- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
A magam részéről totál nem értek az egészhez,csak mivel már volt ezügyben figyelmeztetés,gondoltam továbbadom.
Ha valakit érdekel részletesen a dolog az utána kereshet a google-val.
Amennyit én megjegyeztem az egészből hogy adathalász a lewa,ráadásul úgy hogy se nem kikapcsolható,se nem figyelmeztet mint ahogy esetleg más adathalász dolog. -
osztraksajt
őstag
Mondjuk snifferezi a felhasználónév/jelszó párosokat? Paypalnál/ebaynél különösen vicces lehet, de az egyéb adataimhoz való hozzáférést sem szívesen adnám ki nekik, pont eléggé ki vagyok már szolgáltatva. De azért egy google-nak még mindig jelent valamit a botránytól való félelem, de egy kémprogram készítőjének aki kimondottan erre szakosodott nem hiszem hogy gátlásai lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - Windows, Office elképesztő leárazással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest