod.
Még öt napig 15K a telefon EU raktárból. Ide is szállítanak.
A mély hangokra meg ott van a JetAudio, vagy a Poweramp. Még nem volt telefonom, amin ne tudtam volna elég mélyet kreálni.szerk, hozzáteszem, kell hozzá egy JBL J22
-
dlaj
őstag
válasz
Depression #113520 üzenetére
Igen, igen. Miután elküldtem a lelkes hsz-t, utána vettem én is észre.
Arra a fórumtársra hagyatkoztam, aki felhívta a telefonra a figyelmünket. Így B20 nélkül már tényleg drága, legyen akármilyen telefon. -
dlaj
őstag
válasz
Jim74 #113204 üzenetére
A GearBest-nek van most arany színben az EU rektárban. Tegnap még láttam ott fehéret is. Néha rá kell nézni.
-
dlaj
őstag
Találtam egy elég részletes Cubot H1 bemutatót német nyelven.
(Attól az úrtól való, aki az előrootólt romot felrakta a Needrom-ra, és akinek a feltöltött ZIP fálj-ja segítségével az előbb sikerült a frissített telefont rootólni)
Szóval ez a képkivágás abból a tesztből valő ami mutatja, hogy a mérés alapján az 5200 mAh-nak kikiáltótt aksi valójában (a mérés szerint) 4940 mAh. Ez jó eredmény, és nem biztos, hogy a gyártó lódított, mert lehet, hogy ez még belefér a szórásba.
Mielőtt letámadnátok, hogy ez csak saccolás, vegyétek figyelembe, hogy az eddig itt közzétett mérések is eléggé közelítenek a valós adatokhoz, kivéve, ha a gyártó hazudik/téved egy nagyobbat. atala és KTU mérései. -
dlaj
őstag
válasz
A texasi #112316 üzenetére
Nincs mit. Köszönöm, hogy elolvastad.
iMaverick, Köszönöm.
Valóban címlaposnak szántam eredetileg. Viszont többen érdeklődtek már privátban, és nem akartam megvárakoztatni őket.
A címlapos írás ambícióimat pedig kiéltem az Univerzális mágneses Micro USB kábel bemutató megírásában. Pár napja adtam be. Talán pár hét múlva olvasható lesz. -
dlaj
őstag
Elkészült a Cubot H1 bemutató. Aki érdekel olvassa!
-
dlaj
őstag
válasz
Rainee #112283 üzenetére
Szia!
Ma vagy holnap fejezem be, de mivel címlapos írást szeretnék, ezért egy kicsit többet kell rajta dolgozni. Ezért is húzódik idáig, illetve még csak 10 napja van meg, nem árt a tapasztalat sem. Szóval legalább 2-3 hét mire kirakják. Szerintem.
Viszont ha sürgős a döntés, érdeklődj privátban és válaszolok a konkrét kérdésre. -
dlaj
őstag
válasz
nyuszi123456 #112192 üzenetére
Azt mondják, a nagyméretű, 5.5" kijelző mégis tűélesnek és nagyon szépnek tűnik HD felbontásban.
Ezt meg tudom erősíteni. Több ilyen telefonom volt már és nagyon szép a kijelző a felbontás szempontjából. Nekem ugyan már az olvasáshoz sokszor szemüveg kell, de szemüveggel (tökéletesen látva) igy nagyon jó. És akik látták ezeket a készülékeket, azok is ezen a véleményen voltak.
-
dlaj
őstag
válasz
nyuszi123456 #112177 üzenetére
Ez a téma itt off.
Új topikot kell nyitnod "Android trial SIM okostelefonok" néven. -
dlaj
őstag
Addig próbáld ki ezt. Én két hete használom, és szuper. Ma akarom róla beküldeni a címlapos írást. Remélem elkészülök vele.
-
dlaj
őstag
válasz
szur tdi #112107 üzenetére
Cubot H1 a TinyDeal-en 38.255 forintra jön ki. Ha az European Express szállítást választod, akkor még hozzácsapnak 2,150 Ft-ot, de 10 nap alatt megkapod nincs további költséged.
A telefont egy hete használom, a tapasztalataimat hétfőn este teszem közzé egy blogbejegyzésben. -
dlaj
őstag
válasz
nemalevente #111709 üzenetére
Ma kaptam meg a Cubot H1-et. Pár nap és írok róla tapasztalatot.
Ez belefér szőröstül-bőröstül 40.000 Ft-ba. -
dlaj
őstag
Átvettem a Cubot H1-et.
Ha valakinek kérdése van felteheti.
Pár napon belül írok egy összefoglalót blogbejegyzés formájában. -
dlaj
őstag
válasz
tpeter77 #111427 üzenetére
Benne van a linkben, hogy Original. Szerintem valódi.
Én hiszek a Kínai elvtátsaknak.A viccet félretéve: 326 értérelés, majd' 5 csillag, simán eredeti.
Én ezt rendeltem 500 forintért. -
dlaj
őstag
válasz
Sanyesz. #111411 üzenetére
Köszi a tippet. A jelenlegi kölcsön Ace3-on ki is próbálom.
Somatom, Szinte minden telefonomon ki volt próbálva a Camera FV-5 és jobbnak értékelt társai. Én szemmel látható javulást még akkor sem láttam, ha nem automatába készítettem a képet, hanem kipróbáltam többféle beállítást. Ez is csak azt támasztja alá, hogy a hardveres korlátokat nem lehet szoftveresen átlépni.
Új telefonomtól már csak annyit várok el, hogy a kijelzőn jó legyen a kép, illetve PC-n monitor méretben legyen okés. -
dlaj
őstag
válasz
#79335424 #111399 üzenetére
+ tescodr
Olyan dolgokra gondolok, mint gyenge kamera, notiled hiánya, nem világító érintőgombok, csúszós hátlap, stb. Tehát mondhatni csupa olyan ami elkerülhető a figyelmesebb telefon választáskor. Persze volt olyan készülék, amiről előre tudtam, hogy nem fognak a gombok világítani, mégis megvettem. Azt hittem megszokom, meg majd helyettesítem ilyenekkel, de aztán kiderült, hogy mégsem az igazi. A NoLED sem egyenlő a notileddel.
-
dlaj
őstag
Ez a telefon a felsoroltakat mind tudja. Egy hét múlva lesz személyes tapasztalatom.
-
dlaj
őstag
válasz
tescodr #111103 üzenetére
Nekem is pozitív tapasztalatom van a GearBest EU-ról.
-
dlaj
őstag
válasz
svgyula #111098 üzenetére
Pont azért nem látszik.
És nekem sincs, de anyám oldalán keresztül lementettem, megnézheted, hogy tudd miről is van szó. -
dlaj
őstag
Somatom, beg, ouzohuto
Telenoros vagyok és átmenetileg egy 4G-s Galaxy Ace 3-at használok. Újra telefon vásárlás előtt álok és azt hiszem Kínából veszek egy 4G-s telefont.
Viszont jelenleg nem sok értelmét látom, és lehet, hogy még egy ideig 3G-re állítva fogom használni, ugyanis a 2 legtöbbet használt helyen,ahol nem wi-fizek ott nekem 4G-n a négy térerő signal pálcikából 1 vagy 2 világít. Amint átállítom 3G-re jön a full térerő.
Hozzáteszem, hogy nem faluhelyen, hanem megyeszékhelyen élek (Kecskeméten) és a két ominózus helyből az egyik szinte a városközpont, a másik városhatáron van.
Úgyhogy ezen a területen még van mit a Telenornak fejlesztenie. -
dlaj
őstag
válasz
Surda- #110939 üzenetére
Erről van szó. (élőben sokkal jobban néz ki)
Az elsőt magamnak rendeltem 1,5 hónappal ezelőtt. Annyira megtetszett az egyik kollegámnak, hogy egyből megvette, aztán másoknak is kellett. Ami ma délelőtt jött meg az volt az ötödik.
Minden tulajdonos nagyon elégedett, azóta mind előre köszön.A telefon tényleg szuper, az IPS kijelzője különösen jó, mind színhűségben, fényerőben és betekintési szögben.
Magamnak csak azért nem kell, mert nincs gomb világítása. Saját részre ezt néztem ki, jövő héten rendelem meg. Remélem ez az a telefon lesz, ami megmarad legalább 2 hónapig. -
dlaj
őstag
Dual SIM-es telefonom érkezett a GearBest EU raktárból.
-
dlaj
őstag
Lesz 5"-os tesója, többféle hátlappal.
Bár ezt nem nézegettem, hogy ugyanolyan jó-e. -
dlaj
őstag
Ez nekem nagyon jó lesz: DOOGEE HOMTOM HT6
Azt hiszem megvárom, jó lesz a fa alá. (Lehet csak a májusfa alá tudom majd betenni.)Ha valakinek tudomására jut, hogy tartalmaz a kütyü noti ledet és button világítást, az ne tartsa magába.
-
dlaj
őstag
válasz
balazs1011 #109827 üzenetére
Én szinte csak onnan rendelek. Már több mint 10 telefon jött onnan, és eddig minden rendben volt. Még a NL post ment áfa nélkül azzal kértem, most tértem át az Eoropean Expressr-e. Én ajánlom, de itt sokan köpködnek rá.
-
dlaj
őstag
válasz
balazs1011 #109811 üzenetére
Gyorsabb töltés és adatátvitel. 180 fokkal elfordítva is csatlakoztatható, amivel rengeteg bosszúságot megspórólsz magadnak.
-
dlaj
őstag
-
dlaj
őstag
válasz
kobipeti #109600 üzenetére
A Tinydeal-nél semmit sem jelent, ha egy telefont az EU vagy a Spanyol raktárból rendelhetők között találod. Elég hanyagul kezelik ezt a kérdést.
Csak azt tudod Kínán kívül máshonnan rendelni, amelyiknél megvan a nyíllal jelölt választási lehetőség.
Itt van:Itt nincs, pedig ez a telefon is az EU-s raktárba gyűjtöttek között van:
Rendelés után pedig így fogod látni a rendeléseid között, hogy melyik honnan jön. Amit nem Kínában adnak fel, azt feltüntetik:
-
dlaj
őstag
válasz
ccs2929 #109539 üzenetére
Olvastam, hogy root problémád van.
Próbáld meg ezzel, ez nekem eddig mindent vitt.
Ha esetleg azzal sem menne, akkor esetleg ezt. -
dlaj
őstag
válasz
b0bcat #109346 üzenetére
A második hibát én is tapasztaltam már másik típuson. És volt olyan telefonom is amin a zsebböl kivéve nem müködött a smart wake. Valszeg a közelségérzékelõ kavart be.
A dupla koppos ébresztést meg szinte mindig kikapcsolom, mert laza nadrágzsebben járás közben sürün ébreszti a kijelzõt. -
dlaj
őstag
válasz
iMaverick #109075 üzenetére
Igen, én is így gondolom.
Rendszeresen látogatom ezt a topikot is, csak arra gondoltam, hogy valamiről lemaradtam, és valakinek lesz egy titkos favoritja.
Az általad is ajánlott készülék valóban egy nagyon jó (jelenleg a legjobb) ajánlat a keresett kategóriában. (mármint a XIAOMI Redmi 2 Pro 36K-ért az EU-ból) -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Milyen 2 GB ramos telefonok vannak EU raktárból 5” környékén? (4,5”-től 5-5”-ig)
-
dlaj
őstag
válasz
tibcsi0407 #108616 üzenetére
A Tinydeal-ről olcsóbb mint innen (2 dollárral), csak a szállítást át kell állítani Kínáról Németországra. És így szintén zsebben marad az áfa.
topi66, arra bőven jó lesz, sőt.....
-
dlaj
őstag
válasz
kelzsoca #108368 üzenetére
Köszi szépen.
tahepa, Neked is THX.
Ahogy feltettem itt a kérdést ránéztem az email-imre, és mintha a Coolicool már ki is szimatolta volna az igényeimet. A hírlevélben az arcomba tolta a Hammer S-t, és az INNOS D6000-et. Szerintem a Hammer különösen jó ajánlat.szerk, mobileman, Köszi, ez is nagyon szimpatikus!
-
dlaj
őstag
Tud valaki már piacon lévő dual sim telefont USB Type C csatlakozóval?
-
dlaj
őstag
-
dlaj
őstag
válasz
DEGU83 #108000 üzenetére
Itt még csak ennyi.
Én majdnem megrendeltem, de találtam helyette ez az csodát, hasonló árban. (minimálisan olcsóbb is)
Előnyei a TIMMY E86-hoz képest:
- szemmel láthatóan jóval szebb kijelző ( a videótesztek alapján)
- van notiled
- spec szeint nagyobb felbontású kamera (a felhasználói review-k alapján szebb képeket is készít)
- 1000 mAh-val erősebb aksi (papíron) (Ez már csak azért is kérdőjeles, mert antutuban is hazudnak +10.000 pontot)Innen megrendelheted garantáltan áfamentesen. (és fehérben)
Nekem kb. 2 hét múlva lesz meg. Ha még aktuális lesz, és érdekel, írj privátot
-
dlaj
őstag
válasz
zolipapa66 #105826 üzenetére
Igen valóban, közben néztem, hogy Samsung 3M2, minta az OPPO R7-ben. Így már érthető, a jó képminőség.
Közben néztem egy videót is amin a képkészítő képességeit mutatják be. Hát így jutub vidin keresztül is meggyőzött.A Sony kamerás mobilokban csalódtam. Asszem rendelek egy ilyet.
-
dlaj
őstag
válasz
gfefe #105786 üzenetére
Igazán nincs mit. Jó a cucc.
zolipapa66, nekem is vol két féle alsós Doogee-m. Mindkettőbe olyan kamera volt, hogy nem fokuszált, csak a hangot adta, meg bezöldült a fókuszkeret. El is neveztem őket "álautófokuszosnak".
Szérintem a drágább készülékeik azért jobbak, de ezek után meg nem volt bátorságom hozzájuk.
Az újabbakkal meg az a bajom, hogy felül van a töltőcsatlakozójuk. -
dlaj
őstag
válasz
gfefe #105778 üzenetére
4.4 alatt a Kingo Root-ot ajánlom. (Más nem is nagyon van, ami nagyon sok 4-4-es eszközt rootolna)
Én sok mindent kipróbáltam, de nekem csak ez jött be.
Marha egyszerű a használata:
Letöltés, telepítés, indítás.
A telefonon engedélyezni kell az USB hibakeresést, majd összedugni a PC-vel.
Connect majd Root.
És rövid időn belül!
Kingo Root bezárása, szétcsatlakozás, majd a telefon újraindítása.
Nekem csak az újraindítás után jelenik meg a KingoUser, ami ugyan azt tudja mint a SuperSU. Ez utóbbira nincs is szükség, mert a KingoUser is Super!
-
dlaj
őstag
válasz
Taktoj #105476 üzenetére
+1
Van abban valami amit írsz. A Sony név nem minden. A szoftver is sokat (ha nem legalább ugyanannyit) számít, és gyári selejt is becsúszhat.
Én már nem egy telefont vettem kimondottan jó kamera miatt, és nem egyszer csalódtam már. Erre is igaz, hogy a puding próbája.....................Itt például egy teszt egy Sony telefon Sony kamerás képességéről.
Idézet: "egyáltalán nem csinál jó képeket, úgy is mondhatnánk, hogy ezen a téren pocsék a teljesítménye"
(Még úgy is durván rossz, hogy köztudottan az MA-s tesztelőknek nem mindig sikerül úgy a fénykép teszt ahogyan a külföldi laptársaiknak, illetve a privát usereknek.)
-
dlaj
őstag
Találtam a Needromon egy romot, Ezt írja a közzétevő:
"installed with Mobile Uncle Tools"
Nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet a MobileUncle Tools-szal zip tömörítésű romot feltenni?
-
dlaj
őstag
Én is szeretnék már végre (a sok csalódás után) egy jó (és lehetőleg nem túl drága) kamerás mobilt.
Látom nézegetitek (és már volt rendelés is) a ViewSonic V500-at.
Úgy vettem észre, hogy megbízható forrásból még nem voltak képek. Ezek talál azok lesznek.
(Ha jól látom ezt még nem linkelte senki előttem.) -
-
dlaj
őstag
válasz
Rawulf #104857 üzenetére
+ cappa72
Egy Gionee Elife E7 3/32GB telefonról van szó.
Amit tudok, hogy ugyanilyen telefonról készült a backup, persze nagy valószínűség szerint (a kérdéseitekből gondolom) akkor mégsem ugyanez a verzió.
A backup közzétevője a TWRP 2.8.6-os recoveryt javasolta a restore-hoz, amit fel is tettem, és mindent úgy csináltam, ahogyan leírta.
Természetesen előtte csináltam egy saját backup-ot, és mivel recovery elérhető, vissza is tudtam tenni a saját rendszeremet. Csak sajnálom, hogy a telefonhoz még mindig nem találok megbízható 4.4.2-öt.És köszönöm a válaszokat!
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Egy ki probléma adódott.
Miért van az, hogy a telefonom a logo betöltése közben kiírja, hogy Fastboot Mode, és nem megy tovább?Történt, hogy egy 4.4.2-es backupot tettem fel wipe (dalvik cache, system, data, cache) után.
Látszólag minden rendben lefutott, mégsem akar elindulni, pedig a backup ugyanolyan telefonról készült. Ha van valakinek valami jó magyarázata, akkor azt szívesen veszem.Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kerékpársportok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Medence topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged