-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
gabor# #22328 üzenetére
Egy kicsit tegyük már tisztába ezeket a frekvencia dolgokat.
Nekem a Hero H5500-ban(zp100) ezek vannak bepipálva: wcdma-imt-2000
wcdma-pcs-1900
wcdma-clr-850
wcdma-800
wcdma-gsm-900
8 hónapja nyúzom,semmi 3G próobléma nem fordult elő,ugyanazt produkálja mint márkás társai.
Sok honlapon össze vissza vannak írva a 3G-nél.
Melyiknek kell meglennie hogy itthon normálisan használhassuk ill. hogy jelentkezik ha valamelyiket nemntudja egy teló? -
gps76
őstag
válasz
szati42 #22024 üzenetére
Ha bebootolt oprendszerből recoverybe indítod(kikapcs. menüből,vagy pl.quick boot-tal),úgy belép? Ha igen akkor próbáld meg úgy,hogy kikapcsolt állapotban rádugod a töltőt amikor megjelenik az akku ikon,akkor próbálod a gombkombinációval.Nekem a Zp100 így csinálja,akármilyen recoveryvel próbálom is.
-
gps76
őstag
Jó ez az MTK sorozat,ne vágyódjatok S3 meg ilyenek felé,semmi értelme nincs,amennyivel erősebb annyival jobban melegszik,meg zabálja az akkut.Ugyanolyan használat mellett a zp100 egy napot akárhogy nyomkodom kibír az 1650-es akkujával,az s3 meg reggeltől késő délutánig már kérte a töltőt.
Ez a qualcomm vonal meg szintén egy kalap ....,jó van teljesítmény,de minek az árán? Mintha fájna a gyártóknak egy normális akkut beletenni a telókba,szarakodnak az erőgépek a 2000 körüli akksikkal.
Nagyon sok múlik a szoftveren,mert pislogtam én a 6575 teljesítményén a Zopo-n,olyan telót érdemes választani amihez csinálgatnak főzött romokat is.A Zopo készülékei ezért szimpatikusak nekem... -
gps76
őstag
válasz
pmikloska #20238 üzenetére
Nekem az MTK sorozat nagyon bejön,a Qualcomm ugyanolyan paramétereknél gyengébbnek tünik,jobban melegszik,többet is zabál.(Istenítik a négymagos APQ8064-es sorozatot,de elfelejtik odaírni,milyen kályha,meg fél napot bír egy 2000-es akksival:gratulálok)
Pl.ami az enyémben van 6575-ös,alig melegszik,teljesítményre egyedül videókártyában "régi",de mivel nem játszok,az 540x960-as felbontással netezésnél szépen megbírkózik,de ez a max. neki.
Ami lényeg akárhogy nyomkodom,az 1650-es akkuval egy napot kibír.Én a helyedben egy 1 GB ramos,kétmagos MTK procist nézegetnék(mivel a 4-esek még sehol sincsenek),max.540x960-as felbontással,mert az 1280 már sok ennek a videókártyának. -
gps76
őstag
válasz
cappa72 #20000 üzenetére
Persze megvolt.
Hangerő felre semmi,simán bekapcsol és bootloopba ragad,ha lefelé nyomom akkor meg factory test jön be ahol a hardver dolgokat lehet tesztelgetni.
Nálam a zp100-on hívás volt a preferált,alaphelyzetben megjöttek az emailek,stb. de simán tudtak hívni,nem jelzett nem elérhetőt a hívónak.Viszont gprs-re állítva már nem voltam elérhető,amikor netet osztottam wifin. -
gps76
őstag
Valaki nem tudja véletlenül az lt28h 6577-es telefon hardvere melyik másikéval megegyező?
Mert van nálam egy csak marketot akartak varázsolni rá,és bootloop-ba ragadt,rá kellene tenni egy működő romot,de nincs recovery se,csak flashtool-lal lehetne.Ez a tipus:
[link] -
gps76
őstag
válasz
fateless #19839 üzenetére
Hát igen a zp100 akkuja 1650-es,a hero h5500 meg 1950-es a cimkéjén.Amikor levettem a cimkét 1650 van rászitázva.
Tudjátok miért olyan gyenge ledek vannak a kínai telókban? Mert sima gagyi jelzőledek vannak bennük.Ilyen: [link]
Ma a zp100-ba tettem egy galaxy ace led-jét,bevilágítja a fél szobát.
-
gps76
őstag
válasz
Dominó85 #19057 üzenetére
Csak azt nem értem minek a négy mag,ha nem megfelelően optimalizált a szoftver?
Fűt mint az állat,akksi fél nap alatt nullán.
Abból vonom le,hogy van jópár telefonom most és hiába az s3 erőgép hardverje,még nem találtam olyan romot,kernelt hozzá,amire azt mondanám,hűha. Laggolás,kisebb akadások,hiába 1 giga ram elindítok egy böngészőt,fotózok,leveleket nézek,visszalépek a böngészőbe és nekiáll betölteni az oldalakat,pedig van több száz mega szabad ram.
A zopo 100-as meg az s3 portolt romjával alig lassabb az erőgépnél,használat közben olyan gördülékeny minden rajta,egyedül picit több ram hiányzik.
Jó lesz ez az mtk 6589,mert az 1280-as felbontással könnyen elbánik,nem darabos mint a 6577-nél. -
gps76
őstag
Nem hasonlít valamire? [link]
Na most ki másol kit -
gps76
őstag
válasz
Dominó85 #17368 üzenetére
Tudom,hogy nem az a topik,de nem is G3 topikja,mert minden második hozzászólás arról szól.
Amir írtál meg kicsit túlbonyolítottad,a lényeg hogy amit az akku kap ne legyen 4.2 fölött,és az adott akku kapacítása 40% körüli áramot kapjon töltéskor.(Ezek nem az olvasható elmélet amiket irogatnak,hanem saját tapasztalat,mert modelleztem és elnyűttem jópár LI-ion,LI-po akkut,azokon meg nincs elektronika.Az elektronika áramot nem szabályoz,csak túltöltöttségnél,túlmerülésnél védi a cellát.)
Aki meg sokáig akarja használni az akkuját 80% fölé nem érdemes tölteni,mert jelentősen csökken az élettartama.
Amit írtál töltőt,nem mAh-ban adják meg,hanem csak mA,mert a pillanatnyi leadás van ráírva.... -
gps76
őstag
válasz
Liberator24 #17351 üzenetére
Mondjuk én azt a töltőd messzire elhajítanám annyira gagyi,az hiányzik hazavágja a telefont.
Inkább vegyél egy márkás 700 mA körüli árammal töltő márkásat,és akkor az akksid élettartama is hosszabbodik. -
gps76
őstag
A Presrigio 4500,5000 típusait ismeri valaki?
-
gps76
őstag
válasz
kisbuba #17040 üzenetére
Valamelyik nap teszteltem at igazi Galaxy S3-at,és ezeket produkálta anturuban:
15530,cpu int:4180;cpu float:3105;2D:1401;3D:3593;Ram:2724;I/O:556
Na ezeket így szétbontogatva érdemes összehasonlítani,mert az összpontszám csalóka lehet.
Aki ír be antutu eredményt,így írja már be ha lehet. -
gps76
őstag
válasz
hun_gery #16491 üzenetére
Nekem volt egy igazi s3-am,de voltam elájulva tőle,számol mint a h.lye,de melegszik is rendesen,viszont érzetre nem volt olyan nagy különbség a 6575-höz képest,mint amit a tesztek mutatnak,és ugyanannyi nyomkodás mellett kb.8 óra urán kérte a töltőt.Úgyhogy jöjjön csak a 6588/6589. Tényleg mi a kettő között a különbség?
-
-
gps76
őstag
Kipróbáltam már az összes létező romot,(csoda hogy bírja a flash chip),sokféle recovery,de egyik se indul gombkombinációra.
A legjobb rom most szerintem ez az SGS3-ról portolt,szinte ugyanolyan mintha a samut használnám(jó,nem teljesen de nagyon szuper),ráadásul nem égeti ki a szemem az amoled olvasáskor. Az akkuideje eddig a legjobb,tegnap szinte egész nap nyomkodtam éjfélkor se sikerült lemeríteni.
[link] -
gps76
őstag
Azért zsiványak,mert 230-280-ért azt írják rendelhető,343-ért meg elvileg "vehető".
Bírom a gyártót,6589 proci,nagyobb kijelző( több led)és 1800-as akkut tesznek bele,ahelyett hogy megkapta volna a G3 2500-ösét és esetleg egy második napnak is nyugodtan nekiinduljon az ember egy töltéssel. -
gps76
őstag
Segítsen már akinek zp100 van,mert feltettem recoveryből egy romot,de bootloopba maradt,viszont gombkombinációval nem lehet recoberyben indítani,csak működő oprendszer alól,úgy indítva. Mi a megoldás,hogy legyen bekapcsoláskor is recoverybe lépés lehetősége?
-
gps76
őstag
Az tudja valaki,hogy a gmail fiók miért nem szinkronizálódik 3G-n magától?
Be van kapcsolva minden,gapps is felrakva. -
gps76
őstag
válasz
Szego9216 #15751 üzenetére
Nálam a ZP100-on volt ilyen eset,csak OK-ézni lehetett végtelenségig.
Recoveryből wipe data/cache,wipe dalvik,utána a rom újra telepítése úgy hogy újra letöltöttem és rámásoltam a kártyára,a kártyán az összes könyvtárat töröltem amit nem én csináltam(android,.dataviz,stb.),utána megint a wipe-ok és jó lett. -
gps76
őstag
Lehet,de annyira azért nem vagyok jelen az interneten mindenhol,fontos dolgokat meg máshogy "igyekszek" intézni.
fateless: Igazad van,kicsit elragadtattam magam,de internetes vásárlásra a saját bankkártyaszámot - ami a bankszámlával jár - nem előnyős sehol se használni,mert én pl. a fizetésem nem akarom idegenekkel megosztani,a virtuálissal meg nem tudnak mit kezdeni,alapból 1 Ft van rajta.
LámaZ: Kösz,az infót,hogy utánanéztél,most már tiszta hogy is működik.A gmail szinkronra hol lehet ilyen leírást találni?
Sir Csimbók.nem lehet,hogy több wifi ic-vel gyártották és driver probléma van?
-
gps76
őstag
Megmondom őszintén tojok bele,mit halásznak tőlem úgysem tudnak mit kezdeni vele,bankszámlaszámot meg az a h.lye aki a sajátját megadja akáhol is.(Direkt ilyenre való a netkártya,csak akkor van pénz rajta,ha rátöltesz).
Amit linkeltél honlapot nem találtam a zp100-at,a hkphone.com.vn-ről szedtem.[link]
A legutolsó kínlódik,a 12.14-es jó,viszont ez mintha gyorsabb lenne.
Simán cwm recoveryből rakható fel,mint bármelyik más rom.LámaZ: Az adott rom-mal lesz a gond,vagy hiányzik a calendarsync progi.
Nekem is volt már ilyen gondom,de újabb verziójú rom-ban már megoldódott. -
gps76
őstag
Arra tudtok valaszt,hogy a zp100-ra felraktam a legutolso Lewa Miui romjat es allando 3G mellett,bekapcsolt sync-el nem erkeznek meg az emailek,csak ha kezzel ranyomok a gmailban a frissitesre?A gmail sync mellett az ido se frissul magatol.
-
gps76
őstag
válasz
fateless #15212 üzenetére
Kijavitalak,mert en megszivattam magam ezzel.
Ha a sim beallitasoknal a gprs transfer prefer a data-ra van allitva,es netezel nem lesz elerheto a beszelgetos kartya,mert a net elvez elsobbseget. Nalam is igy volt wifin megosztottam laptopra a netet,es csak sms-eket kaptam,hogy kerestek. -
gps76
őstag
BÚÉK Mindenkinek!
Hadd kérjem már meg a tesztelgető kollégákat,hogy ha Antutu tesztek eredményét írja meg,legyen szíves a részeredményeket (is) közölni,mert sokkal többet elárul az adott telefon teljesítményről,mint az összpontszám.Sokakat nem érdekel 3D-ben mit is tud(összpontban meg sokat dob),annál inkább mit mutat CPU-ban,RAM-ot milyen gyorsan kezeli,stb,mert ahogy nézem a tesztvideókat mindenfelé maga a rendszer sebessége az elsődleges,utána jön a játék.
Aki a kétkártyás MTK alapú telefon vásárlásán gondolkodik,legyen tisztában,hogy 3G-t csak egy kártyán tud,engem "kicsit" szívat a telenor,mert panelban 2G-n alig tudok beszélni,akadozik a vonal,nincs megfelelő 2G lefedettség sok helyen! -
gps76
őstag
Segitsetek mar ha tudtok,mert netkartyat is hasznalok,a masik slotban meg sima telenoros kartyat,epuleten belul szinte nem is tudok beszelni mert a telenor 3G halozatat a netkartya hasznalja,a beszelosnek a 2G marad amit szerintem mar nem fejlesztenek olyan lefedettsegre mint a 3G-t.
Valami megoldas letezik erre?
Nem a zp100 rossz,mert a G3 is ugyanezt csinalta. -
gps76
őstag
Na ilyen nálam is volt,de nem biztos(bár utcán is volt ilyen "reklamációm") hogy a G3 hibája,hanem a hálózat.
Az a gond,hogy amikor megvettem a G3-at másnap kerültem át a tmobiltól a telenorhoz a flottában,így nem tudom ponosan mi is a probléma forrása.Annyi biztos,hogy a ZP100-al panelban a konyhában is tudtam beszélni tmobillal,úgy hogy a 2G-t használja,mert ugye a másik slotban a netkártya "elzabálja" a 3G-t.Viszont a ZP100-as megmaradt,és telenoros kártyával ugyanilyen felállásban nem tudok beszélni,csak ha egy ablakhoz megyek.Szerintem a telenor 2G hálózata gyenge,de ezt kipróbálhatná más is.
Összehasonlítottam a ZP100 kameráját a G3-al,szinte ugyanolyan gyenge képeket csinál mindkettő,akármilyen optimalizálást is vetettem be.Ez van. -
gps76
őstag
Arra nem tudtok választ,hogy lehetne nagyobb "térerőt" elérni a telenor 2G hálózatán?
Mert az egyik slotban van a digis netkártya ami ugye a 3G-t használja,a másikban meg egy flottás sima,de az meg csak a 2G-t kapja,és épületen belül alig lehet beszélni,akadozik, a "térerő" ikon 1-esen van.Ha ennek a kártyának engedélyezem az adatkapcsolatot(nincs net rajta,csak így vált ennél 3G-re),egyből max-on van,a netkártya meg csak E betüt ír.
A tmobilnál nem volt ilyen gond,mert az gondolom erősebb lefedettségű 2G-n.
Nem a telóval van baj(ZP100),mert a G3 is ugyanezt művelte. -
-
gps76
őstag
válasz
cappa72 #13806 üzenetére
Na én ezzel szívattam meg magam,mert azt írja,hogy a "data prefer"-nél gyorsabb lesz az adatátvitel.Persze,hogyne lenne jó,így állítottam be.Az egyik kártyám egy sima net nélküli telenoros elöfizetéses,a másik meg egy digi-s netkártya,szintén telenoros.
Bekapcsoltam a wifi megosztást laptopon bóklásztam,nemsokkal jönnek az sms-ek,hogy nem fogadott hivásaim voltak,mert nem vagyok elérhetö.Na ekkor jöttem rá,mi is ez.Azt tudja valaki mitöl van,hogy a két kártya közül a beszélgetös "signal" jelzoje epületen belül,alig egy vonás,a netkártyájé meg max.-on van,slotokban felcserélve ugyanaz? (mindkettõ telenor).
-
gps76
őstag
válasz
b0bcat #13159 üzenetére
Na ez az amire én is gondolok...(a gyári ajánlás)
Kár,hogy nem csináltam egy videót a G3 meg a ZP100 egymás mellettrõl,mert ott egyértelmüen látszik miröl is beszélek.
De mostmár mindegy,ne feszegessük,nincs értelme,majd a 6588-ra leszek kíváncsi mit müvel GPU szinten,mert abban már az SGX544 lesz,ami több mint dupla teljesítményü,nemcsak 3D-ben.B0bcat:Az akkut jó pontnak akartam írni,a RAM meg lehet annyi szabad van,de nyissál meg két-három komolyabb lapot,utána lépjél ki mert mondjuk csinálsz másvalamit,utána a böngészöt nembiztos hogy bevágja lapokkal együtt,hanem nekiáll újratöltögetni.Na ez 1 gigánál nincs,erre gondoltam,nemhiszem hogy 1000 Ft-nál többe kerülne a +512 MB.Csak hát direkt csinálják,legyen miért megvenni a következö tipust.Lásd Galaxy S,LED fény nélkül...
-
gps76
őstag
válasz
sipi25 #13145 üzenetére
Köszi.Csinálnak egy erõs hardverrel egy készüléket ami még a 480x800-al felbontással lehet elfogadható 5"-on(a Myaudiot néztem, nem vészes abból gondolom),meg az SGX531 GPU meghajtja rendesen,mert 540x960-at tud "elvileg" maximum normálisan kezelni ,de hogy 512 MB-ot raknak a kétmagos proci mellé,az már "szégyen".Ráadásul 2800-as akku van benne,ami egésznapos nyomkodás mellett is kibírja reggeltõl estéig.
-
gps76
őstag
válasz
b0bcat #13141 üzenetére
Igazad van az is.
Úgy látom lesz miből válogatni az elkövetkezendő időben,a Sony is használni fogja MTK SOC-okat.[link].Remélem árkategóriában elérhetőbb lesz a mostaniaknál,mert nagyon jó minőségű telefonokat gyárt.
Itt meg egy kis összefoglalás az MTK procikról,lehet ismeritek de...[link].Innen kiderült számomra,hogy a G3 miért nem olyan gördülékeny az 1280-as kijelzővel...
-
gps76
őstag
Aki ZP100 vagy ugyanilyen,de mas nevu telot hasznal,talaltam egy nagyon jo Miui romot,a hkphone oldalan.Kiprobaltam az osszes letezot,de sokban a bluetooth nem mukodik rendesen,amelyik meg olyan hogy jo lenne,ezen kivuli akadozik.Ha kell a link valakinek,irja meg.
-
gps76
őstag
válasz
hungobungo #13036 üzenetére
Mivel sok romot kiprobaltam,persze volt rootolva,a buildban is allitgattam,de az a gondom,hogy a bongeszoknel alapbol picibe jeleniti meg,mire olvashatora kinagyitom sokat kell huzgalni,es semmi elonye nem lesz a nagy felbontasnak.
Nem en rendeltem,kiprobalas utan vettem szemelyesen,de azert ilyenekre nem gondol az ember,ott a helyszinen.
Nem fogtam ki hibas peldanyt,tette rendesen a dolgat,de a zp100 utan tobbet vartam tole.Probaljatok ki,akinek van lehetosege egy mtk6575-os 800x480 vagy 540x960-as felbontasu teloval osszehasonlitani,egybol eszreveszi a kulonbseget pl.: operaval gorgetve darabosabb.Mondjuk ez ertheto is,mert egyforma gpu van mindket prociban. -
gps76
őstag
Na urak,van egy negativ tapasztalatom.Volt 5 napig egy Jiayu G3-om,de nem ertem minek 4.5"-os kijelzot 1280-as felbontasura csinalni,mert mivel kozelebb vagyok eletkorban a 40-hez,mint a 30-hoz nagyon picik a betuk,akarhogy is allitgatom.A masik,hogy az osszes letezo romot probalgattam,melyik valna be,de mindegyikkel pl. bongeszesnel darabosabb az oldalak gorgetese,mint a zp100-nal,ami csak egy magos.
Oke,hogy tesztekben jobban szerepel,de hasznalat kozben lassabbak tunik a masiknal,foleg bongeszesnel.
Gondolom ugyanaz a gpu,csak nem mindegy mekkora felbontassal van dolga,ennel meg erezhetoen kuszkodik.
A nexus 7-em szinten ilyen felbontasu,es nem pixeles,pedig 7",csak ott a tegra3 meg tudja hajtani rendesen. -
gps76
őstag
Én próbáltam már azt a beta 4.1.2-őt(Beta-Firmware Jelly Bean / 25.11.12. / 4.1.2),de a telefon részt nem kezeli,mindig feldobál valami phone akármit, FC-zik,és még a signalt se teszi,ki.Amúgy elég fürge lenne,de így...
Kipróbáltam a 11.29 gyári romon kívűl az összest,és a G3 v5S tűnik a legjobbnak.
Az,
- Offizielles Jiayu-ROM / 15.11.12. / 4.0.4 kicsit lassú.
- Miui,LewaOS-ROM mit MIUI-Interface (Beta) / 30.11.2012 / 4.0.4,meg mintha akadna sokszor,pedig ez tetszene,a Nexus 7-en is ezt nyűvöm.Tesztben jól szerepel,de mintha fogná valami.
- Optimierte und angepasste Version des offiziellen Jiayu-ROM / 13.11.12. / 4.0.4meg a google play FC-zik,pedig gyors.
- LewaOS-ROM / 12.11.12 / 4.0.4 recoveryben meg aborted-del megszakítja,hiába állítom a toggle significationt.
- Modifizierte Variante des off. ROM vom 15.11. "G3 v5S" / 01.12.2012 / 4.0.4,na ez egyelőre gyors is,meg nem találtam hibát benne.Gördülékeny az egész. A mod verziója ugyanaz,csak ott kiszedték a kínai dolgokat belőle.
Akinek van tapasztalata írja már meg,melyik jön be neki,vagy mit használ!A GPS a v5s rom-ban pillanatok alatt talál fix-et,autóban.
-
gps76
őstag
Azt tudja valaki,hogy a négymagos MTK proci mikor fog megjelenni,úgy hogy elérhetö is?
-
gps76
őstag
Ha jó romot akarsz,a hkphone.com.vn oldalon bogarássz a Revo tipusnál,mert ugyanez. Chrome-al érdemes,mert vietnámi nyelven van.
Én most egy 4.0.4-es romot szedtem innen,és augusztus óta nem volt rendszervisszaállítás rajta,ugyanolyan sebességgel dolgozik,semmi probléma,FC nem volt vele. -
gps76
őstag
Ha jó romot akarsz,a hkphone.com.vn oldalon bogarássz a Revo tipusnál,mert ugyanez. Chrome-al érdemes,mert vietnámi nyelven van.
Én most egy 4.0.4-es romot szedtem innen,és augusztus óta nem volt rendszervisszaállítás rajta,ugyanolyan sebességgel dolgozik,semmi probléma,FC nem volt vele. -
gps76
őstag
innen lehet válogatni a full HD mintákból...
-
gps76
őstag
-
gps76
őstag
A tacskoban 60-ert ki van teve a Myaudio 5"-os dual simes peklapatja. A zp100-hoz kepest jo kis meretes peldany,kiprobalni nem igazan tudtam mert jelszoval le volt zarva.
-
gps76
őstag
válasz
barobag #4004 üzenetére
Csak annyit tudok amit nemreg leirtam,nem rossz,de az 512 ram miatt visszafogja a rendszert,lassabb mint mas romot.
Ami nekem nagyon bejott a szinten hkphone rom,azt hiszem 12-6-17 vagy ilyesmi datuma van,romrevomoi vagy mi a neve,ics, de a 2.3-asok sebesseget siman tudja,akksiido is jo,eddig nem talatam hibat benne,viszont az ics tudasat meg szeretem.Azt tudja valaki,hogy a fejlesztoi dolgok kozott van egy force gpu rendering,ami 2D-nel a gput eroszakolna megjelenitesre,ennek van gyakorlati haszna? Mert en nem igazan vettem eszre valtozast,meg kikapcsolva mintha furgebb lenne a megjelenites.
-
gps76
őstag
-
gps76
őstag
válasz
Novicsok #3601 üzenetére
Titeket nem "idegesít" az akkukijelzés összevisszasága?(2.3.6 romnál,mert ics-nél jó)
Amióta megvan a zp100 több gigányi romot leszedegettem,próbálgattam,és most egyelöre kettöt szürtem ki ami nincs agyonbuherálva a készítö saját izlésére.
Az egyik a hkphone.com.vn fórumán levö 2012-7-9-es rom.Nagyon jó,fürge,a rammal jól gazdálkodik,akár több program tud futni egyidejüleg,anélkül hogy bezárogatná(opera mobil 3 méretesebb lappal,documents to go 25 MB buszmenetrenddel,gmail,stb).
A led villanó fényes benne.
A másik rom egy elsök közül való ics,de sebességre a másik szintjén van ami ics-töl jó eredmény,érdekes mert mediatek logója van.
Ennek egy hiányosságát találtam,a villanó kezelése kimaradt,zseblámpa progival se müködik.
Nemtudom honnan töltöttem,de felteszem valahová akit érdekel.
Mindkét rom nagyon gyorsan bootol,még fastbootot kívül is,ha kiveszem az akkut,és visszarakva kapcsolom be,a belsö sd össsevonva.Érdemes ezt a vietnámi fórumot nézegetni,mert vannak okosságot.
Aki kipróbálja,majd írjon véleményt,kíváncsi vagyok! -
gps76
őstag
Na megvolt a kalibrálás,bekapcsolt állapotban feltöltés,utána gyorsan lementettem az adott állapotú bin-t,amig nem piszkál bele(mire lesz jó nem tudom,de megvan...)
Na a sim kártyákat megcseréltem és amelyikben a domino van ugyanúgy gyengébb a térereje,tehát nem a telónak a 2-es simkártyakezelésével van "gond". -
gps76
őstag
válasz
berigazek #3570 üzenetére
A kalibrálás se segít?
Az az érdekes,hogy feltettem egy az elsők közül való ics romot és az jól mutatta még kalibrálgatni se kellett.Az az érdekes,hogy teljesen feltöltött állapotban kitöröltem a battsta... fájlt,és most egy stability teszt progival merítem,jól mutatja nem ugrál össze vissza,szép egyenletes,majd ha lemerül és kikapcsol,bekapcsolt állapotban feltöltöm teljesen.Valahogy azt kellene elérni,hogy ne tudjn írni a fájlba(próbáltam a permissiont állítani,de visszaállítja),vagy ne csináljon bekapcsoláskor egyet,ha nincs,mert akkor jó lenne.
-
gps76
őstag
Ja bocs,csak telorol irogatok,kozben melozok is.....
Mindketto Tmobilos kartya,egy flottas elofizeteses,internetcsomaggal,a masik meg sima domino.Neha a dominonal kiirja azt a access restricted-et,és ilyenkor annak a térereje 1 vonás,meg nulla is.És az én akkukijelzeses kerdesemre nem tud valaki hasznalhato megoldast?
-
gps76
őstag
Egy kis segitseget kernek.ZP100 2.3-as romot(hkphone revo 2.3.6 )hasznalok es az akkukijelzes osszevissza mutat,mit csinaljak vele.Kitoroltem a bin fajlt,ha lemeritem es feltoltom teljesen jo lesz?
-
gps76
őstag
válasz
berigazek #3491 üzenetére
Ugyanilyen a zp100 is.
Csak azt nem ertem ha beszelek az 1-esen es a 2.-at megcsorgetem,mondja a hivonak hogy nem elerheto,de nekem a 2-es kartyara meg a beszelgetes alatt jon az sms,hogy nem fogadott hivasom volt.
Az is fura,hogy nem egyforma a ket kartya "terereje".Ha egy tuner van benne egyfomanak kellene lenni,vagy nem?Neha a 2-esnel kiirja access..... -
gps76
őstag
válasz
barobag #3419 üzenetére
En felraktam az sgs3 romot,de sajnos akkuidot nem tudok nem volt fent olyan sokaig.Szep meg jo,de ezzel is az a gond,hogy mire belakja az ember es hasznalja,keves lesz a ram!Hasonlo a gyari utolso ics-hez.
A 2.3-as romoknal mit kell csinalni,hogy az akkutoltottseget normalisan mutassa?(Mert kitoroltem a bin fajlt,meg teljes toltottsegrol meritettem is le,de utana megint kinlodik,foleg 60% alatti toltottsegnel)
Viszont talaltam egy ICS romot,ami gondolom gyari lehet,mert mediatek logoja van,vanzo75_cu_ics a model szama,es zangqingzhan a kernel neve,es nagyon furge a tobbi ICS-hez kepest.Sebessegre olyan mint a 2.3-asok,egy baja van a led vakut nem kezeli. -
gps76
őstag
válasz
Stanley-B. #3416 üzenetére
Amikor veszed az akarmit,es atiranyit a paypal oldalara ott irja az arfolyamot amin valtotta a forintot.
-
gps76
őstag
válasz
Stanley-B. #3410 üzenetére
Radioban hallottam...
-
gps76
őstag
Na 220 ala ment a dollar,csak igy tovabb ...
A G3-rol tud valaki ujat? -
gps76
őstag
Teljesen igaz,hogy ICS-hez 1 GB ram kell,mert lehet hogy 512-vel is gyors,de csak egy adott ideig,mig nem fut két dolog,az a 100 MB körüli szabad RAM elég sovány.
Gingerbreadhez elég,ott 70-80 MB-tal több marad.Akkor a G3-ból van 6575-ös is? Mert ott meg ahhoz a felbontáshoz kevés,kell a két mag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest