Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
A tegnapi nappal sikerült az Mtech aTab5-ömet rootolni!
Nem bonyolult,XP alatt csináltam,eszközkezelőben telepíteni kell egy drivert(Android ADB Driver for Root),majd az MTKdroidTools (2.21 magyarított verzió Hungobongo jóvoltából) nevű progival először egy backup,majd superuser telepítése,és tádááá....kész is a root.
Én tegnap mondjuk szoptam kicsit,mert először a SuperOneClick,majd utána egy AndroidRoot v1.0 nevű progival próbálkoztam,és ezt utóbbi kicsit megbolondította a masinát,enyhén belassult.
De mindemellett az említett párossal sikerült a root,gondoltam mostmár nem adom fel!
Bementem a Recovery menübe,és csináltam egy wipe data-factory reset/delete all user data/wipe cach szentháromságot,és észhez tért.
Igaz így újra kellett raknom az összes alkalmazásom,de ez legyen a legnagyobb baj.
Minden ilyen telefon tulajdonosa csak saját felelősségére próbálja meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest