Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
_Hodor_ #71867 üzenetére
Ezeket a barátnőd is látta?
Csak mert náluk a külcsíny is számít és én ebbl max a g4c-t meg az s820-at tartom nőiesnek, de utóbbival a meggyőző hardver ellenére volt akinek gondja akadt itt (visszakereshető)S650 szerintem pl pofás-csajos ráadásul van is róla itt a fórumon meg a logouton 1-2 tapasztalat....
[ez itt 2 link feljebb]
A lenovo romjai meg úgy vettem le az írásokból megbízhatóak, kiforraottak bekapcsolod, nyelvet álítassz, aztán használod.
Ezenfelül esélyes rájuk mókolás néküli 4.4 frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest