Hirdetés
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, akár privátban is jó. Nagyon hálás lennék, ha valaki rám tudni szánni egy kis időt.
Van a páromnak egy THL W100-as telefonja. Mostanában folyton jelez, hogy kevés a hely...kevés a hely...email szolgáltatás leáll stb. Rootoltam a telót, ajánlottatok egy Link2SD progit, azt feltettem, amit lehetett átraktam vele SD kártyára. Egy darabig jó is volt, most újra elkezdett sírni, hogy kevés a helye, pedig nem került fel semmilyen új program a telefonra. Se játékok se extra cuccok nincsenek a telón, csak a google meg facebook appok. Szóval nagyon nem is tudok semmitől megszabadulni.
Lehet-e valamit tenni, hogy a telefon használhatóvá váljon újra? Anno mintha szó lett volna valami telefon átpartícionálásról...de lehet rosszul emlékszem? Ebben a dologban kérnék tőletek segítséget, ha lehet.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Rendszergazda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest