-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
fateless #121154 üzenetére
Nem a marketinggépezet, hanem a lehetőségek. Nekem egy Ericsson A1018 volt az első mobilom, és teljesen elégedett voltam vele, mert az volt technikailag és anyagilag elérhető, és kész. 2002-ben meg meglett az első gprs-es mobilom is (színes kijelzője még nem volt neki), és rendesen használtam rajta a wapot.
Most bejöhetne valaki, és megmondhatná a tutit, hogy mind hülyék vagyunk, mert neki pont elég a régi nyomógombos telefon, és akinek nem, azt megfertőzte a marketing, de inkább lehet, hogy arról van szó, hogy van jobb lehetőség is a három sorban megjelenített wapoldalnál, nem is megfizetethetetlen, szóval miért ne használjuk ki - tiszteletben tartva azt is persze, akinek a telefon az telefon, és ahhoz meg egyszerűbbnek tartja a fizikai tárcsázógombokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest